Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - problem z upierdliwymi koleżankami..

pytalska - Wto 30 Sty, 2007 17:49
Temat postu: problem z upierdliwymi koleżankami..
Hej wszystkim!! Mam taki problem.. No więc tak.. Mam dwie przyjaciółki. Są b. fajne zawsze moge na nie liczyć. No i one mają chłopaków, ja nie. I specjalnie nie jest mi to do szczęścia potrzebne przynajmniej narazie biggrin. No ale one wiedzą swoje i postanowiły mi poszukać chłopaka w równoległej klasie. No i bez mojej wiedzy naopowiadały mu że jestem bardzo fajna, że się bez chłopaka marnuje itp.. No i zapytały się go czy ja mu się podobam.. On odp. że tak ale wstydzi się podejść. No i taka sytuacja trwała do dzisiaj.. On cały czerwony(widziałam bo akurat stał blisko mnie) poprosił moją przyjaciółke o mój numer telefonu/gg bo chcę mi coś osobiście powiedzieć. No wszyscy mi zazdroszczą(zapomniałam dodac że dośc szybko u nas w klasie się plotki roznoszą) ale jest jedno ALE. Ja tam nie wiem czy on mówi prawdę a nawet jesli to nie muszą mi związku przyjaciółki załatwiać. Prosiłam je żeby nie wtrącały się w moje życie, żeby przestały gadać że ja z nim bedę, żeby się zajęły swoimi sprawami(oczywiście zrobiłam to bardziej brutalnie ale nie chcę wyleciec za wulgaryzm biggrin) one powiedziały tylko to(dokłądnie ich słowa) : ,,dobra dobra my tam już swoje wiemy" No i co ja mam zrobić żeby one dały mi spokój z tym chłopakiem może jakies zncie skuteczne metody?? Dodam tylko, że do nich prośby nie docierają.. Jesli nikt mi nie pomoże to trudno przynajmniej się wygadałam pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Memi - Wto 30 Sty, 2007 18:33
Temat postu:
Lej na nie, obraź się, nie odzywaj sie do nich, albo póść po szkole jakąś plotę o nich. Jak sie nie da prośbą to trzeba groźbą.
Z takimi głupimi bezmózgowymi dziećmi inaczej sie nie da. Nie przejumj się, znudzi im sie. Prędzej czy później.
Czarna - Wto 30 Sty, 2007 20:39
Temat postu:
Własnie najglupsze co mogla by zrobic to puscic plotke. Nie dosc, ze pol szkoly bedzie pozniej o niej gadac to jeszcze straci przyjaciolki - super rozwiazanie twoim zdaniem? bo moim ch*****
Shaunri - Wto 30 Sty, 2007 20:45
Temat postu:
To nie są przyjaciółki, to raz, więc nie gadajcie głupot : )

A dwa, to nie rozumiem problemu... To nie możesz z tym gościem pogadać, wytłumaczyć mu w kilku slować na spokojnie co i jak, a koleżanki niech się produkują?
Memi - Sro 31 Sty, 2007 17:34
Temat postu:
Czarna napisał/a:
Własnie najglupsze co mogla by zrobic to puscic plotke. Nie dosc, ze pol szkoly bedzie pozniej o niej gadac to jeszcze straci przyjaciolki - super rozwiazanie twoim zdaniem? bo moim ch*****

W d u p i e bym miała takie przyjaciółki na jej miejscu. Ohohoho wielka rzecz "stracic przyjacióki" o LOL świat sie na tym nie kończy, ludzie.
Czarna - Czw 01 Lut, 2007 16:16
Temat postu:
Świat nie ale jesli chcesz aby ludzie Cie szanowali to Ty szanuj ich. Eech idiotyczne myslenie dziecka. Jak one cos powiedza na mnie to ja MUSZE !!!! ( no MUSZE i koniec kropka ) na nie powiedziec. A jak nie beda gadac to na kazdym drzewie w parku cos na nie napisze, co nie Memi?Smile
Sissa11 - Czw 01 Lut, 2007 18:45
Temat postu:
Przetłumaczz im do rozumu!
Pokaż swoją stanowczość, powiedz o tolerancji i prawie do wlasnego zdania.
Zapytaj jakby sie czuły na twoim miejscu.
pytalska - Czw 01 Lut, 2007 18:55
Temat postu:
Sissa11 ja uż nie wiem ile razy to im mówiłam. Nic nie pomaga poprostu NIC. 3 dni się nie odzywałam do nich ani słowem to jeszcze głópie podteksty że jestem zakochana nie śpię po nocach i dlatego się nie odzywam........ Mad Dzisiaj czytałam fotostory w gazecie w szkole to od razu pobiegły do niego i powiedziały, że czytam porady miłosne.... Boże daj mi siłę bo albo wykituje, albo będa 2 nekrologi więcej, a tym samym wzrośnie liczba osób w domach poprawczych..
joasia1990 - Czw 01 Lut, 2007 19:03
Temat postu:
Głupota to choroba nieuleczalna Wink

A tak serio to musze przyznac, że ja kiedyś też byłam w takiej sytuacji. I to niejednokrotnie. Przez 3 lata się męczyłam. Nic nie pomagało (chociaz jak zmienilam kolezanki to bylo duzo lepiej). Ale w koncu dziewczyny z tego wyrosly i teraz jest ok. Powiedzialabym nawet ze jest super : )
Memi - Czw 01 Lut, 2007 20:22
Temat postu:
Czarna napisał/a:
Świat nie ale jesli chcesz aby ludzie Cie szanowali to Ty szanuj ich. Eech idiotyczne myslenie dziecka. Jak one cos powiedza na mnie to ja MUSZE !!!! ( no MUSZE i koniec kropka ) na nie powiedziec. A jak nie beda gadac to na kazdym drzewie w parku cos na nie napisze, co nie Memi?

Niech mnie ręka Boska broni.... ^...^
Przeciez nie chodzi mi o to żeby zaczęła je wyzywać.!!
Myslenie dziecka? Wasze myslenie jest dziecinne.
Bo chce pomóc dziewczynie żeby się nie męczyła, a nie dawać porady że "przejdzie im".... wiadomo, że przejdzie ale najpierw młoda wykituje, wiem cos o tym. Sama już prawie wykitowałam, ale ja jak to ja, zawsze sie utrzymam "powyżej" a autorka tegoż tematu może i nie. (?) Chcecie żeby skończyła w domu z klamkami od zewnetrznej strony?
Jeśli chodzi o to nie odzywanie się to bardzo dobrze robisz, nie odzywaj się, niech wiedza że masz ich gdzies.
Czarna - Czw 01 Lut, 2007 21:25
Temat postu:
Wiem,z e nei chodzi o wyzywanie ale plotka to najgorsze co moze zrobic i tyle. Nie chce mis ie tlujmaczyc, sama powinnas wiedziec dlaczego bo pewnie nie raz slyszalas cos o sobie.

Kiedys bylam z chlopakiem do tkrego wkrecala inna laska, najpierw puscila plotke, ze jestem w ciazy a potemw calym parku kolo mojej szkoly ( na drzewach przy szkole ) porozklejala plakaty z moim zdjeciem i podpisem ze zabieram chlopakow i ze go kocha cos tam cos tam... fajna afera z tego byla Smile

Pomoc pomoca ale akurat doradzilas jej rzecz ktorej nie powinna robic Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group