Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Ważne!

superpiwosz - Pon 04 Cze, 2007 16:24
Temat postu: Ważne!
Mam 16 lat i czy to tak powinno być że skóra przysłania żołędzia na penisie wtedy kiedy on stoi. Crying or Very sad . Nie wiem jak to fachowo nazwać ale "grzybek" nie odsłania sie zaa skóry!! Czy to normalne w wieku 16 lat?????
Shaunri - Pon 04 Cze, 2007 16:33
Temat postu:
Czyżby klasyczna stulejka? No cóż, jak pójdziesz do lekarza to zapewne przepisze Ci jakąś maść i nakaże pracować rączką co wieczór, albo, bardzo ewentualnie przejdziesz niewielką operacyję.

Jednak tak, czy kwak musisz zawitać do lekarza.
superpiwosz - Pon 04 Cze, 2007 17:20
Temat postu:
A nie ma jakiegoś samodzielnego sposobu?? I czy to poważne?? I do jakiego lekarza??
Shaunri - Pon 04 Cze, 2007 20:02
Temat postu:
1) Nie jest poważne, występuje u większości chłopaków, jak mnie pamięć nie myli. Równie dobrze można stulejki nie usuwać, ale w Europie raczej nie jest przez damy z przyjemnością przyjmowana : )

2) No... Do tego od samczych problemów... Pies wie jak się nazywa, zawsze mówiłem "męski ginekolog" i wiadomo było o co chodzi : )

3) Samodzielnego sposobu? No cóż...
Cenzura mode off

Trzepanie kapucynka, młody paniczu, inaczej zwane masturbacją

Cenzura mode on

Jednak w wieku 16-u lat polecam wizytę u lekarza - On nie ugryzie, chociaż sam pamiętam jak się stresowałem : )
Słupek - Pon 04 Cze, 2007 20:25
Temat postu:
Niby, że jak da się bez problemu (lekko, nie na siłę, bez bólu) we wzwodzie odciągnąc to lekarz nie jest potrzebny. Jak się nie da, to różnie, albo ci jakąś maść zapiszą, albo jakiś lekki zabieg zrobią (poszerzanie napletka czy coś w tym guście) albo cię obrzezają i będziesz Żydek Smile
Shaunri napisał/a:
No... Do tego od samczych problemów... Pies wie jak się nazywa, zawsze mówiłem "męski ginekolog" i wiadomo było o co chodzi : )

Androlog, choć to w sumie dość rzadka specjalizacja. Do stulejki zwykły pedriatra starczy.
Shaunri napisał/a:
Trzepanie kapucynka, młody paniczu, inaczej zwane masturbacją

Wydaje mi się, że skuteczność tegoż będzie dość dyskusyjna Smile
superpiwosz - Pon 04 Cze, 2007 21:08
Temat postu:
Bardzo wam dziękuje również bardzo mi żeście pomogli dzięki wszystkim!
joasia1990 - Wto 05 Cze, 2007 13:23
Temat postu:
Stulejka nie jest groźna ale utrudnia higiene i współzycie. Wiekszość lekarzy odradza leczenie "domowymi" sposobami, które do niedawna były zalecane.

Prześle ci na PW link strony, na którą warto zajrzeć (niestety nie moge jej podać na forum bo złamałabym regulamin)
Shaunri - Wto 05 Cze, 2007 14:41
Temat postu:
Kurczę, staromodny ze mnie lekarz : P

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group