O Forum - Jak wysłać wiadomość? piotr123 - Sro 21 Mar, 2007 13:50 Temat postu: Jak wysłać wiadomość?
Może mi ktoś powiedzieć jak wysłać wiadomość na forum.? Nikita - Sro 21 Mar, 2007 13:53 Temat postu:
wiadomość tzn. prywatną wiadomość, tak?
wchodzisz na profil danego użytkownika i klikasz na ikonkę prywatnej wiadomości. Monik - Sro 21 Mar, 2007 17:21 Temat postu:
Cytat:
wchodzisz na profil danego użytkownika i klikasz na ikonkę prywatnej wiadomości.
Albo klikasz na Twoją "skrzynkę pocztową" na forum (tzn. na napis "Nie masz Wiadomości" lub "Masz >liczba< prywatnych wiadomości" w zależności od tego czy masz wiadomość czy nie) obok Profilu na samej górze a następnie "Nowy post" i wpisujesz nick danego użytkownika lub szukasz Go w katalogu. piotr123 - Sob 24 Mar, 2007 12:26 Temat postu:
Jak klikam na nick kopiuje mi się do szybkiej odpowiedzi!nie wiecie dlaczego tak jest?
[ Dodano: Sob 24 Mar, 2007 11:28 ]
a jak naciskam na górze "użytkownicy" i naciskam na wybranego użytkownika jest dobrze Monik - Sob 24 Mar, 2007 13:08 Temat postu:
piotr123 napisał/a:
Jak klikam na nick kopiuje mi się do szybkiej odpowiedzi!nie wiecie dlaczego tak jest?
Dopóki nie było szybkiej odpowiedzi, tak się nie działo. Teraz, aby zobaczyć profil danego użytkownika, trzeba kliknąć przycisk "Profil" który znajduje się na dole postu osoby, której profil chcemy oglądnąć. piotr123 - Sob 24 Mar, 2007 19:01 Temat postu:
Acha dzięki ,jeszcze coś :wiem już wszystko a jak usunąć ten temat? Nikita - Sob 24 Mar, 2007 19:06 Temat postu:
Usunąć bądź zablokować jakiś temat może tylko moderator danego działu (lub moderator globalny) i administrator froum.