Nikita napisał/a: |
Chodzenie ze sobą w tym wieku nawet z całowaniem mi się nie kojarzy : ) |
Marcia10 napisał/a: |
Tez moze byc dobre wyjscie. Musisz wybrac. Chociaz to nei koniec swiata, mysle ze mozesz powiedziec. Teraz. |
Alka napisał/a: |
Mam zawsze powtarza ze nie mam okazywać chłopakowi ze go kocham, a ja już mu to powiedziałam. |
Alka napisał/a: |
Mam |
ewamarchewa napisał/a: |
No i niepotrzebnie powiedziałaś. |
Marcia10 napisał/a: |
tez tak sadze. Bo jakos dziwnie to by wygladalo. Tak samo jak dziewczyna oswiadcza sie chlopakowi. Czekajcie az on zrobi ten pierwszy krok. Ja kiedys spytalam sie kolegi czy chce ze mna chodzic i sie wyglupilam. Teraz on chce ze mna. Wiec musialam pocekac 2 lata, zeby mnie zauwazyl. |
Memi napisał/a: |
Hm... zależy co kryje sie pod pojęciem "dorosły związek"
Shaunri... |
Shaunri napisał/a: |
Memi - Nasty może wyśmiać Marcię, Ja mogę Ją, prawo puszczy : ) |
mała 13 napisał/a: |
no to teraz zmienia postac rzeczy.
mysle ze dziewczyna nigdy nie powinna pierwsza mowic chlopakowi ze go kocha. on powinien zrobic pierwszy krok. |
Monik napisał/a: |
Przecież nie zmuszą Cię grożąc wyrzuceniem z domu. |
Słupek napisał/a: |
Obrażając jej matkę, obrażasz wszystkie matki na świecie.
|
KIER napisał/a: |
może spróbuj ich poznać z tym chłopakiem |
Akacja12 napisał/a: |
Nie przeszedł z klasy do klasy ? To może faktycznie zastanów się czy jest dla Ciebie odpowiedni... |
nasty_girl napisał/a: |
ludzie, mówimy o 11 latkach, w tych klasach to nie zdają już totalne głąby, a nie że się "nie chciało". |
Shaunri napisał/a: |
On rozumie co do niego mówisz? Pamiętaj nie uzywać wyszukanego języka : ) |
KIER napisał/a: |
Rodzice zawsze się wtrącają się |
natkka92 napisał/a: |
A no trzeba znać język.
Alka ja zawsze mówię tak rodzicom o osobach, którzy nie zdali. Że to, co robią to robią sami nie namawiając na to innych. Że ich zdanie jest takie, że ty rób sobie, co chcesz, a ja będę robił swoje, bo to moje życie. I w każdym przypadku raczej jest tak samo i wydaje mi się, że to, co mówię nie odbiega od prawdy. Powiedz rodzicom, jeśli naprawdę ci na nim zależy, że on Cię do niczego nie namawia (nie ważne co mamy na myśli ![]() |
Natalie Hetfield napisał/a: | ||
Kononowiczów wiecej mamy ;p |
Akacja12 napisał/a: |
Nie ważne czy namawiają czy nie, z kim przystajesz, takim się stajesz ^^. Jej rodzice mają zupełną racje w tym przypadku ;P |
Laki napisał/a: | ||||
NIE! To jest Misiek Koterski :mrgreen: |