Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Kilka pytan

eric1234 - Nie 10 Cze, 2007 13:37
Temat postu: Kilka pytan
Mam kilka pytan takich ogolnych;

1. W szkole mają nam robic ogolny bilans razem ze sprawdzaniem..... I co będzie jeżeli się podniecę i...... Mam 14 lat i podobno to się zdarza dość często.... Jak tego uniknąć ? ;/

2. Jak podniecaja sie kobiety?Czylijak to przeżywają? Tzn. taki odpowiednik chłopkaów
nasty_girl - Nie 10 Cze, 2007 15:18
Temat postu:
jak to jak? kobietom też staje:D

a czemu miałbyś się podniecić, na widok brzydkiej pielęgniarki ?
Shaunri - Nie 10 Cze, 2007 16:25
Temat postu:
1) Wierz lub nie, ale jeszcze nigdy w życiu mi się to nie zdarzyło - Po pierwsze pielęgniarki nigdy mnie nie pociągały, po drugie strach przed tym że mogłoby się tak zdarzyć ratował sytuację : )

Poza tym - Podstawa - Nie zakładaj bokserek w ten dzień.

2) Poszukaj sobie gdzieś na necie informacji o tym - długoby pisać. Ewentualnie, bo akurat już nie pamiętam chyba tu coś powinno być (www.mstrb.prv.pl)
eric1234 - Nie 10 Cze, 2007 17:01
Temat postu:
Cytat:
Nie zakładaj bokserek w ten dzień

Czemu? Eeee nie kapuje za bardzo czemu wy ciągle o tym piszecie jakoś negatywnie ...

No ale o tym drugim pytaniu to niech dziewczyna odpowie bez wykretów bo skomplikowane to chyba nie jest ;] Very Happy
joasia1990 - Nie 10 Cze, 2007 17:12
Temat postu:
Kobietom w czasie podniecenia powiększaja się wargi sromowe i łechtaczka, a z pochwy wydobywa sie śluz (odpowiednik Twojego preejakulatu)
Shaunri - Nie 10 Cze, 2007 20:55
Temat postu:
Oraz, niezapominajmy, powiększają im, oraz ciemnieją (Grrr... Nienawidzę jak mi słów zabraknie) sutki.

Czemu?

Ponieważ przy ewentualnym wzwodzie w bokserkach zrobi sie swoisty namiocik, który może Cię wprawić w zakłopotanie.
joasia1990 - Nie 10 Cze, 2007 20:56
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Oraz, niezapominajmy, powiększają im, oraz ciemnieją (Grrr... Nienawidzę jak mi słów zabraknie) sutki.

i sterczą Shaunri ; )

[ Dodano: Nie 10 Cze, 2007 ]
Shaunri napisał/a:
Ponieważ przy ewentualnym wzwodzie w bokserkach zrobi sie swoisty namiocik, który może Cię wprawić w zakłopotanie.

O tak, penis w bokserkach wydaje się o wiele wiekszy. Zwłaszcza w trakcie wzwodu : )
Laki - Nie 10 Cze, 2007 23:36
Temat postu:
A co się może stac, jeśli pielęgniarka zobaczy, że Ci stanął? ;p

eric1234 napisał/a:
2. Jak podniecaja sie kobiety?Czylijak to przeżywają? Tzn. taki odpowiednik chłopkaów

Tego na pierwszy rzut oka nie zobaczysz, tak jak nam nauczyciel z WDŻWR tłumaczyły, że faceci są "nadzy".
joasia1990 - Nie 10 Cze, 2007 23:39
Temat postu:
Laki napisał/a:
Tego na pierwszy rzut oka nie zobaczysz, tak jak nam nauczyciel z WDŻWR tłumaczyły, że faceci są "nadzy".

jak masz wprawe to zobaczysz ; )
Laki - Nie 10 Cze, 2007 23:43
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
jak masz wprawe to zobaczysz ; )

Czyli kobieta jest podniecona zawsze kiedy jej stoją sutki ? Raczej wątpię ;p

Nie no wiadomo po zachowaniu można, po mowie, po oczach xD
joasia1990 - Nie 10 Cze, 2007 23:49
Temat postu:
Laki napisał/a:
Czyli kobieta jest podniecona zawsze kiedy jej stoją sutki ? Raczej wątpię ;p

sutki stają kiedy się podnieca i kiedy jej zimno : )

chociaż to pewnie i tak zależy od kobiety ; )
Shaunri - Pon 11 Cze, 2007 07:24
Temat postu:
Och, wpierw trzeba zaznaczyć że aby podniecił się mężczyzna w wysokim stopniu wystarczy prosty bodziec wzrokowy, u kobiet zaś tak prosto nie jest, więc możecie przestać gapić się na sutki przechodzących panien ; )
eric1234 - Pon 11 Cze, 2007 10:18
Temat postu:
Cytat:
A co się może stac, jeśli pielęgniarka zobaczy, że Ci stanął? ;p

Dołączam się do pytania...
I miał ktoś moze juz coś takiego w szkole? Jak ten ''proces'' wygląda od A do Z???

Cytat:
że aby podniecił się mężczyzna w wysokim stopniu

To u 14-latka jak to wygląda eee tak na maxa.? Nie że tak w 40% np. tylko całkowicie.
Shaunri - Pon 11 Cze, 2007 16:42
Temat postu:
Nie do końca rozumiem twój post - Wyjaśnij co ma to znaczyć:

"To u 14-latka jak to wygląda eee tak na maxa.? Nie że tak w 40% np. tylko całkowicie."
Czarna - Pon 11 Cze, 2007 16:48
Temat postu:
Chyab mu chodzilo o to jak wyglada maksymalne podniecenie u 14latka Smile
eric1234 - Pon 11 Cze, 2007 17:55
Temat postu:
dokładnie tak
nasty_girl - Pon 11 Cze, 2007 18:33
Temat postu:
co nie zmienia faktu, że liczenie podniecenia w procentach jest troszkę śmieszne Wink
joasia1990 - Pon 11 Cze, 2007 18:34
Temat postu:
no właśnie. to tak jakbyś się pytał jaki jest "maksymalny ból"
Shaunri - Pon 11 Cze, 2007 18:44
Temat postu:
Eee... Jak wygląda u chłopaka 14-o letniego? No, nie wiem, ale Ty chyba wiesz - jak mnie wzrok nie myli z nas dwóch to Ty masz 14 lat, więc nie rozumiem w czym mogę tu pomóc : )

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group