Dzieci OnLine

Na luzie... - pokój na poddaszu

joasia1990 - Sro 31 Sty, 2007 18:16
Temat postu: pokój na poddaszu
No wiec niedlugo wprowadzam sie do nowego domku Smile I tam bede miała pokój na poddaszu (2 sciany z dosc niskimi skosami), z czego nie jestem zbytnio zadowolona bo kompletnie nie wiem jak mozna urzadzic taki pokoj. Czy ktos z was tez ma taki?? Moze wkleicie jakies zdjatka zeby mi cos podpowiedziec?? Bede bardzo wdzieczna Wink
Monik - Sro 31 Sty, 2007 20:09
Temat postu:
Pod ścianą ze skosem możesz umieścić łóżko, najlepiej byłoby, gdyby nad nim było okno (to patrzenie w gwiazdy, mmm (; ). Na drugiej skośnej ścianie możesz umieścić np jakiś obraz, albo łańcuszki, koraliki itp. Albo lustro. Na pozostałych - wiadomo. Szafy, biurka itp.
joasia1990 - Sro 31 Sty, 2007 20:12
Temat postu:
Monik napisał/a:
Pod ścianą ze skosem możesz umieścić łóżko

Też tak myślalam, ale od podłogi do skosu jest niecały metr i nie wiem jak to bedzie wygladalo i czy podczas korzystania nie będzie to przeszkadzało.

[ Dodano: Sro 31 Sty, 2007 ]
Ale dzieki za podpowiedz. Fajny ten pomysł z lustrem Wink
CHoCoLaTE - Sro 31 Sty, 2007 20:24
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
Też tak myślalam, ale od podłogi do skosu jest niecały metr i nie wiem jak to bedzie wygladalo i czy podczas korzystania nie będzie to przeszkadzało.

Jesli chcesz skakac na lozku to owszem Wink Ale chyba naprawde niecaly metr to za malo
Monik - Sro 31 Sty, 2007 20:26
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:

Łóżko ustaw trochę dalej, a w dziurze pomiędzy łóżkiem a ścianą możesz umieścić np stolik nocny, albo kilka "trwałych" (tzn. grubych, mocnych, nie takich płaskich) poduszek, w różnych kolorach albo w tym samym, ale żeby raczej nie były potrzebne Ci do spania, tylko do położenia się czasem na nich ; ), albo na ozdobę. Wink
Podpowiem jeszcze, że może pasowałoby wąskie lustro i takie falowane i np dwa takie wąskie pasy (oczywiście nie zbyt wąskie) obok siebie.
Marcia10 - Sob 03 Lut, 2007 17:41
Temat postu:
Sa takei fajne polki specjalnie na poddasze, koleznaka tak bedzie miala, albo tez okna, takie ogromne.
Jacoob98 - Sro 21 Mar, 2007 11:00
Temat postu: Re: pokój na poddaszu
joasia1990 napisał/a:
No wiec niedlugo wprowadzam sie do nowego domku Smile I tam bede miała pokój na poddaszu (2 sciany z dosc niskimi skosami), z czego nie jestem zbytnio zadowolona bo kompletnie nie wiem jak mozna urzadzic taki pokoj. Czy ktos z was tez ma taki?? Moze wkleicie jakies zdjatka zeby mi cos podpowiedziec?? Bede bardzo wdzieczna Wink

w zime bedziesz miala zimno lecz w lato wrecz przeciwnie goraco lecz moim marzeniem jest tez miec pokuj na poddaszu:P
Słupek - Sro 21 Mar, 2007 17:26
Temat postu:
Jacoob98 napisał/a:
w zime bedziesz miala zimno

Bzdura, jak jest dobra izolacja, to dlaczego miałoby być zimniej niż na parterze?
nasty_girl - Sro 21 Mar, 2007 19:25
Temat postu:
no właśnie, i jeżeli dobre ogrzewanie to nie ma powodu żeby było zimno, z ciepłem co innego, bo słońce świeci w okno i się grzeje.
andre - Wto 24 Wrz, 2024 10:47
Temat postu:
Problem tkwi jednak w tym, że coś takiego ciężko ogrzać ;/
Przy okazji, czy ktoś z Was zna https://sterownikitech.pl/sklep,1,tech.html ?
W sensie - sterowniki firmy TECH?

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group