Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Komu się zwierzacie?

joasia1990 - Pią 02 Lut, 2007 13:02
Temat postu: Komu się zwierzacie?
Czy macie taką osobę, do której możecie przyjść z każdym problemem, zwierzyć się i której mówicie naprawdę wszystko? A jeśli tak to kto to jest? Very Happy
Nikita - Pią 02 Lut, 2007 13:16
Temat postu:
Nie, nie mam takiej osoby i nie czuję też potrzeby zwierzania się.
joasia1990 - Pią 02 Lut, 2007 13:22
Temat postu:
Nikita napisał/a:
nie czuję też potrzeby zwierzania się

Nawet jak masz jakiś problem??
Nikita - Pią 02 Lut, 2007 13:26
Temat postu:
Tak, nawet jeśli mam jakiś problem. Nie lubię i tyle.
joasia1990 - Pią 02 Lut, 2007 13:29
Temat postu:
Nikita napisał/a:
Tak, nawet jeśli mam jakiś problem. Nie lubię i tyle

Ja kiedyś też tego nie lubiłam ale rodzice zawsze mnie uczyli że należy mówić o swoich problemach i nie dusić niczego w sobie, bo inaczej może się to dla nas źle skonczyć.
nasty_girl - Pią 02 Lut, 2007 13:34
Temat postu:
jedyną osobą, z którą mogę porozmawiać naprawdę o wszystkim jest chłopak.. po prostu o wielu sprawach nie lubię rozmawiać z innymi, i tylko on mnie wtedy rozumie ;p
Monik - Pią 02 Lut, 2007 13:47
Temat postu:
Przyjaciółka.
joasia1990 - Pią 02 Lut, 2007 14:10
Temat postu:
Ja rozmawiam o wszystkim ze swoim chłopakiem. Ostatnio też (ale jednak mniej) ze swoja przyszywaną siostrą. Prawdziwej przyjaciółki (takiej od serca) nigdy nie miałam.
Monik - Pią 02 Lut, 2007 14:29
Temat postu:
Heh, przyjaciółka do zwierzania jest o tyle lepsza od chłopaka, że jejmożna powiedzieć o wahaniach co do uczuć ; )
joasia1990 - Pią 02 Lut, 2007 14:34
Temat postu:
Monik napisał/a:
Heh, przyjaciółka do zwierzania jest o tyle lepsza od chłopaka, że jejmożna powiedzieć o wahaniach co do uczuć ; )

Jak ja sie wahałam to mowiłam o tym swojemu chłopakowi. W końcu szczersość najważniejsza Wink
Monik - Pią 02 Lut, 2007 14:35
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
Jak ja sie wahałam to mowiłam o tym swojemu chłopakowi. W końcu szczersość najważniejsza

Ale nie tylko co do wahania moich uczuć, tylko jego ; ) Baaardzo często mam takie urojenia ^^
mała 13 - Pią 02 Lut, 2007 14:38
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
Prawdziwej przyjaciółki (takiej od serca) nigdy nie miałam.

ja tak samo. niby mam ta przyjaciolke, ale nie uwazam jej za taka osobe ktorej moge cos powiedziec. ja jestem dobra uczennica (nawet prymusem w klasie) a ona jest slaba. musze jej podpowiadac, bo jak nie to ona mnie albo skopie, albo powie chlopakom jakies zmyslone histotyjki i mam wtedy przeje**ne. zima zawsze mnie naciera bo uwaza ze to zabawa, chociaz ja tak nie uwazam. w tym roku sie troche zmienila (TROCHE), ale i tak sie od niej odsunelam i znalazlam sobie inne kolezanke, z ktora moge pogadac. ona juz ma etap dojrzewania za soba ( przynajmniej w wiekszym stopniu) wiec jak mam problem dojrzewania to sie jej radze. moge jej wszystko powiedziec i bedzie to jak kamien w studnie - nikomu nie powie. jedyne co mi przeszkadza to to ze ona daleko ode mnie mieszka - 7km.
joasia1990 - Pią 02 Lut, 2007 14:46
Temat postu:
Monik napisał/a:
Ale nie tylko co do wahania moich uczuć, tylko jego

O tym też mu mówie. W końcu jak o wszystkim to o wszystkim, bez wyjątków Wink
Nawet jak zdarzył mi się mały skok w bok, to też mu powiedziałam, chociaż było trudno. I docenił moją szczerość.
ewamarchewa - Pią 02 Lut, 2007 14:51
Temat postu:
Ja praktycznie się nikomu nie zwierzam Sad Nie mam komu Neutral
Memi - Pią 02 Lut, 2007 14:59
Temat postu:
Ja się nie zwierzam nikomu i wcale przez to nie płaczę ani nie ubolewam.
nasty_girl - Pią 02 Lut, 2007 16:38
Temat postu:
Monik napisał/a:
joasia1990 napisał/a:
Jak ja sie wahałam to mowiłam o tym swojemu chłopakowi. W końcu szczersość najważniejsza

Ale nie tylko co do wahania moich uczuć, tylko jego ; ) Baaardzo często mam takie urojenia ^^

to ważną rzeczą jest aby umieć o tym porozmawiać, wyjaśnić, a nie tłumić w sobie, i wyobrażać nie wiadomo co..
Monik - Pią 02 Lut, 2007 17:39
Temat postu:
Owszem, kiedyś mu mówiłam, ale nie będę tak ciągle, bo w końcu mu się znudzę ^^
joasia1990 - Pią 02 Lut, 2007 17:58
Temat postu:
Monik napisał/a:
Owszem, kiedyś mu mówiłam, ale nie będę tak ciągle, bo w końcu mu się znudzę

Bzdura. Ewentualnie może zacząć denerwować go Twoje gadanie, ale Ty napewno mu sie przez takie cos nie znudzisz.
CHoCoLaTE - Pią 02 Lut, 2007 18:39
Temat postu:
Ja sie zwierzam mojej przyjaciolce i pamietnikowi ;P
Memi - Pią 02 Lut, 2007 18:43
Temat postu:
CHoCoLaTE napisał/a:
Ja sie zwierzam mojej przyjaciolce i pamietnikowi ;P

Pamietnikowi?
O w zyciu.
Nie sądzisz że to głupota?
Pisać pamiętnik...
Po co to komu i na co?
Niedość że dziecinne to całkiem bez sensu. Jak można pisać "zeszytowi"
"Kochany pamiętniku! Przepraszam, że tak długo nic nie pisałam, ale byłam bardzo zajęta."
CHoCoLaTE - Pią 02 Lut, 2007 18:47
Temat postu:
Memi napisał/a:
Nie sądzisz że to głupota?
Pisać pamiętnik...
Po co to komu i na co?

Jak bede dorosla, czy stara, to sobie poczytam i bede wiedziec co sie dzialo w moim zyciu za mlodych lat Wink.
joasia1990 - Pią 02 Lut, 2007 19:25
Temat postu:
CHoCoLaTE napisał/a:
Jak bede dorosla, czy stara, to sobie poczytam i bede wiedziec co sie dzialo w moim zyciu za mlodych lat

Popieram Wink
Marcia10 - Pią 02 Lut, 2007 20:52
Temat postu:
KOlega z neta
Czarna - Pią 02 Lut, 2007 23:49
Temat postu:
A czy pamietnik zawsze musi sie zaczynac "kochany pamietniczku" ?

Ja pisze.... juz chyba 7 zeszyt leci... Pisze bo lubie, bo sa rzeczyktorych nie chce mowic innym ludzia a musze sie gdzies wygadac...

Obecnie pisze pamietnik skierowany do mojego chlopak.... Zapisuje w nim nasze wspaniale mysli i chwile... tak jakbym mowila to do niego... jak skoncze to dam mu do przeczytania...
CHoCoLaTE - Sob 03 Lut, 2007 11:01
Temat postu:
^^ fajny pomysł.
Ja już piszę 3 zeszyt i się kończy. No, ale można powiedzieć, że 4, bo miałam jeszcze jakieś kalendarze, w których mało pisałam, ale pisałam ;P
A tyCzarna ile miałaś lat jak zaczęłaś pisać pamiętnik?
Bo ja miałam 10.
Monik - Sob 03 Lut, 2007 11:22
Temat postu:
Fajnie by było poczytac sobie potem swój pamiętnik, tylko że mi się jakoś nie chce zebrać do tego pisania ; p
CHoCoLaTE - Sob 03 Lut, 2007 11:59
Temat postu:
Ja piszę jak mam o czym lub jak był jakiś fajny, ciekawy dzień, i jak mam jakieś problemy, moje przemyślenia itp...
aneta007 - Sob 03 Lut, 2007 12:25
Temat postu:
ja mam 5 przyjaciolek i zawsze sie nim zwierzam i one naprawde mi pomoga. ja nie pisze pamietnikow bo moja mama to by napewno je znalazla. a juz o mojej siostrze to nie ma co mowic jest troche wscibska i czyta nawet prywatne rzeczy
Czarna - Sob 03 Lut, 2007 17:00
Temat postu:
Moj brat kiedys znalazl moj stary pamietnik. Było tam napisane cos zwiazanego z moim kumplem... albo jego wpis nawet w moim pamietniku, nie pamietam juz dokladnie. w kazdym razie ja nigdy nei chodzilam na balety a tam bylo cos o zabawie na nich napisane i moj brat chodzil i sie smial, ze jak ja sie cvhwale ze chodze na balety a przeciez nigdy nie bylam. Fajnie bylo go uswiadomic, ze to nie moje slowa i "czyny" Smile

Kiedy zaczelam pisac? Mhhh od mojej pierwszej milosci czyli... ( aj musze znalesc pierwszy pamietnik bo nie pamietam w ktorym to roku bylo.... ) wakacje 2003r.
Akacja12 - Nie 11 Lut, 2007 11:54
Temat postu:
Mam 3 przyjaciólki Wink są kochane, ale troche nie lubią mojego chlopaka, co w sumie jest troche smutne, bo myslalam ze go polubia i bedziemy mogli robic wspolne wypady. Oczywiscie chlopakowi tez sie zwierzam ;P ale ja bym nie mogla mu powiedziec o wahaniu uczuc co do niego jednak ^^
Też pisze pamiętnik od czasu do czasu. Ale jak widze swój pamietnik, który pisalam majac jakies 10 lat... po prostu wydaje sie ze mialam strasznie glupie problemy i ubogie slownictwo ;P (troche sie rozwinelam od tego czasu, pocieszajace ^^).
Sissa11 - Nie 11 Lut, 2007 17:58
Temat postu:
le juz tego nie zrobię (powodów nie podam) wole powiedzieć mamie albo nikomu
DeaDAngeL - Sob 17 Mar, 2007 21:41
Temat postu:
Za to ja się zwierzam mojej mamie - jej ufam w 100% Miałam kiedyś koleżankę, jej mówiłam prawie wszystko, ale straciła moje zaufanie. Mam jeszcze przyjaciela, któremu ufam Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group