Dzieci OnLine

SEKS - Pocalunki

Czarna - Pon 12 Lut, 2007 00:58
Temat postu: Pocalunki
Gdzies ostatnio przeczytalam jak dziewczyna w swoim chyba blogu pytala o to co ludzie mysla o calowaniu z innymi osobami.

Co powiecie na pocalowanie osoby przeciwnej płci w policzek, usta ( cmokniecie ), czy namietny pocalunek nie bedac z ta osoba?

Wywoluje to u was obrzydzenie czy wrecz przeciwnie? Taka chwila przyjemnosci i zapomnienia jest to dla was?
Memi - Pon 12 Lut, 2007 11:46
Temat postu:
Jak się kocha drugą osobę - to nie ma żadnego obrzydzenia, a przynajmniej nie powinno być. No ale jak jest tak jak piszesz - to to jest dla mnie nieżyciowe całować sie z pierwszym lepszym w pubie po pijaku.
Jeśli chodzi o pocałowanie w policzek to jak się kogos zna, myślę że nie ma w tym nic złego.
Akacja12 - Pon 12 Lut, 2007 12:21
Temat postu:
Nie trzeba z kims byc zeby sie z nim calowac, ale przydaloby sie to cos, jakies zaufanie, jakas blizsza znajomosc. Tak z pierwszym lepszym to... bez sensu.
joasia1990 - Pon 12 Lut, 2007 12:58
Temat postu:
Ja zawsze sciskam sie i caluje w policzek na powitanie blizszych kolegow.

Jesli chodzi o namietny pocalunek to wywoluje on u mnie drezczyk emocji i nie jest obrzydliwy, tylko bardzo przyjemny (pod warunkiem ze chlopak nie jest pijany).
Shaunri - Pon 12 Lut, 2007 17:46
Temat postu:
Pocałunek, dotyk, seks, i wszystko co z nimi się wiąże może być brane jak TYLKO przyjemność - Wtedy wcale, ale to wcale nie trzeba być z drugą osobą i tak dalej...
Czarna - Wto 13 Lut, 2007 00:19
Temat postu:
Memi nie chodzilo mi calowanie sie z kims w pubie po pijaku tylko w normalnych warunkach.

Swoja droga... kiedys z przyjaciolka zrobilismy listy chlopakow zktorymi sie calowalismy. W tym czasie mialam glupi okres.. chcialam sprawdzac jak caluja sie wszyscy chlopacy ktorzy mi sie podobaja Smile
Memi - Wto 13 Lut, 2007 18:12
Temat postu:
Czarna napisał/a:
Swoja droga... kiedys z przyjaciolka zrobilismy listy chlopakow zktorymi sie calowalismy. W tym czasie mialam glupi okres.. chcialam sprawdzac jak caluja sie wszyscy chlopacy ktorzy mi sie podobaja

Przyznam że pomysłowe.
joasia1990 - Wto 13 Lut, 2007 18:18
Temat postu:
Memi napisał/a:
Czarna napisał/a:
Swoja droga... kiedys z przyjaciolka zrobilismy listy chlopakow zktorymi sie calowalismy. W tym czasie mialam glupi okres.. chcialam sprawdzac jak caluja sie wszyscy chlopacy ktorzy mi sie podobaja

Przyznam że pomysłowe.

A jakie przyjemne Razz
Papierowa Tęcza - Pon 05 Mar, 2007 01:07
Temat postu:
Cytat:
Pocałunek, dotyk, seks, i wszystko co z nimi się wiąże może być brane jak TYLKO przyjemność - Wtedy wcale, ale to wcale nie trzeba być z drugą osobą i tak dalej...

och to jest już skrajnie LEWACKA indoktrynacja! Heloou! A gdzie pewna moralna powściągliwość? Nie trzeba być katolikiem, żeby uważac, że seks z pierwszym lepszym facetem/dziewczyną nie jest pozytywnym zjawiskiem.
Shaunri - Pon 05 Mar, 2007 18:04
Temat postu:
Zastanów się skąd wzięła się twoja moralność, a potem zastanów się czy słowa Nie trzeba być katolikiem, żeby uważac, że seks z pierwszym lepszym facetem/dziewczyną nie jest pozytywnym zjawiskiem. mają jakikolwiek sens.
Papierowa Tęcza - Pon 05 Mar, 2007 18:59
Temat postu:
Shaunri - to jakaś paranoja - uważasz, że każda moralność wywodzi się z przekonań religijnych? Sorry, ja wychowałem się w niezbyt religijnym domu. Poza tym żyje w przekonaniu, że Bóg to moje sumienie, a nie semicki fetysz, który nadstawia twarz. [ostro pisząc]

Tutaj powrócę do mojego wcześniejszego zdania - człowiek NIE JEST zwierzęciem, mamy wolną wolę - nie ważne jaka religia o tym mówi - a także potrafimy oceniać co jest dobre, a co złe. POTRAFIMY myśleć. Dla mnie dziewczyna, która kocha się z pierwszym lepszym na każdej imprezie to po prostu szmata - i nie wazne czy chodzę do "kościółka", wychowałem się w takim a nie innym domu - nie zależnie od religii każdy coś takiego stwierdzi.
Shaunri - Pon 05 Mar, 2007 19:10
Temat postu:
Sorry, ja wychowałem się w niezbyt religijnym domu.

Tłumaczyłem wcześniej, nie ma znaczenia w jakim domu się wychowałeś.

uważasz, że każda moralność wywodzi się z przekonań religijnych?

Moja odpowiedź: Czytaj uważniej.

nie zależnie od religii każdy coś takiego stwierdzi.

Ja tak nie stwierdzę - jestem chory?
Słupek - Pon 05 Mar, 2007 19:25
Temat postu:
Nasza moralność to tylko duże kłamstwa w które wierzymy.
Tremere - Pon 05 Mar, 2007 21:40
Temat postu:
NO TAK OCZYWISCIE.
dziewczyna ktora kocha sie z kazdym lepszym facetem ktory jej sie podoba to SZMATA.
ale facet ktory kocha sie z kazda lepsza ktora mu sie podoba to MACZO i KOZAK.

ale chore.
ja tez moge sie kochac z kazdym lepszym facetem, skoro rownouprawnienie to rownouprawnienie, a nie jakis chory podzial na to ktora plec moze a ktora nie.
Papierowa Tęcza - Pon 05 Mar, 2007 21:53
Temat postu:
Cytat:
NO TAK OCZYWISCIE.
dziewczyna ktora kocha sie z kazdym lepszym facetem ktory jej sie podoba to SZMATA.
ale facet ktory kocha sie z kazda lepsza ktora mu sie podoba to MACZO i KOZAK.

Ty to powiedziałaś, zresztą mówiłem o takiej, która zmienia partnerów jak rękawiczki w zalezności od tego, kto się jej akurat na imprezie spodobał. Facet co kocha się z każdą super laską po imprezie czy coś to dla mnie po prostu palant ; )

Cytat:
ale chore.
ja tez moge sie kochac z kazdym lepszym facetem, skoro rownouprawnienie to rownouprawnienie, a nie jakis chory podzial na to ktora plec moze a ktora nie.

to zapier***** za przeproszeniem do woja!

Cytat:
Nasza moralność to tylko duże kłamstwa w które wierzymy.

idź skoczyć z mostu czy coś, bo emo się szerzy ;p

Shaunri napisał/a:
Ja tak nie stwierdzę - jestem chory?

nie, to tylko dziwny system wartości ;p
girl_in_black - Czw 15 Mar, 2007 22:43
Temat postu:
Mi się wydaje że tu raczej porozumienia nie będzie^^ każdy ma swoje zdanie ... a co do seksu z nieznajomym ... chyba raczej jestem przeciwna...
kamus07 - Pią 16 Mar, 2007 19:50
Temat postu:
Ja się całkiem niedawno całowałam z kolesiem na języczki bez zobowiązań i było całkiem przyjemnie;)
mała 13 - Sob 17 Mar, 2007 12:11
Temat postu:
wow niezle kamus !! ja sie jeszcze z nikim nie calowalam i uwazam ze mam na to jeszcze czas Very Happy a co do tych cmokniec itd. to uwazam ze jednak to cos znaczy jak dziewczynba z chlopakiem sie caluja. to takie calkiem normalne nie jest RazzP Very Happy
Laki - Sob 17 Mar, 2007 14:14
Temat postu:
W tym wieku bez zobowiązań to chyba normalne...
Marcia10 - Sob 17 Mar, 2007 16:03
Temat postu:
Ja mialam tego pecha ze w zerowce musialam wszystkich pocalowac w usta w moje urodziny...i jakis gosc probowal mi wetknac jezyk w usta....
Tremere - Sob 17 Mar, 2007 16:54
Temat postu:
taa, język w zerówce.
dobre se
Laki - Sob 17 Mar, 2007 19:47
Temat postu:
Cytat:
taa, język w zerówce.
dobre se

Jeżeli to był jakiś 40 letni pedofil- nie doszły romantyk <lol2>
Marcia10 - Sob 17 Mar, 2007 20:38
Temat postu:
Haha...guupi jakis zbok...6-cio latek, widac czego go w domu uczyli
Tremere - Sob 17 Mar, 2007 21:17
Temat postu:
w sumie to po tym jak 7 latek rzucil sie z nozem na sasiadke nic mnie nie zdziwi. ;P
Marcia10 - Sob 17 Mar, 2007 22:10
Temat postu:
No wlasnie
smoczek250 - Nie 18 Lis, 2007 16:38
Temat postu:
Papierowa Tęcza napisał/a:

Ty to powiedziałaś, zresztą mówiłem o takiej, która zmienia partnerów jak rękawiczki w zalezności od tego, kto się jej akurat na imprezie spodobał. Facet co kocha się z każdą super laską po imprezie czy coś to dla mnie po prostu palant ; )

a kim jesteś że to palant?(kobieta czy mężczyzna?) Laughing
Shaunri - Nie 18 Lis, 2007 17:12
Temat postu:
Tęcza to samiec, jeśli o to Ci chodziło.
smoczek250 - Nie 18 Lis, 2007 19:03
Temat postu:
no to skąt wie że to napewno palant? To to i ja wiem. Może poprostu szuka miłości i co wtedy? Kiedyś leciał taki film na HBO że facet robił łudki i taki inny co zakochał sie w nauczycielce swojego dziecka. Obydwoje zarywali do tej samej kobiety. A ona napoczątku olała wszystkich i szukała dalej. Puźniej okazało sie że zakochała się w tym od łódek.
Jak szukała mężczyzn to z każdym z którym sie spotkała całowała i co kim ona jest? szukała miłosci...
Koźi - Czw 06 Gru, 2007 08:33
Temat postu:
Całowałam sie i Boje sie że jestem w ciązy Embarassed czy to możliwe?
Shaunri - Czw 06 Gru, 2007 15:46
Temat postu:
Tak, do tego masz HIV.
Akacja12 - Czw 06 Gru, 2007 21:04
Temat postu:
Ty się nie śmiej Shaunri, ja w 1 klasie podstawówki, myślałam że od całowania można mieć HIV, dlatego obraziłam się na mojego kolegę ;p Takie pseudo uświadomione dziecko, ehh...
Shaunri - Czw 06 Gru, 2007 21:31
Temat postu:
Oł, znaczy Ona mogła to poważnie pisać : )?
emka - Pią 07 Gru, 2007 19:25
Temat postu:
umówiłam się na randkę z moim chłopakiem-chciał mnie pocałować powiedziałam mu że następnym razem to jest jutro PLIS powiedźcie jak mam go pocałować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sad

[ Dodano: Pią 07 Gru, 2007 18:29 ]
emka, CO ROBISZ

[ Dodano: Pią 07 Gru, 2007 18:29 ]
Cytat:
Kod:
cfgtdfyhfgh
DSdonia - Sro 16 Sty, 2008 12:37
Temat postu:
Obrzydzenie? nie biggrin Chyba, że ma się już kogoś innego, a całuję się z inną osobą to wtedy mogą być wyrzuty sumienia.
Ale ja myślę, że namiętny pocałunek z innym/inną jest dobre Razz Można wtedy zobaczyć, że są na świecie osoby które całują jeszcze inaczej Wink hehe Wink Ale mimo to zdrady nie popieram!! Wręcz przeciwnie Wink
Shaunri - Sro 16 Sty, 2008 15:56
Temat postu:
Wątek nieaktualny : P
Akacja12 - Sro 16 Sty, 2008 18:33
Temat postu:
Temat zawsze aktualny ;p
DSdonia - Sro 16 Sty, 2008 21:25
Temat postu:
A no zgadzam się Razz To, że to już Ciebie nie dotyczy, to zawsze ktoś będzie chciał poczytać biggrin hihi ;*
Pzdr!:*
smoczek250 - Czw 17 Sty, 2008 20:42
Temat postu:
Tak se czytałem:

Koźi napisał/a:
Całowałam sie i Boje sie że jestem w ciązy Embarassed czy to możliwe?

no i doszedłem do wniosku że temat będzie zawsze na "topie" kiedy będą pojawiać się takie tematy Wink
PotworAreturn - Sro 16 Kwi, 2008 15:52
Temat postu:
Bedac w zwiazku, mysl o calowaniu kogos innego mnie odrzuca... Wink Ale gdybym byla wolna- czemu nie. Zarowno przeciwna jak i moja plec Razz Zdecydowanie namietny... ;]

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group