joasia1990 napisał/a: |
Powiedz mamie aby do przyprawiania potraw używała soli, pieprzu itd. a nie przyprawek typu Vegeta. [ Dodano: Sob 28 Kwi, 2007 ] No i tak jak sama już wspomniałaś: "zero chipsów, fast-foodów i ..." słodyczy ![]() |
Cytat: |
sól wzmaga apetyt
i jest szkodliwa |
Nikita napisał/a: |
Najlepiej nic nie jeść przez parę dni. Efekt gwarantowany. |
Słupek napisał/a: |
Przez te parę dni niejedzenia spowalnia ci się metabolizm i wcale nie tracisz tkanki tłuszczowej, tylko wodę. |
(od gazowanej tworzy sie celullit) |
Akacja12 napisał/a: | ||
Łeee, na prawdę ? Myślałam że nie jest zbyt szkodliwa... |
owoce też mogą być, ale one mają duzo węglowodanów, więc ja bym nie jadła (ewentualnie jabłka). |
Natalie Hetfield napisał/a: |
Dzięki za przytoczenie moich słów. |
mala_11 napisał/a: |
Odchudzam się. Jem mniej a częściej, w ogóle zero chipsów, fast-foodów i innych. Ale nie wiem co jeść na obiad, śniadanie, jakie potrawy są odpowiednie. Doradzi ktoś? |
mała 13 napisał/a: |
a ile masz wzrostu i ile wazysz ? moze w ogole nie powiennas sie odchudzac ? |
Lacrima napisał/a: |
i zryjcie jak slonie, w tym wieku sie rosnie, a nie tyje. |
boze, tu powinien byc jakis dorosly moderator |
tu powinien byc jakis dorosly moderator |
Monik napisał/a: | ||
Co ma moderator do odchudzania? Akurat ja jej nie poradziłam żeby się głodziła bo to jest ok i pomoże, więc nie wiem czemu masz jakieś wąty. |
Cytat: |
i zryjcie jak slonie |
nie mowie zeby wpieprzac hamburgery i zapijac jakims [cenzura] z makdonalda |
powinien byc tutaj ktos dorosly zeby pilnowac zeby nie wypisywalo sie stek bzdur. |
czy sadzisz ze odchudzanie sie 11stki to cos normalnego i prawidlowego? |
Słupek napisał/a: |
Nie wiem jak Shaunri, ale ja postanowiłem nie karmić trolla. |
sznuriemu - wybacz, ale twoj nik jest tak wybitnie wymyslny ze nie wiem jak sie go czyta, a zazwyczaj pisze fonetycznie, |
Lacrima napisał/a: | ||||
co ty pierdzielisz dziecko, jakie waty. sluchaj, mam na mysli to, ze powinien byc tutaj ktos dorosly zeby pilnowac zeby nie wypisywalo sie stek bzdur. dorwie sie taka szalona 12stka co mysli ze jak przeczyta porady z pseudomadrych gazet to juz moze doradzac, a w ten sposob najczesciej wprowadza w blad Slupek, tak sie sklada ze znam wiele przykladow odchudzania w okresie wzrostu i wierz mi ze to na dobre nie wyszlo nigdy nikomu. nie mowie zeby wpieprzac hamburgery i zapijac jakims [cenzura] z makdonalda, tylko zeby nie stosowac diet typu 1000 kalorii -_____- myslisz ze czemu ta 11stka sie odchudza? bo naogladala sie reklam, glupich gazet i programow. nagonka na seksi pleksi cialo wlazi w glowe nawet takim malolatom, co cycki im ledwo urosly, a juz chca sie pozbywac naturalnie zbierajacego sie tluszczu, wiec po prostu nie [cenzura] o wyglodzonych afrykanskich dzieciach i tlustych amerykancach co jedza frytki i chleb z maslem na raz. trocherozumu a nawyki zywieniowe i dieta to dwie rozne sprawy. dieta w tym wieku to najgorsze co moze byc, do wszystkich co to czytaja, niech nie mysla ze maja racje, nie odchudzajcie sie przed, nie wiem, 15-16stka jesli juz naprawde musicie. ale nie 11, jezu |
nasty_girl napisał/a: |
kobieta płci męskiej? |