Dzieci OnLine

Na luzie... - Powrót

Niver - Wto 06 Mar, 2007 13:10
Temat postu: Powrót
Witam! Mam nadzieję, że po przeczytaniu tego postu zrozumiecie, co się działo przez te kilkanaście miesięcy.

Już nawet nie pamiętam, kiedy odeszłam z forum. Chociaż nie. To było po rozpoznaniu choroby u taty ówczesnej adminki forum - ToJi.

Kiedyś znowu się zarejestrowałam, ale nie spodobało mi się, że zmienił się admin. To forum upadło w moich oczach.

Niedawno przypomniałam sobie o Dzieci Best. Weszłam, i postanowiłam że od nowa się zarejestruję. Przeglądając książkę, którą pisałam z Neną, ToJą, Iśką, Panienką_Wierzbą, Idą, Kicią, Elfką Nenar, Tavion, Pułkownikiem Nikt i jeszcze z kilkoma osobami, zastanowiłam się.

Podjęłam decyzję, że oficjalnie wrócę. Jeśli jest jeszcze ktoś z tych, co byli kiedy ja byłam na tym forum, to pozdrawiam Smile
Wero
Nikita - Wto 06 Mar, 2007 15:22
Temat postu:
Witam Wero ; )
Pamiętam Cię i fajnie, że wróciłaś ; )
Niver - Wto 06 Mar, 2007 15:41
Temat postu:
Smile Miło mi, że mnie pamiętasz.
Jednak z tego co widzę, to dużego ruchu tu nie ma ;/
opętana - Wto 06 Mar, 2007 15:52
Temat postu:
Cytat:
Witam! Mam nadzieję, że po przeczytaniu tego postu zrozumiecie, co się działo przez te kilkanaście miesięcy.

ze co niby mamy zrozumiec?

poza tym,
bardzo wzruszający post....
joasia1990 - Wto 06 Mar, 2007 16:15
Temat postu:
Niver napisał/a:
Jednak z tego co widzę, to dużego ruchu tu nie ma

bo jest początek tygodnia
nasty_girl - Wto 06 Mar, 2007 16:46
Temat postu:
Niver napisał/a:
Neną, ToJą, Iśką, Panienką_Wierzbą, Idą, Kicią, Elfką Nenar, Tavion, Pułkownikiem Nikt

ich pamiętam, ciebie nie, może dlatego, że oni byli jeszcze sporo czasu jak ja byłam Wink
Niver - Wto 06 Mar, 2007 17:22
Temat postu:
opętana napisał/a:
Cytat:

ze co niby mamy zrozumiec?

poza tym,
bardzo wzruszający post....

Opętana - nie wiesz o co chodzi. Nie było cię tu w 2002 roku, nieprawdaż? Więc dlatego nic nie zrozumiesz.

Poza tym nie obchodzi mnie czy cię ten post wzruszył. To nie jest temat do wzruszania tylko ja się tu tłumaczę z pewnych spraw, o których ty nie wiesz. Więc jeśli nie wiesz - nie odzywaj się.
nasty_girl a ja Cię pamiętam Smile Wiem bo jeszcze długo po tym wchodziłam na forum i po utworzeniu dod. konta - Wero-Trelo pamiętałam kim jesteś Smile
opętana - Wto 06 Mar, 2007 19:01
Temat postu:
nie badz taka agresywna
Marcia10 - Czw 08 Mar, 2007 19:30
Temat postu:
Hym...nie kojarze cie...choc wielu ludzi stwierdza u mnie skleroze...chyba pojde do lekarza =D
Tremere - Czw 08 Mar, 2007 19:33
Temat postu:
heja xD tu Tavion. ;P
milo znowu widziec NORMALNE osoby.
Akacja12 - Czw 08 Mar, 2007 19:47
Temat postu:
Hello Wink
pamiętam Cię ^^

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group