PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Ehhh... Szkoda gadać... DeaDAngeL - Sob 17 Mar, 2007 21:55 Temat postu: Ehhh... Szkoda gadać...
Więc: mój najlepszy kumpel mówi mi że jestem fajna, miła i takie tam... Ale mojej koleżance mówi że: jestem głupia, brzydka, nie przypominam dziewczyny, nie lubi mnie, że spotyka się ze mną tylko dlatego że nie ma co robić... Powiedziała mi to koleżanka. Nie chciałam w to uwierzyć... Ale ten mój kumpel się do tego przyznał... To nie pierwszy raz tak o mnie mówił... Co mam zrobić? Obrazić sie? A może postępować jakby nic się nie stało?? Marcia10 - Sob 17 Mar, 2007 22:06 Temat postu:
Pogadaj z nim na powaznie.. Laki - Sob 17 Mar, 2007 22:54 Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
Pogadaj z nim na powaznie..
Naczytałaś się takich postów na forum, co ? ;>
Olej gościa i już..Pewnie się go pyta ta twoja znajoma, czy się jemu podobasz, no to jest idiotą zawstydzonym i zakompleksionym i mówi nie, a żeby uwierzyła dodaje epitety.. Marcia10 - Nie 18 Mar, 2007 16:43 Temat postu:
Powiedz mu "biedne, zakompleksione stworznie " i odejdz z broda w gorze. Nikita - Nie 18 Mar, 2007 17:43 Temat postu:
Co to za kumpel, który obsypuje Cię komplementami, a za plecami mówi całkiem co innego? Zerwałabym taką znajomość. Shaunri - Nie 18 Mar, 2007 18:42 Temat postu:
[ciach] ... albo, po co mi się żreć : ) Nikita - Nie 18 Mar, 2007 18:43 Temat postu:
Shaunri, coś nie tak? ; p Czarna - Pon 19 Mar, 2007 00:48 Temat postu:
Olac i znaleść innego kumpla, ten to skonczony idiota. Shaunri - Pon 19 Mar, 2007 14:36 Temat postu:
Nikita - Mam rozumieć że Ona oczekuje że 10-io letnie dzieci po trzech linijkach jej postu zabawią się w psychologa i rozwiążą wszystkie jej problemy? Super, ktoś tu jest niedorozwinięty O_o