Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Mam pytanko...

Donia - Pią 30 Mar, 2007 15:26
Temat postu: Mam pytanko...
Hejo! Od pół roku mam okres i podpaski kupuje mi mama. A sama wstydzę się kupić, czy Wy też tak macie? Boję, się ze facet od sklepu będzie się głupio patrzeć, co mam zrobić?
Marcia10 - Pią 30 Mar, 2007 15:30
Temat postu:
Moja kolezanka kiedys wstydzila sie kupic mamaie podpaski wiec mnie o to poprosila bo akurat bylam w tym samym sklepie. Sprzedawczyni nie batrzyla jakos dziwnie,choc wygladalam na ok 9-cio latke. Mysle,ze nie masz sie czego wstydzic. Ja jeszcze nie mam okresu, wiec nie moge ci powiedzic jak to jest w 100 %
Słupek - Pią 30 Mar, 2007 15:33
Temat postu:
Założyć na głowę papierową torbę albo zakozaczyć i kupić na Allegro (najwyżej listonosz się będzie głupio patrzeć).
Marcia10 - Pią 30 Mar, 2007 15:36
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Założyć na głowę papierową torbę albo zakozaczyć i kupić na Allegro (najwyżej listonosz się będzie głupio patrzeć).

I dodatkowo placic za przesylke...
Nikita - Pią 30 Mar, 2007 15:38
Temat postu:
Nie, nie mam tak. Nie odczuwam żadnego wstydu przy sprzedawczyni/sprzedawcy gdy kupuję podpaski. Naprawdę nie ma powodu. Smile
Donia - Pią 30 Mar, 2007 15:39
Temat postu:
Dzięki, być może faktycznie nie ma się czego wstydzićRazz
Do Słupek: Ale śmieszne, ha ha ha :/
Shaunri - Pią 30 Mar, 2007 17:42
Temat postu:
Facet siedzi za ladą od 5-ciu godzin, naprawdę uważasz że godną zdziwienia jest dziewczyna która przyszła kupić podpaski? Myślę że w jego pamięci nie zostanie po tobie nawet ślad.
CHoCoLaTE - Pią 30 Mar, 2007 19:34
Temat postu:
Z resztą facet, no i babka też, wiedzą, że kobiety używają podpaski, czy tampony, i wiedzą też, że okres dostaje się będąc nastolatką. Co innego gdyby sprzedawał mały chłopiec. To by nie wiedział co to jest. Ale to raczej niemożliwe ;P
Nikita - Pią 30 Mar, 2007 19:37
Temat postu:
Klient to klient. Myślicie, że każdy sprzedawca zwraca uwagę kto co kupuje?
Czy to jest aż taki problem pójść i kupić te podpaski?
kamus07 - Pią 30 Mar, 2007 20:55
Temat postu:
No ja miałam 10 lat i mamie kupowałam Smile
A teraz normalka kiedyś miałam takie szczęscie, że stoje w sklepie i przedemną moja babka z wf, a za mną kumpel z klasy Wink
I jeszcze mnie kiedyś koleżanka wkopała, bo się wyciąga podpaske z plecaka i się drze na całą klasę
"Kamu$ taka może być? Ze skrzydełkami!" I mi rzuca przez pół klasy Wink
Memi - Sob 31 Mar, 2007 11:10
Temat postu:
kamus07 napisał/a:
I jeszcze mnie kiedyś koleżanka wkopała, bo się wyciąga podpaske z plecaka i się drze na całą klasę
"Kamu$ taka może być? Ze skrzydełkami!" I mi rzuca przez pół klasy

HAHAHAhahahaha biggrinbiggrin, ja bym takiej koleżance cos zrobiła. biggrinbiggrin
opętana - Sob 31 Mar, 2007 18:40
Temat postu:
kamus07 napisał/a:

Kamu$

jak ona to wymówiła?
Anonymous - Wto 17 Kwi, 2007 17:27
Temat postu:
opętana napisał/a:
kamus07 napisał/a:

Kamu$

jak ona to wymówiła?

Kamu Dolar
DeaDAngeL - Wto 17 Kwi, 2007 21:03
Temat postu:
Tja... Kamu dolar....
kamus07 - Sro 18 Kwi, 2007 13:05
Temat postu:
Tak z przyzwyczajenia napisałam ;P

Kamuś. Lepiej? Wink Ale apropo Kamu Dolar to gdzies mam taki login Wink
arto3 - Sro 18 Kwi, 2007 13:22
Temat postu: Re: Mam pytanko...
Według mnie nie masz sie czego wstydzic.. okres to normalna sprawa kobieca a jesli facet bd sie glupio usmiechał sprzedając Ci podpaski tzn ze jest niedojrzały Wink ale wedlug mnie napewno sie nie bd dziwnie patrzył ani nic takiego Wink
Pozdrawiam Smile
Sissa11 - Nie 29 Kwi, 2007 21:05
Temat postu:
Ja kupuję normalnie i mamie i sobie, to nic strasznego. W sumiezgadzam sie z innymi - siedzi w sklepie godzinami i tłumy kupują i on niby ma pamiętać? bezsens.
Anonymous - Pon 30 Kwi, 2007 15:25
Temat postu:
Już tyle razy kasował te podpaski, że aż nie ma co innego do roboty tylko myśleć kto je ostatnio kupował.
Monik - Pon 30 Kwi, 2007 18:01
Temat postu:
Jak za pierwszym razem kupowałam to czułam się trochę dziwnie, ale teraz to w sumie nic nadzwyczajnego ;]
ewamarchewa - Pon 30 Kwi, 2007 20:05
Temat postu:
Ostatnio będąc w sklepie kupowałam tampony i nawet nie odczułam skrępowania. Nie spodziewałam się tego po sobie, ale czego tu się wstydzić?
Kedyś moja koleżanka kupowała podpaski w sklepie, do którego przyszła "na plotki" jej sąsiadka. Sąsiadka do koleżanki: "To ty masz okres?!" Koleżanka odpowiedziała: "A co w tym złego?". Zero dyskrecji i subtelności ze strony sąsiadki. Ludzie są okrutni.
Kiedy indziej koleżanka kupowała podpaski w tym samym sklepie, również siedziała tam ta sąsiadka i nic już nie mówiła. Po jej powrocie ja się zorientowałam, że mi się podpaski skończyły i pognałam z koleżanką do sklepu, czyli po jakiś pięciu minutach od jej wizyty. Wyjątkowo sąsiadka koleżanki (a zna mnie również) nie skomentowała. A tylko by spróbowała!
Marcia10 - Pon 30 Kwi, 2007 20:11
Temat postu:
le wredna baba... przegiecie o co ze ma okres?! a ona nie miala? A woja koleankaile iala wtedy lat?
ewamarchewa - Pon 30 Kwi, 2007 21:32
Temat postu:
W tamtym roku, jest w moim wieku, czyli 13. Również uważam, że przegięcie.
mała 13 - Wto 01 Maj, 2007 13:43
Temat postu:
wstyd przy kupowaniu podpasek ? to tak jakby nie pójść do spowiedzi bo sie wstydze ksiedza że sie bedzie z moich grzechów śmiał...

p.s.: a gdzie sie nasza kochana sissa podziała ?
Memi - Sro 02 Maj, 2007 21:10
Temat postu:
Sissa to podobno Ty................
natkka92 - Czw 03 Maj, 2007 14:12
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
le wredna baba... przegiecie o co ze ma okres?! a ona nie miala? A woja koleankaile iala wtedy lat?

Może to jakaś stara baba i teraz zazdrości że ona juz nie ma ;]
Mnie na początku kupowała mama...Też się wstydziłam tylko nie sprzedawcy, bo nawet go nie znam przecież, ale bałam się, że spotkam jakiegoś kumpla, wiadomo, że chłopcy w takim wieku są inni, ale teraz jest dobrze...Do sklepu po podpaski chodzę wieczorem, albo rano kiedy nikt mnie nie widzi ;D sasasa
Sissa11 - Pią 04 Maj, 2007 21:48
Temat postu:
Co? Co? Ja?
Nigdzie biggrin
No to nie ma wstydu chociaż kiedyś to sie wstydziłam, ale sie przełamałam.
Laki - Pią 04 Maj, 2007 23:19
Temat postu:
Sissa, kochanie ;* Wróciłaś ;*
Sissa11 - Sob 05 Maj, 2007 16:13
Temat postu:
A czy ja odeszłam?
Marcia10 - Sob 05 Maj, 2007 21:49
Temat postu:
chwilowo ;D
Anonymous - Sob 05 Maj, 2007 22:09
Temat postu:
Sisia, sisia, jesteś!!!
nasty_girl - Nie 06 Maj, 2007 11:37
Temat postu:
Laki napisał/a:
Sissa, kochanie ;* Wróciłaś ;*

powiedziałam bym to inaczej Wink
Sissa11 - Nie 06 Maj, 2007 12:30
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
chwilowo ;D

Eee tam xD No ale już Was nie opuszcze :* <lol>
Memi - Nie 06 Maj, 2007 19:38
Temat postu:
kamień z serca : )
Iśka - Nie 06 Maj, 2007 21:20
Temat postu:
Donia, nie wstydź się kupować podpasek. Przecież to naturalne, że masz okres...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group