Gry i programy komputerowe - sims 2 zwierzaki alas - Nie 04 Lut, 2007 16:14 Temat postu: sims 2 zwierzaki
jaka to gra ? joasia1990 - Nie 04 Lut, 2007 16:16 Temat postu:
Głupia gra dla dzieci, tak jak każde simsy. Co prawda 5 lat temu szalałam za nią, ale na szczęście już mi przeszło. laniade - Wto 24 Lip, 2007 13:22 Temat postu: Re: sims 2 zwierzaki
Więc gra moim zdaniem fajna (chociaż grałam w lepsze). Masz do wyboru kupienie psa, kota, papugi i jeszcze jakieś inne zwierzątka. Zwierzaki możesz robić tak jak simów tyle, że tutaj masz opcje jak: wybieranie obroży, koloru sierści czy mają być kręcone czy proste. Zwierzakami jako tako nie możesz kierować jedynie rozkazując simowi, aby coś nad nimi zrobił powoduje twoje "rozkazywanie". Kopulacja odbywa się w budzie, gdzie w trakcie lecą sztuczne ognie bez budy do kopulacji nie dojdzie!! Suczka zachodzi w ciążę a po pewnym czasie ma małe możesz je dać do schroniska lub simowi albo sprzedać simowi. CO tam jeszcze noi oczywiście nowe meble zarówno dla simów jak i dodatki dla pupilów. W skali od 1-10 dalabym 8. Marcia10 - Wto 24 Lip, 2007 16:05 Temat postu:
5 lat temu jej jeszcze nie bylo. Nie musisz tu wkrecac.
Fajna gra, ale do znudzenia. Magwill - Sob 28 Lip, 2007 20:20 Temat postu:
Super gra, gram w nią, żeby sobie nikt nie myślał, że ja dzieciuchem jestem Anonymous - Sob 28 Lip, 2007 23:46 Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
5 lat temu jej jeszcze nie bylo. Nie musisz tu wkrecac.
Pierwsza część powstała już w 2000 roku, czyli 7 lat temu... (jak widzisz - jeszcze więcej). cornelia.j.m - Nie 29 Lip, 2007 11:12 Temat postu:
No tak ja mam kazda czesc oryginalana i uwielbiam w to grac:P no tyle ze ulamala mi sie plyta od simsow 2 a niechce mi sie zalatwiac no a samych dodatkow niestety nie zainstaluje sledzislaw - Nie 29 Lip, 2007 13:34 Temat postu:
The simsy sa spoko, ja gram z dziewczyna i mozna sie usmiac przy nich Magwill - Pon 30 Lip, 2007 12:16 Temat postu:
Tato kupi mi sims 2 cztery pory roku i nocne zycie ( ja to mam dobrze ) cornelia.j.m - Pon 30 Lip, 2007 12:54 Temat postu:
ja mam wszystkie czesci a cztery pory roku sa super ahh moje simy plewily w ogrodku i zbieraly łłłogooory noo i grabily liscie Magwill - Wto 31 Lip, 2007 09:13 Temat postu:
Fajnie, nie mogę sie doczekać kiedy je dostanę