Dzieci OnLine

Na luzie... - Pro¶ba

ewamarchewa - Czw 29 Mar, 2007 17:23
Temat postu: Pro¶ba
Mam do was wielk± pro¶bę. Przygotowałam prezentację jako zadanie domowe z informatyki, któr± muszę wysłać na e-mail mojego nauczyciela. Jest jeden problem, ponieważ nie posiadam zwykłego PowerPointa, tylko OpenOffice Impress. Boję się, że po przesłaniu jej nie będzie działała. W zwi±zku z tym mam do was pro¶bę: Czy mogłabym przesłać komu¶ przykładow± prezentację na e-mail i przekonać się, czy na zwykłym PowerPoincie też działa? Byłabym bardzo wdzięczna.

P.S. Nie wiedziałam gdzie umie¶cić Very Happy
mała 13 - Czw 29 Mar, 2007 17:47
Temat postu:
możesz przeslac do mnie

moj adres email to smieszka250@wp.pl
Jacoob98 - Czw 29 Mar, 2007 20:41
Temat postu: Re: Pro¶ba
ewamarchewa napisał/a:
Mam do was wielk± pro¶bę. Przygotowałam prezentację jako zadanie domowe z informatyki, któr± muszę wysłać na e-mail mojego nauczyciela. Jest jeden problem, ponieważ nie posiadam zwykłego PowerPointa, tylko OpenOffice Impress. Boję się, że po przesłaniu jej nie będzie działała. W zwi±zku z tym mam do was pro¶bę: Czy mogłabym przesłać komu¶ przykładow± prezentację na e-mail i przekonać się, czy na zwykłym PowerPoincie też działa? Byłabym bardzo wdzięczna.

P.S. Nie wiedziałam gdzie umie¶cić Very Happy

mozesz do mnie Very Happy rambo98-98@o2.pl
ewamarchewa - Pi± 30 Mar, 2007 09:02
Temat postu:
Dziękuję. Nie wiem co bym bez Was zrobiła. Już wysyłam.
Nikita - Pi± 30 Mar, 2007 13:46
Temat postu:
ewamarchewa napisał/a:
Dziękuję. Nie wiem co bym bez Was zrobiła. Już wysyłam.

opcja Pomógł
ewamarchewa - Pi± 30 Mar, 2007 14:08
Temat postu:
Wiem Nikita, ale na tym "podforum" niestety jej chyba nie ma. W każdym b±dĽ razie na pewno jej nie widzę. A szkoda.
Jacoob98 - Sob 31 Mar, 2007 11:41
Temat postu:
ewamarchewa napisał/a:
Wiem Nikita, ale na tym "podforum" niestety jej chyba nie ma. W każdym b±dĽ razie na pewno jej nie widzę. A szkoda.

nie ma tego na samym dole? tam gdzie jest e mail, drukuj?
Nikita - Sob 31 Mar, 2007 12:00
Temat postu:
Dziwne, trzeba będzie to zgłosić. Temat zamykam.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group