Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Świadek koronny już w kinach

Nikita - Sob 03 Lut, 2007 10:29
Temat postu: Świadek koronny już w kinach
Strona www: http://swiadekkoronny.pl/
Dystrybutor filmu: ITI Cinema
Czas trwania: 97 minut
Produkcja: Polska , 2007
Premiera: 2007-02-02
Reżyseria: Jacek Filipiak Jarosław Sypniewski
Obsada: Małgorzata Foremniak, Urszula Grabowska, Artur Żmijewski, Robert Więckiewicz, Paweł Małaszyński.

Skruszony gangster "Blacha" (Robert Więckiewicz) składa zeznania, które obciążają największych mafijnych bossów. Staje się najpilniej strzeżonym w Polsce świadkiem koronnym.
Tylko dziennikarzowi Marcinowi Krukowi (Paweł Małaszyński) udaje się do niego dotrzeć i namówić na jedyny wywiad. Gangster nie wie jednak, że Marcin ma osobisty powód, dla którego chce się z nim spotkać twarzą w twarz.

Film "Świadek koronny" pojawił się wczoraj na ekranach polskich kin. Był już ktoś? Kto się wybiera? Lubicie tego typu filmy?
U mnie w kinie pewnie pojawi się dopiero za parę tygodni. Przed samą premierą głośno było o tym filmie i pewnie przyciągnie do kin dużą liczbę widzów.
Monik - Sob 03 Lut, 2007 10:38
Temat postu:
Chciałabym się wybrać, bo chyba całkiem fajny ten film, ale mi się nie chce jechać do drugiego kina, które jest za daleko ^^
Tego typu filmy, takie zagadkowe, bardzo lubię. Przeważnie.
joasia1990 - Sob 03 Lut, 2007 12:30
Temat postu:
Jak ostatnio bylam w kinie na "Dlaczego Nie!" to puszczali dlugie zapowiedzi "Świadka koronnego" i mnóstwo fragmentow. Z tego co widzialam to film musi byc zaje....y Wink
Marcia10 - Sob 03 Lut, 2007 17:28
Temat postu:
Eeee nie interesuje sie takim gatunkiem filmow ale trudno...moze sie poznije na DVD zobaczy to...no, sie zobaczy.
joasia1990 - Sob 03 Lut, 2007 22:34
Temat postu:
A ja właśnie sie dowiedziałam, że za 2 tygodnie jade z chlopakiem na ten film Very Happy Jak obejrze to powiem wam czy warto pójść na to do kina Wink
Czarna - Sob 03 Lut, 2007 23:20
Temat postu:
Ja czekam tylko kiedy bedzie u mnie leciec i jazda Razz
Nikita - Nie 25 Lut, 2007 17:16
Temat postu:
Film jest dostępny online w internecie za opłatą 11 zł.
Sczegóły: http://swiadekkoronny.onet.pl/stream.html
Słupek - Nie 25 Lut, 2007 17:55
Temat postu:
Cytat:
Przeglądarka
W systemie musi być zainstalowana przeglądarka Internet Explorer 5.0 lub nowsza

System operacyjny
Windows XP/2000 lub nowszy

Windows Media Player
Windows Media Player 9.0 lub 10

Kogoś tu chyba zdrowo pogrzało. Niech zrobią stronę zgodną ze standardami sieciowymi, jeśli szukają klientów. Poza tym, nawet nie podano podstawowych informacji typu rozdzielczość. Nie wróżę im sukcesu, byle serwis warezowy lepiej dba o widza.
nasty_girl - Pon 26 Lut, 2007 19:53
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
A ja właśnie sie dowiedziałam, że za 2 tygodnie jade z chlopakiem na ten film Very Happy Jak obejrze to powiem wam czy warto pójść na to do kina Wink

za 2 tyg, to już sobie sami obejrzymy ;p
Tremere - Pon 26 Lut, 2007 22:19
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:

a co wy wybieracie sie na film z 2tyg wyprzedzeniem? ;p
no to ladnie
joasia1990 - Pon 26 Lut, 2007 22:29
Temat postu:
Tremere napisał/a:
joasia1990 napisał/a:

a co wy wybieracie sie na film z 2tyg wyprzedzeniem? ;p
no to ladnie

a dlaczego nie? jak ktos ma bardzo daleko do porzadnego kina to trzeba to planowac z wyprzedzeniem.
opętana - Wto 27 Lut, 2007 21:44
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
Jak obejrze to powiem wam czy warto pójść na to do kina Wink

nie kazdy ma ten sam gust co Ty

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group