Dzieci OnLine

Na luzie... - Forum zamiera.

Sissa11 - Sro 31 Sty, 2007 11:08
Temat postu: Forum zamiera.
Tak jak w temacie. Mam takie wrażenie, ze forum zamiera. BArdzo mało nowych tamtów, posty te same od wieków...
Co o tym myslicie, wy którzy pozostaliście jeszcze żywi?
kinia_10 - Sro 31 Sty, 2007 13:37
Temat postu:
Też tak myśle. Kiedyś wchodziłam tu i codziennie nowy post...A teraz.. Masz racje.
Nic się tu nie dzieje.
joasia1990 - Sro 31 Sty, 2007 13:42
Temat postu:
Oj nie przejmujcie sie. Tak bylo zawsze. Od czasu do czasu przychodzi taki okres, ze nikt nie pisze zadnych nowych postow, ale potem sie to zmienia Wink
Monik - Sro 31 Sty, 2007 14:30
Temat postu:
Nie było mnie tu cały dzień i 36 postów, może to mało, ale mi na razie na rękę bo mam na innym forum mega-rozruch ; )
Memi - Sro 31 Sty, 2007 17:42
Temat postu:
Zgadzam się z Sissą. Na początku jak tu wchodziłam co chwila nowy post albo temat a teraz ..... malutko.
joasia1990 - Sro 31 Sty, 2007 17:48
Temat postu:
Oj robicie problem z niczego. Rok temu tez byl taki zastuj ze czasami przec caly dzien nie bylo zadego posta. A któregos dnia wchodze, patrze, a tu tyle nowych postów ze az czytac sie nie chcialo. Jestem na tym forum 4 lata i odkad pamietam, zawsze zdarzaly sie takie okresy. Zreszta wezcie tez pod uwage ze wiele osob ma ferie i np wyjechali gdzies gdzie nie maja dostepu do netu. A Ci ktorzy sa dopiero po feriach maja nawal pracy w szkole i nie maja czasu zeby tu zajzec. Proste!

[ Dodano: Sro 31 Sty, 2007 ]
A poza tym modom troche luzu tez sie nalezy Wink

[ Dodano: Sro 31 Sty, 2007 ]
Jak tak bardzo sie tym przejmujecie to wejdzcie w statystyki.

Podam przyklad: lip 06 - 786 nowych postów, sier 06 - 1889 nowych postów.
paź 04 - 3983 nowych postów, lis 04 - 8395 nowych

Zreszta w tym miesiacu bylo prawie 2 tys postow wiec to raczej dobry wynik Wink
Słupek - Sro 31 Sty, 2007 18:03
Temat postu:
A ci którzy jeszcze nie mają ferii cierpią na brak weny z przemęczenia.

Osobiście wolę, żeby było choćby 5 postów dziennie, ale sensownych, a nie jak czasem się zdarza - kilkadziesiąt postów o niczym.
Memi - Sro 31 Sty, 2007 18:04
Temat postu:
No tak, ale można by zareklamować jeszcze jakoś to forum, bo ono jest naprawde dobre, a nowego moda nietrudno znaleźć.
joasia1990 - Sro 31 Sty, 2007 18:06
Temat postu:
zareklamowac?? niby jak??
opętana - Sro 31 Sty, 2007 18:07
Temat postu:
z której strony zamiera?
jak dla mnie wszystko jest w porządku
i tak jak Slupek mówi, lepiej mniej postów ale sensownych
niż 100 bez sensu
Memi - Sro 31 Sty, 2007 18:19
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
zareklamowac?? niby jak??

Może źle się wyraziłam ale chodzi mi o to żeby więcej internautów dowiedziało sie o istnieniu tego 4um. I już, nie róbcie szumu, o to mi chodziło.
joasia1990 - Sro 31 Sty, 2007 18:24
Temat postu:
Za reklamy trzeba placic. Ewentualnie użytkownicy mogą zamiescic link do forum na swoich stronach, blogach itd. Ale chyba lepiej jesli bedzie mniej postów, za to sensownych, niz cale mnostwo nic nie wnoszacych, powtarzajacych sie (typu: pomocy mam zbyt maly biust!kiedy mi urosnie?) albo odnawiajacych stare tematy, w ktorych problemy juz dawno rozwiazano.

I nie robie szumu tylko tlumacze Ci żebys sie nie martwiła bo to normalne. Chyba na kazdym forum zdarzaja sie takie sytuacje Wink
Memi - Sro 31 Sty, 2007 18:29
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
Ale chyba lepiej jesli bedzie mniej postów, za to sensownych, niz cale mnostwo nic nie wnoszacych, powtarzajacych sie (typu: pomocy mam zbyt maly biust!kiedy mi urosnie?)

Takie tematy powinny być zamykane przecież.
joasia1990 - Sro 31 Sty, 2007 18:31
Temat postu:
Od teorii do praktyki dluuuga droga Wink
Sissa11 - Sro 31 Sty, 2007 19:13
Temat postu:
Ale zobaczcie: nic sie nie dzieje. Nuuuda. Aż przestałam wchodzić. Zadko kto siedzi. Mało ludzi. Smutno. Nie to co dość niedawno Sad
joasia1990 - Sro 31 Sty, 2007 19:15
Temat postu:
Zrozum wreszcie ze to okres przejsciowy. A jak Ci sie nudzi to znajdz sobie inne forum.
Monik - Sro 31 Sty, 2007 20:21
Temat postu:
Cytat:
Takie tematy powinny być zamykane przecież.

Niekoniecznie. Dla ans jest to nudne i monotonne, ale dla nowych użytkowniczek nie, bo są nowe. Dla nich ważny jest ich temat, a nie setki innych.
Słupek ma rację, lepiej kilka sensownych niż multum beznadziejnych. Pamiętam, jak kilka miesięcy temu użytkownik/użytkowniczka o nicku "stulejka" napisał/a ponad sto postów, z których większością z nich była taka fioletowa morda. I co? Nikita miała dużo do roboty, bo musiała to usuwać. I po co takie dużo postów?
Cytat:
nowego moda nietrudno znaleźć.

Podaj porpozycję 5-ciu osób, poparte argumentami. Zobaczymy czy tak łatwo.
Owszem, ja też miałabym może ze dwie, trzy propozycje, ale też trzeba zważać na to, czy ta osoba to chce.
Memi - Sro 31 Sty, 2007 20:41
Temat postu:
Ja na przykład (wiem, niemozliwe) uważam że się nadaję, a zresztą moderuje na forum mojej szkoły więc mam wszystko opanowane. Może zbyt długo tu nie jestem 118 postów, ale dar żądzy władzy mam. :] A poza tym mam sporo wolnego czasu a przed kompem i tak nie ma co robić. Sama juz chyba regulaminu nie łamię, nie mam żadnych ostrzeżeń, jesli się w cos angazuję to mocno i staram sie to wykonać jak najlepiej moge.
^..^ Very Happy
Bożena - Sro 31 Sty, 2007 20:50
Temat postu:
Sissa11 to nie wina forum. Forum daje tylko możliwość wypowiedzi. Nudno? To zamiast narzekać rzuć ludziom ciekawy temat do dyskusji. Zainteresuj czymś innych. Najłatwiej zwalić wszystko na coś czy na kogoś. Jeśli każdy będzie oglądał się na innych to będzie nudno. Na każdym forum tak jest. Przecież to ludzie tworzą forum - Ty również.
joasia1990 - Sro 31 Sty, 2007 22:04
Temat postu:
Memi napisał/a:
Ja na przykład

i ja! Very Happy (zart - nie oburzac sie od razu) Wink
Monik - Sro 31 Sty, 2007 22:11
Temat postu:
Memi, faktycznie, jesteś trochę za krótko. I, o ile sobie przypominam (oraz poprawiam pamięć spojrzeniem na Twoje stare posty), na początku, kiedy pojawiłaś się na forum, nie miałaś do nas zbyt dużego szacunku.

[ Dodano: Czw 01 Lut, 2007 12:19 ]
Cytat:
Monik, Ty też krótko jesteś dosyć ; P

Masz rację, niedługo po mnie pojawiła się Memi, ale mnie mogliście lepiej poznać, bo piszę trochę więcej niż ona. A wtedy, kiedy zostałam modem, Memi chyba w ogóle się nie udzielała.
Sissa11 - Czw 01 Lut, 2007 13:54
Temat postu:
Bożena napisał/a:
Sissa11 to nie wina forum. Forum daje tylko możliwość wypowiedzi. Nudno? To zamiast narzekać rzuć ludziom ciekawy temat do dyskusji. Zainteresuj czymś innych. Najłatwiej zwalić wszystko na coś czy na kogoś. Jeśli każdy będzie oglądał się na innych to będzie nudno. Na każdym forum tak jest. Przecież to ludzie tworzą forum - Ty również.

Ale nie o to i chodzi!
Zwyczajnie nikt nie pisze nowych postów, zero nowych tematów... JAk jjuż jakiś sie pojawi to gadak ze taki już był... Jest tak sennie po prostu.
Od kiedy ja widzę "chrupiące nóżki"... hehe
Jan ie mam pomysłu jak ożywić.
Chyba ze zaczne znowu pisać o stanikach, wywołam pwszechne oburzenie, i będzi mnóstwo kłótni Wink
Żart Very Happy
joasia1990 - Czw 01 Lut, 2007 15:06
Temat postu:
Sissa11 napisał/a:
Jan ie mam pomysłu jak ożywić.

Skoro nie masz pomyslu to nie narzekaj. Nie wymagaj od innych tego czego Ty nie potrafisz zrobic.
Nikita - Czw 01 Lut, 2007 15:10
Temat postu:
Ja też ostatnio rzadziej wchodzę, ale to przez brak czasu.

Jutro będe miała cały dzień wolny, więc was trochę rozruszam : >
Memi - Czw 01 Lut, 2007 15:17
Temat postu:
Monik napisał/a:
Memi, faktycznie, jesteś trochę za krótko. I, o ile sobie przypominam (oraz poprawiam pamięć spojrzeniem na Twoje stare posty), na początku, kiedy pojawiłaś się na forum, nie miałaś do nas zbyt dużego szacunku.

Wy do mnie o ile sobie przypominam również. Smile Ale już wam wybaczyłam.
joasia1990 - Czw 01 Lut, 2007 15:22
Temat postu:
Memi napisał/a:
Wy do mnie o ile sobie przypominam również

jak Kuba Bogu tak Bog Kubie Wink
Monik - Czw 01 Lut, 2007 18:23
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
jak Kuba Bogu tak Bog Kubie

Dokładnie.
Memi - Czw 01 Lut, 2007 20:31
Temat postu:
A tak, szczerze mówiąc chciałam się na kimś wyzyć ... padło na was cóż..... zdarza się.
joasia1990 - Czw 01 Lut, 2007 20:33
Temat postu:
Memi napisał/a:
A tak, szczerze mówiąc chciałam się na kimś wyzyć ... padło na was cóż..... zdarza się.

No to mamy nowy problem: Memi nie potrafi radzić sobie ze swoimi emocjami Wink
Monik - Czw 01 Lut, 2007 20:33
Temat postu:
Memi napisał/a:

Ene, due, rike, fake... Ludzie z forum, ok.
Memi - Czw 01 Lut, 2007 20:35
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
No to mamy nowy problem: Memi nie potrafi radzić sobie ze swoimi emocjami

Ćwiczę nad sobą. Już jest coraz lepiej.
joasia1990 - Czw 01 Lut, 2007 20:38
Temat postu:
Memi napisał/a:
Ćwiczę nad sobą. Już jest coraz lepiej.

Jakby co to możemy Ci pomóc Wink
Sissa11 - Czw 01 Lut, 2007 21:01
Temat postu:
Oooo, zgłoszenia a moda!
ja się nadaje:
- jak mam jakiś obowiązek to go wypełniam;
-uwielbiam kontrolować;
-mam dobre chęci;
- lubię zwalczaćbezsensowne osoby ( nie wdrażająjmy się w moje początki na forum)
- mam dużo energii do roboty

Żartuję oczywiście bo i tk nikt by mnie nie przyjął Surprised
Monik - Pią 02 Lut, 2007 11:59
Temat postu:
Sissa11 napisał/a:
- lubię zwalczaćbezsensowne osoby

Już wiem, komu dałabybyś najwięcej ostrzeżeń ^^
Słupek - Pią 02 Lut, 2007 17:42
Temat postu:
Sissa11 napisał/a:
lubię zwalczaćbezsensowne osoby

Zatrważająca wola samodestrukcji wypływa z tego zdania.

To tak nawiązując do "zabawnego" tematu o obrażaniu.
Marcia10 - Pią 02 Lut, 2007 20:59
Temat postu:
Nie bylo tak od zawsze. Ja tu jestem juz 2 lata, i wiele sie zmienilo. Najlepsi (tzn. najpopularniejsi) z uzytkownikow dostali bana, wywalili ich. Bez nich to forum jest ...puste. Ale maja inne...swoje...
Shaunri - Pią 02 Lut, 2007 22:12
Temat postu:
Cytat:
Ale maja inne...swoje...

Które wcale nie tak dawno przechodziło równie podobny okres : )
Czarna - Pią 02 Lut, 2007 23:13
Temat postu:
Hehe dziwne... forum zamiera a ja codziennie mam po 200 postow ;]
joasia1990 - Pią 02 Lut, 2007 23:17
Temat postu:
Czarna napisał/a:
Hehe dziwne... forum zamiera a ja codziennie mam po 200 postow

Eh... to było dawno... Jakieś 2 dni temu Wink
Czarna - Pią 02 Lut, 2007 23:39
Temat postu:
jakie dawno? bylam rano mialam 50 postow.

wchodze teraz i jest 150 postow... kurde jak nei patrzec to 200 Smile
joasia1990 - Sob 03 Lut, 2007 02:33
Temat postu:
Czarna napisał/a:
jakie dawno?

Chodziło mi o to że dawno temu...(jakies 2 dni do tylu)... forum zamierało i dziennie było tylko jakies 30-40 postow Wink
Monik - Sob 03 Lut, 2007 11:29
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Które wcale nie tak dawno przechodziło równie podobny okres : )

Czyżbyś miał tam konto? ;>
Jak już chyba zauważyliście, pojawiło się wiele nowych tematów i forum działa dosyć sprawnie < nie nadążam >
Shaunri - Sob 03 Lut, 2007 14:28
Temat postu:
Monik - Och, chyba nawet się tam raz, czy dwa wypowiadałem, ale nie jestem w stanie im poziomem dorównać : )
Marcia10 - Sob 03 Lut, 2007 17:24
Temat postu:
Stram sie wszystko olapac, ale musze przyznac ze czasem 1,5 h mi nie starcza, tematow jest czasem nawet 300 jelsi nie ma mnie dlugo.
joasia1990 - Sob 03 Lut, 2007 22:39
Temat postu:
Jeszcze kilka dni temu marudziliscie, ze na forum jest nudno, a teraz jak tak dalej pojdzie, to pobijemy rekord w najwiekszej ilosci postow w miesiacu Very Happy
nasty_girl - Nie 04 Lut, 2007 09:29
Temat postu:
z czego połowa to kłótnie memi z innymi, część rozmowy o tym jak mało postów itd..
Nikita - Pon 05 Lut, 2007 14:45
Temat postu:
Nie ma co dalej ciągnąć tego tematu - zamykam.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group