Marcia10 napisał/a: |
tak, tylko ze potem przez nia mam posmiewisko przed cala szkola...a to wnerwia |
Memi napisał/a: |
Mnie interesuje tylko czy chłopak jest schludny, myje sie, zmienia skarpetki, używa dezodorantu i czy ma czyste włosy. |
Tremere napisał/a: |
- No chodź pójdziemy do CH i poznamy jakieś dziewczyny. To są dopiero dojrzałe miłości.. |
nasty_girl napisał/a: |
pójść poznać, to akurat nic złego, gorzej jak się na siłę byle kogo szuka, lub "jest" z każdym, kogo tam pozna. |
Cytat: |
i nie wierzę że wygląd sie nie liczy. liczy sie, liczy. |
Laki napisał/a: |
Liczy się, liczy, ale nie jest powyżej charakteru. Chodzić z kimś dla wyglądu..upajać się jego urodą, a głupio z nim rozmawiać... |
Papierowa Tęcza napisał/a: |
Nawet jeżeli dziewczyna będzie mieć super charakter, fenomenalne zainteresowania, 70 lvl w WoWie i będzie mieszkać niedaleko - jeżeli w ogóle mi się nie będzie podobać - nic z tego! |
joasia1990 napisał/a: |
Mozesz powiedziec ze jestem nienormalna, ale kiedy zaczelam chodzic z moim chlopakiem to wcale mi sie on nie podobal, nie mowie ze jest strasznie brzydki, ale nie byl w moim guscie i wtedu uwazalam ze do ladnych nie nalezy. |
moze to przez to ze mezczyzni sa wzrokowcami, ale i tak nie bardzo chce mi sie w to wierzyc. Wkońcu związek to nie tylko gra w szachy, ale nieraz [nie bójmy się tego powiedzieć] zbliżenie fizyczne... |
Tremere napisał/a: |
joasia1990, ja też najwidoczniej jestem mężczyzną. to dziwne, ale wygląd ma dla mnie pierwszorzędne znaczenie. |
Akacja12 napisał/a: |
I nie mówcie że to jest egozim lub powieszchowność |
Cytat: |
papierowa poręcza wróciła <3 |
po prostu jestem oryginalna Wink |
za wszelką cenę, czy może oglądałaś wiele filmów w stylu "piękna i bestia"? ;p |
Moze i tak Razz Ale co w tym zlego, ze nie liczy sie dla mnie wyglad? Nikomu tym krzywdy nie robie |
zdaje mi się, że to trochę taka poza |
Ale w takim razie jak wytlumaczysz to, ze dalam szanse swojemu chlopakowi, mimo, ze nie podobal mi sie fizycznie? Przypominam ze w tym czasie staralo sie o mnie wielu chlopakow, ktorzy bardzo mi sie podobali. |
nasty_girl napisał/a: |
"podobało mi się wielu chłopaków", i jeszcze się szczyci, że ją podrywali.. ech |
Bynajmniej nie wynikało to z Twoich wcześniejszych wypowiedzi ;/ |
O przepraszam. Pisalam wczesniej ze podobalo mi sie jego wnetrze, a tamci pozostali, poza uroda nie mieli w sobie nic i nic soba nie reprezentowali. |
Gdyby więc tamci podobali Ci się też z charakteru, ale powiedzmy troche mniej niż ten aktualny, na którego byś się zdecydowała?.. |
Z innej beczki - ty siedzisz na forum 24h/dobę? |