CHoCoLaTE napisał/a: |
Aha
Ale miałam to 2 razy i nie było czerwone żadne. A pierwsze było przez 9 dni. |
Ciekawe kiedy bede miala normalny okres |
Memi napisał/a: |
O ludzie, ale macie problemy...... ^..^........ Jakby mało o tym było. |
joasia1990 napisał/a: |
Musisz sie wszystkiego czepiać? |
Moge jedynie powiedziec, że ja dopiero za trzecim razem miałam normalną miesiaczke |
Nie jesteś modem więc się nie czepiaj. |
A przez 2 razy jaką miałaś? |
Nie wiedziałam, że tylko modzi się mogą czepiac. |
A
poza tym, w tym przypadku jest czego - waszej głupiej dyskusji o okresie, której formuła juz chyba ze 100 razy się tu na forum pojawiała. |
Monik napisał/a: |
dla niej ważny jest jej problem a nie to, czy ktoś miał podobny |
Cytat: |
Z tego co widzę, CHoCoLaTE jest na tym forum krócej niż ty (niewiele, ale już coś) i może nie widziała tych setek tematów, jak to określiłaś i dla niej ważny jest jej problem a nie to, czy ktoś miał podobny |
Dzisiaj znowu miałam to brązowe coś. Tylko raz. Ostatnio miałam w styczniu. Już nie wiem co się dzieje ze mną!!! |
Dzisiaj znowu miałam to brązowe coś. Tylko raz. Ostatnio miałam w styczniu. Już nie wiem co się dzieje ze mną!!! |
albo plamienia wystepujace podczas owulacji (jajeczkowania) |
A owulacja nie jest czasem jak ma się już normalny okres? I kiedy ona jest - pod koniec okresu? |
No to raczej owulacji mieć nie mogłam skoro nie miałam w ogóle żadnego cyklu ;P (
(chyba) |
na wszelki wypadek nos w plecaku podpaske a jak masz niewielkie plamienia to zaluz wkladke (powinna wystarczyc) |
Chocolate - w twoim wieku takie rzeczy sa normalne. Te plamienia to najprawdopodobniej okres. pierwsze miesiaczki zwykle tak wygladaja |
Ale żeby zawsze było brązowe? I to dosyć mocno... |
Chociaż tego czegoś mam mało |
ja kiedys mialam czarne |
Nie rob problemu z niczego. Pisalismy juz wczesniej ze to nie sa zadne nienormalne objawy wiec nie zachowuj sie jak male dziecko, ktoremu wciaz trzeba powtarzac to samo. |
Ale byłam przejęta i nie wiedziałam co zrobić |
Miałaś podobnie do mnie więc nie czuję się "samotna |
mała 13 napisał/a: |
mi chodzilo o taka wydzieline sluzowa czy plciowa (zapomnialam jak to sie nazywa). |