Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Pocenie ;/

shamrock - Nie 11 Mar, 2007 20:29
Temat postu: Pocenie ;/
Hej, mam straszny problem. Strasznie sie pocę. Znaczy chodzi mi głównie pod pachami. Używam oczywiście antyperspirantów, i to tych lepszych firm! Ale zawsze mam pod pachami mokre plamy, które, prawdę mówiąc, nie pachną ładnie, moze nie jakos obrzydliwie i mocno, ale zawsze. Ponadto zniszczylam sobie parę bluzek, bo plamy od potu robią się żółte i matriał jest aż sztywny pod pachami;/ poradźcie mi coś. proszę!
Shaunri - Nie 11 Mar, 2007 21:08
Temat postu:
Po 1) Pewnie przesadzasz, no ale załóżmy że nie.

W takim razie, po pierwsze (: P), jako że widziałem już różne rzeczy - musisz się regularnie golić pod pachami. REGULARNIE, podkreślam.

Po drugie noś ze sobą antyperspirant/dezodorant. Korzystaj często z toalety i wykorzystuj wszystkie środki najnowszej technologii.

Po trzecie znajdź sobie jakąś metodę "pogrubienia materiału pod pachami" (Jeśli jest aż tak źle), mogą być chusteczki, czy kie inne pierdoły
Sissa11 - Pon 12 Mar, 2007 08:22
Temat postu:
Ja się pocę cała, ale od pachami nie. Po kikunastu minutach w-fu pot cieknie mi z włosów i mogę go wyciskać. Codziennie muszę myć włosy. Okropne. Jest coś na to?
Shaunri - Pon 12 Mar, 2007 15:16
Temat postu:
Możesz się ogolić na łyso.

Nie, ludzie, nie ma nic na pocenie się ciała, a wszystko co jest spowoduje że po dwóch miechach nie będziecie mogli ćwiczyć na WF'ie z powodu zagrożenia udarem cieplnym. Wypacanie wody przez organizm nie jest "dla picu", ale dla zmniejszenia temp. ciała.

Z wiekiem trochę przejdzie, tak to zwykle bywa.
aneta007 - Pon 12 Mar, 2007 18:19
Temat postu:
a mozecie podac jakis NAJLEPSZy antyperpirant?
Shaunri - Pon 12 Mar, 2007 18:37
Temat postu:
Nie używam, nie znam się, nie mam pojęcia co jest na rynku. Po prostu jakieś adidasy markowe.
Memi - Pon 12 Mar, 2007 20:40
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Nie używam

Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green
Shaunri - Pon 12 Mar, 2007 20:47
Temat postu:
Dziwi Cię to?

Use The Power (Of thinin'?) Memi.
Memi - Pon 12 Mar, 2007 21:06
Temat postu:
Shaunri napisał/a: