Memi napisał/a: |
hero-srero. |
Memi napisał/a: |
BTW tematu, z jedej strony może masz i rację ale jednak zaznaczyłam NIE. |
Słupek napisał/a: |
No wybacz, najpierw się mnie czepiasz, że niby nabijam posty, a potem piszesz, że to bardzo potrzebne, żeby widzieć kto dużo na forum siedzi. Schizofrenia? |
Cytat: |
Buahahahahahahahahahahahahahahah
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHhahahahahaha hahahahahahahahahahahahhahahahahahaha hahahhahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahHAHAHAHAHAHA LOL LOL LOL LOL LOL 1,2,3,4,5,6 NIE MOOOOOOOGĘĘĘĘ ZARAZ PADNĘĘĘ.... ehm.... Noooo, tak dużo raczej bym oddała, ale nie pogniewałabym sie jakby właściciel kopsnął 10% znaleźnego. |
ehm.... Noooo, tak dużo raczej bym oddała, ale nie pogniewałabym sie jakby właściciel kopsnął 10% znaleźnego |
Tremere napisał/a: |
takie rewelacje urozmaicające forum je rozwalają, moge podac przyklad - forum.thesims.pl, gdzie po zamknieciu licznikow poszlo sobie ponad 50% uzytkownikow. |
Tremere napisał/a: |
w przypadku tego forum bedzie to gwozdz do trumny. |
Spójrzcie tylko ile jest "powtórek" Jedna osoba odpowiada na jakiś post a reszta pisząca nieco później powtarza to samo zmieniając dwa czy trzy słowa. |
Bożena napisał/a: |
Bawi je (a może mobilizuje do pisania), gdy widzą jak "rośnie" im licznik i przybywa gwiazdek. |
W związku z posądzaniem mni o nabijanie tzw. licznika postów, który to licznik mnie w najmniejszym stopniu nie interesuje, a prowadzi do niepotrzebnych konfliktów, wnoszę o usunięcie funkcji naliczania postów. |
Jacoob98 napisał/a: |
niby po co mial by byc usuniety? |
licznik mnie w najmniejszym stopniu nie interesuje |
prowadzi do niepotrzebnych konfliktów |
W związku z posądzaniem (...) o nabijanie tzw. licznika postów |