Dzieci OnLine

SEKS - Prezerwatywy przedłużające stosunek

zen_ek26 - Pon 05 Mar, 2007 19:42
Temat postu: Prezerwatywy przedłużające stosunek
Czy stosując gumke ze środkiem znieczulającym należy trochę odczekać po nałożeniu jej aż srode zacznie działać?

Jakie wg was prezerwatywy mają najsilniejsze działanie znieczulające (które najbardziej wydłużają stosunek)?
joasia1990 - Pon 05 Mar, 2007 20:12
Temat postu:
zen_ek26 napisał/a:
Czy stosując gumke ze środkiem znieczulającym należy trochę odczekać po nałożeniu jej aż srode zacznie działać?

to chyba powinno być na instrukcji ;p

zen_ek26 napisał/a:
Jakie wg was prezerwatywy mają najsilniejsze działanie znieczulające (które najbardziej wydłużają stosunek)?

to forum "dla dzieci". z takimi sprawami to na fora seksuologiczne
zen_ek26 - Pon 05 Mar, 2007 22:41
Temat postu:
tez tak mysle ale niestety nie ma wiec, pisze o tym na forum...
joasia1990 - Pon 05 Mar, 2007 22:46
Temat postu:
zen_ek26 napisał/a:

boze.... zamiast sie lenic wpisz w google "seksuolog" albo "forum ginekologiczne". takich for jest mnostwo tylko trzeba troche poszukac a nie isc na latwizne i pytac sie o takie rzeczy dzieciakow.
mała 13 - Wto 06 Mar, 2007 13:54
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
zen_ek26 napisał/a:

boze.... zamiast sie lenic wpisz w google "seksuolog" albo "forum ginekologiczne". takich for jest mnostwo tylko trzeba troche poszukac a nie isc na latwizne i pytac sie o takie rzeczy dzieciakow.

myślę, że zen_ek26 mial na mysli że nie ma instrukcji, a nie że nie ma forum biggrin
nasty_girl - Wto 06 Mar, 2007 16:11
Temat postu:
a mi się wydaje że takie rzeczy nie mają sensu, z czasem samo się unormuje, a po co zmniejszać przyjemność?
zen_ek26 - Wto 06 Mar, 2007 20:37
Temat postu:
takie prezerwatywy (przynajmniej ja nie odczulem) nie zmniejszaja przyjemnosci... tylko dzieki srodkowi znieczulajacemu przedluzaja stosunek. Jak ktos ma przedczesny wytrysk to nawet nie odczuje tego, jesli ktos ma problemy z dojsciem to wtedy roznica napewno jest widoczna....
Shaunri - Wto 06 Mar, 2007 21:08
Temat postu:
Nadal nie zrozumiałeś - Średnia wieku na tym forum to na oko 14-15 lat, oczekujesz od nich porad do spraw seksu?
nasty_girl - Wto 06 Mar, 2007 22:39
Temat postu:
jak ten środek działa nie wiem, prezerwatywy zresztą też, w każdym bądź razie takie gumki są po prostu grubsze, a co za tym idzie, dają mniej przyjemności, itd, więc chyba bezsens. przynajmniej dla mnie.
joasia1990 - Wto 06 Mar, 2007 23:24
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
jak ten środek działa nie wiem, prezerwatywy zresztą też, w każdym bądź razie takie gumki są po prostu grubsze, a co za tym idzie, dają mniej przyjemności, itd, więc chyba bezsens. przynajmniej dla mnie.

niektórzy po prostu wolą długo ale z mniejszymi doznaniami, niż bardzo krotko a intensywnie Razz - tak powinno być teoretycznie, a w praktyce te gumki raczej tylko zmniejszają przyjemność, a nie przedłużają stosunku. gdyby byly takie cudowne, to faceci nie musieliby leczyc przedwczesnego wytrysku u seksuologa
nasty_girl - Sro 07 Mar, 2007 08:37
Temat postu:
Wiesz, nie każdy dochodzi po 3 minutach, i potrzebuje takich wynalazków.
joasia1990 - Sro 07 Mar, 2007 10:54
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
Wiesz, nie każdy dochodzi po 3 minutach, i potrzebuje takich wynalazków.

nie, nie wiem Razz
martulka - Nie 10 Cze, 2007 19:12
Temat postu:
jakieś 5 minut wcześniej jak założysz to będzie dużo lepiej działać, myśle że najlepsze w tej chwili są UNIMIL max love
joasia1990 - Nie 10 Cze, 2007 19:16
Temat postu:
martulka napisał/a:
jakieś 5 minut wcześniej jak założysz to będzie dużo lepiej działać, myśle że najlepsze w tej chwili są UNIMIL max love

skuteczniejsze jest ćwiczenie mięśnia kegla
nick - Pon 09 Lip, 2007 01:10
Temat postu:
zaloz normlanie od razu dziala!!
xpsychox - Nie 22 Lip, 2007 17:01
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
zen_ek26 napisał/a:

to chyba powinno być na instrukcji ;p

zen_ek26 napisał/a:

to forum "dla dzieci". z takimi sprawami to na fora seksuologiczne

Skoro to forum dla dzieci to po kiego grzyba tu dział ''sex''??
Może ja jakaś niemądra jestem, ale jeżeli ludzie widzą na forum coś takiego to wiąże sie z tym że będą pytać... coś w tym dziwnego?? Rolling Eyes
joasia1990 - Pon 23 Lip, 2007 14:51
Temat postu:
xpsychox napisał/a:
Skoro to forum dla dzieci to po kiego grzyba tu dział ''sex''??
Może ja jakaś niemądra jestem, ale jeżeli ludzie widzą na forum coś takiego to wiąże sie z tym że będą pytać... coś w tym dziwnego??

Bo 12-15 latki wiedza, że jest coś takiego jak sex i maja pytania z nim związane. Nie mówie, że nie mozna zadawać pytań dotyczących seksu, ale sama nazwa (dziecionline) wskazuje, że jest to forum dla dzieci i normalna osoba powinna się domyślić, że nie będą one miały zbyt dużego pojęcia o prezerwatywach przedłużających stosunek.

A normalna dorosła osoba mająca problemy z przedwczesnym wytryskiem powinna szukac pomocy na forach seksuologicznych, medycznych itp. albo np. w przypadku problemów kobiecych na forach ginekologicznych no nie?
nasty_girl - Pon 23 Lip, 2007 16:47
Temat postu:
forum dla dzieci, albo o dzieciach, już nie przesadzaj, każdy może się pomylić
laniade - Wto 24 Lip, 2007 13:32
Temat postu:
Albo kup durexa play'a jak są problemy Razz mówią, że niby jest dobry
Słupek - Wto 24 Lip, 2007 16:46
Temat postu:
W jaki sposób to ma niby przedłużać stosunek?
laniade - Sro 25 Lip, 2007 00:00
Temat postu:
Słupek napisał/a:
W jaki sposób to ma niby przedłużać stosunek?

załóż i sam zobacz.. Smile
joasia1990 - Sro 25 Lip, 2007 16:40
Temat postu:
laniade napisał/a:
o kup durexa play'a jak są problemy mówią, że niby jest dobry

polecasz a nawet nie wiesz dlaczego niby ma pomóc
laniade - Czw 26 Lip, 2007 12:40
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
laniade napisał/a:
o kup durexa play'a jak są problemy mówią, że niby jest dobry

polecasz a nawet nie wiesz dlaczego niby ma pomóc

Ojj Asia asia http://www.durex.pl/rekwizyty_erotyczne_promocje.html sama sprawdź mam jeszcze inne linki jak będziesz chciała więcej aa i przede wszystkim poczytaj komentarze Smile
joasia1990 - Pią 27 Lip, 2007 00:12
Temat postu:
laniade napisał/a:
Ojj Asia asia http://www.durex.pl/rekwizyty_erotyczne_promocje.html sama sprawdź mam jeszcze inne linki jak będziesz chciała więcej aa i przede wszystkim poczytaj komentarze

pffff..... nie gadaj głupot tylko pokaż mi komentarz w którym mowa, że ta zabawka przedłuża stosunek?
nasty_girl - Pią 27 Lip, 2007 13:38
Temat postu:
po prostu, są grubsze, jest mniej przyjemnie, i po co to? nie lepiej poczekać, aż wszystko się unormuje?
Shaunri - Pią 27 Lip, 2007 23:16
Temat postu:
Załóżmy kalosza, też przedłuży stosunek : )
nasty_girl - Pią 27 Lip, 2007 23:40
Temat postu:
co kto woli ;p
joasia1990 - Sob 28 Lip, 2007 11:17
Temat postu:
I co Laniade? Gdzie ten komentarz? Laughing
Anonymous - Sob 28 Lip, 2007 14:43
Temat postu:
Gumioki jednak najlepsze.
Shaunri - Sob 28 Lip, 2007 17:28
Temat postu:
Przeczytała, sprawdziła, zrecenzowała ; )
sledzislaw - Nie 29 Lip, 2007 13:27
Temat postu:
Kiedys czytalem gdzies juz nie pamietam gdzie ze te durex play moga przedluzyc stosunek ale tylko u niektorych mezczyzn. Nie wiem jak to dziala, czy jak juz pada nasz sprzet to to sie naklada zeby powstal, moze to jest jakis rodzaj powerade biggrin
laniade - Nie 29 Lip, 2007 15:19
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
I co Laniade? Gdzie ten komentarz? Laughing

Jak tylko zacznie mi razić ta stronka to chętenie ci wyśle Joasiu komentarz o ile dobrze pamiętam Pawła..., ale głowy nie dam urwać bo teraz wchodzić ta stronka nie chce...
joasia1990 - Wto 31 Lip, 2007 19:25
Temat postu:
laniade napisał/a:
Jak tylko zacznie mi razić ta stronka to chętenie ci wyśle Joasiu komentarz o ile dobrze pamiętam Pawła..., ale głowy nie dam urwać bo teraz wchodzić ta stronka nie chce...

Oj już nie przesadzaj. Ta zabawka ma sprawiać wiekszą przyjemność co zwykle przyspiesza wytrysk, a nie opóźnia. A jeśli już to może dlatego, ze to "bzyczenie" przeszkadza i facet nie może się skupić na przyjemnosć Razz
laniade - Nie 05 Sie, 2007 11:10
Temat postu:
Cytat:

Oj już nie przesadzaj. Ta zabawka ma sprawiać wiekszą przyjemność co zwykle przyspiesza wytrysk, a nie opóźnia. A jeśli już to może dlatego, ze to "bzyczenie" przeszkadza i facet nie może się skupić na przyjemnosć Razz

Wiesz nie mam zbytnio czasu bawić się w wyszukiwanki dlatego możemy uzgodnić,że ten durex play przedłuża stosunek TYLKO U NIEKÓTRYCH mężczyzn bo innym często to wibrowanie przeszkadza. OO i finito Smile
Shaunri - Nie 05 Sie, 2007 16:40
Temat postu:
I tak oto kobiety stwierdziły czy facetowi przeszkadza bzyczenie ; )
joasia1990 - Pon 06 Sie, 2007 14:28
Temat postu:
laniade napisał/a:
Wiesz nie mam zbytnio czasu bawić się w wyszukiwanki dlatego możemy uzgodnić,że ten durex play przedłuża stosunek TYLKO U NIEKÓTRYCH mężczyzn bo innym często to wibrowanie przeszkadza. OO i finito

Taaa... jasne.... nagadałaś głupot a teraz się nie chcesz przyznać. Nie chodzi mi o głupi komentarz tylko o wyjaśnienie: w jaki sposób ta zabawka ma przedłużac stosunek?

Przecież prezerwatywy przedłużają stosunek na zasadzie 'zmniejszania przyjemności', przez co trudniej osiagnąć orgazm. A ta zabawka ma zwiekszać przyjemność no nie? Więc ewentualnie nadaje sie dla facetów, którzy nie mogą osiągnąc orgazmu a nie na odwrót
nasty_girl - Wto 07 Sie, 2007 12:22
Temat postu:
boże, niedługo wszystko wam zacznie przeszkadzać
Cornelia142 - Pon 03 Wrz, 2007 11:04
Temat postu: Re: Prezerwatywy przedłużające stosunek
Chłopie to forum dla dzieci! Poszukaj se czata erotycznego tam ci wszytko powiedzą
joasia1990 - Pon 03 Wrz, 2007 11:52
Temat postu:
Cornelia - patrz na daty
stefcio - Pon 03 Wrz, 2007 14:50
Temat postu:
Cytat:
Cornelia - patrz na daty

Miesiąc od ostatniego posta, więc nie jest najgorzej.
Słupek - Pon 03 Wrz, 2007 15:08
Temat postu:
A wisi ładny pogrubiony i pokolorowany opis:
Cytat:
SEKS
Posty w tym dziale mogą zawierać treści nieodpowiednie dla młodszych dzieci! Wchodzicie tu na własną odpowiedzialność!

joasia1990 - Pon 03 Wrz, 2007 17:47
Temat postu:
stefcio napisał/a:
Miesiąc od ostatniego posta, więc nie jest najgorzej.

Ale zobacz kiedy autor założył ten temat. Pewnei już dawno tu nie zagląda i sam sie przekonał jak jest z tymi gumkami

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group