Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Za duza waga

Tomol_m - Nie 10 Cze, 2007 22:00
Temat postu: Za duza waga
Hejaa!! Mam 12 lat , 152 wzrostu i waze 57 kilo dla mnie to za duzo!!!!!!!!! Embarassed

Co mam zroić żeby schudnac pomozcie plz!!
Laki - Nie 10 Cze, 2007 23:41
Temat postu:
Z rana nie żryj kanapek tylko jajecznicę, pij ciepłe napoje po posiłkach, więcej ruchu..I patrz na to co jesz, można naprawdę wysokokaloryczne rzeczy zastąpic jeszcze smaczniejszymi mniejkaloryjnymi : )
Shaunri - Pon 11 Cze, 2007 07:26
Temat postu:
Chłopak który w wielu 12 lat waży 57 kilo uważa że waży za dużo : )?

Ok, nie wiem jaka teraz moda jest : )

Najpierw przejrzyj to co jesz - Jak znajdziesz masę hamburgerów - zastąp je czymś zdrowszym i mniej kalorycznym.

Ale i tak jest jedna najważniejsza rzecz - Sport. Nieważne jaki, byle nie szachy, ale musisz zacząć uprawiać sport - bardzo aktywnie, bo i najlepiej codziennie. Biegaj, skacz, rób co chcesz, bylebyś się spocił, wykończył i do domu wrócił na kolanach.
martulka - Pon 11 Cze, 2007 16:19
Temat postu:
a jak o mnie chodzi to wykup spbie karnet na siłownię i przerabiaj tłuszcz na mięśnie! przestaniesz być gruby a zaczniesz być przypakowany Razz nic nie stracisz (oprócz kasy na karnet) a możesz dużo zyskać i nie musisz ograniczać diety Very Happy
nasty_girl - Pon 11 Cze, 2007 16:42
Temat postu:
martulka, to też takie łatwe i pewne nie jest..

A jak ma spalać kalorie grając w szachy?
Shaunri - Pon 11 Cze, 2007 16:43
Temat postu:
ćwiczyć też trzeba umieć.
Laki - Pon 11 Cze, 2007 21:09
Temat postu:
Jak masz jakieś pole do biegania to zacznij biegac, ja od 5 dni biegam i z każdym dniem mogę przebiec większy dystans, choc ciężko siebie zmusic xDD
ewamarchewa - Nie 29 Lip, 2007 17:29
Temat postu:
martulka napisał/a:
a jak o mnie chodzi to wykup spbie karnet na siłownię i przerabiaj tłuszcz na mięśnie! przestaniesz być gruby a zaczniesz być przypakowany Razz nic nie stracisz (oprócz kasy na karnet) a możesz dużo zyskać i nie musisz ograniczać diety Very Happy

No to ja jak zwykle spóźniona, ale co tam. W wieku 12 lat nie można chodzić na siłownię. Dopiero po 17 czy jakoś tak.
Marcia10 - Wto 31 Lip, 2007 17:11
Temat postu:
u mnie 16.

Pij herbatke z Mandaryna. Czy ta inna slim extra dla mezczyzn chyba...
ewamarchewa - Wto 31 Lip, 2007 22:17
Temat postu:
Ja się nie zgodzę z Marcią. Nie pij tych herbatek typu Slim figura! To ma tylko efekt przeczyszczający. Będąc w zielarskim chciałam nabyć taki specyfik dla siebie i stanowczo sprzedawczyni odmówiła mi sprzedania takiej herbatki. Uważam, że miała rację.
nasty_girl - Wto 31 Lip, 2007 23:02
Temat postu:
jakieś warunki co do sprzedaży takich herbatek są? lol
ewamarchewa - Wto 31 Lip, 2007 23:03
Temat postu:
Nie, nie są. No, może mi nie zabroniła, ale jednak bardzo stanowczo odradzała.
Anonymous - Sro 01 Sie, 2007 11:56
Temat postu:
ewamarchewa napisał/a:
To ma tylko efekt przeczyszczający.

No pewnie że tak. Poprawia metabolizm, trawienie. To nie herbatki odchudające...
Marcia10 - Pią 03 Sie, 2007 20:30
Temat postu:
Ejj..a co innego to ma robic? Taka herbatka przeciez nie bedzie zabierala platow tluszczu.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group