Dzieci OnLine
Na luzie... - Kto ma n-telewizję?Pytanie
Rabsia - Wto 29 Maj, 2007 20:55
Temat postu: Kto ma n-telewizję?Pytanie
Witam,
chciałam zapytać osoby posiadające n-telewizję o pakiet z kanałami dziecinnymi w . Czy znajdę tam programy dla dzieci w wieku 3 i 7 lat? W jakich godzinach lecą kreskówki na kanałach dziecinnych? Czy są jakieś programy edukacyjne dla dzieci, czy dziecko będzie mogło się czegoś nauczyć oglądając jakiś program w TV? Myślę z mężem nad wykupieniem n-ki głównie dla darmowego pakietu dziecinnego z okazji Dnia Dziecka...Aktualnie mamy zwykła telewizję i Ania z Beatką oglądają tylko Wieczorynkę, Domowe Przedszkole i Lippy and Messy, chciałabym więcej programów edukacyjnych, które w łatwo i przyjemnie będa mogły czegoś nauczyć, a przy okazji zaciekawić dziewczynki.
Laki - Sro 30 Maj, 2007 21:54
Temat postu:
A filmów na Tvn-ie nie puszczają, tak będziecie dziecko od porządnego kina odwlekac, by później się tym interesowało na ulicy? O_o
Rabsia - Czw 31 Maj, 2007 00:16
Temat postu:
3 i 7 latka to raczej za młode dziewczęta na oglądanie porządnych filmów
Poza tym mąż mi wspominał o inteligentnym i przystępnym programie edukacyjnym dla dzieci który ma pojawić się później w pakiecie dziecięcym n-ki, pokazywał nawet urywek nagrania gdzie jakiś pan opowiada o tym kanale, ale niestety nie mam tej prezentacji
Słupek - Czw 31 Maj, 2007 16:48
Temat postu:
http://www.n.pl/
Proponuję poszukać na oficjalnej stronie, ewentualnie na jakiejś grupie dyskusyjnej/forum o telewizji.
Nazwa naszego forum może być myląca, ale jesteśmy forum nie o dzieciach, ale dla dzieci.
Rabsia - Czw 31 Maj, 2007 21:47
Temat postu:
Oj bardzo przepraszam, nie jestem obeznana w Internecie, szukałam forum o dzieciach licząc że jakaś mama podpowie mi jakie programy dziecięce są w telwizji n. Dziękuję za adres strony
Widziałam programy Jetix, Jetix Play, Boomerang Cartoon - dla siedmiolatki na pewno coś się znajdzie. dziękuje za informację
ira - Pią 01 Cze, 2007 16:06
Temat postu:
Witam, ja wam powiem jedno, na stronie o tym nie pisali, ale w na grupie dyskusyjnej n znalazłam informację, że jezeli sie zamowi enkę w dzien dziecka, to pakiet dzieciecy z tymi wszystkimi programami dostaje sie za 0zł do końca roku
. hmmm - dziecko reklamy?? - skusiłam się
) i jestem szczęśliwa posiadaczką "n". bede raportowac, jak maluchom podobają sie filmy i bajki
Marcia10 - Pią 01 Cze, 2007 16:38
Temat postu:
No, to jak dzisiaj Rabsiu skorzystasz to twoje kochane coreczki beda mialy wspanialy prezent na dzien dziecka. Jeszcze masz czas! No, nie duzo :]
Magwill - Nie 10 Cze, 2007 14:09
Temat postu:
Może pani zapytać na tym forum www.maluchy.pl/forum/
Na tym forum jest moja mama
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group