Dzieci OnLine

O Forum - Forum wolno chodzi :(

Magwill - Pon 18 Cze, 2007 16:08
Temat postu: Forum wolno chodzi :(
Przepraszam jeśli ten temat już był....
Nie wiem czy ktoś zauważył, ale ostatnio forum nie chciało się w ogóle pokazać.....ledwo co
Nietylko mi forum tak wolno chodziło, pytałam się także innych użytkowników.
Na szczęście już wszystko jest ok Wink
Monik - Pon 18 Cze, 2007 16:32
Temat postu:
Chyba u wszystkich tak było, bo parę dni temu też myślałam że mnie trafi, bo tak wolno wszystko się otwierało. To pewnie takie chwilowe jak np te problemy z wyszukiwaniem postów, aczkolwiek nie wiem, czym to spowodowane. Zapewne obciążeniem forum czy czymś.
Magwill - Pon 18 Cze, 2007 16:37
Temat postu:
Czy jest taka opcja, aby usunąć tematy...może to powoduje takie problemy
Oczywiście chodzi mi o tematy zamknięte i już nie potrzebne
Monik - Pon 18 Cze, 2007 16:49
Temat postu:
Jest, ale wtedy ubywałoby wszystkim dużo postów i mogłyby powstawac konflikty ; ) Kiedyś też o tym myślałam, ale Nikita uświadomiła mi właśnie ten błąd. Wink
Magwill - Pon 18 Cze, 2007 17:16
Temat postu:
A to przepraszam
aneta007 - Pon 18 Cze, 2007 18:53
Temat postu:
na szczescie tera wszystko ok. wczesniej myslalam ze to moj komp tak dziala na neta a tera jest wszystko spox
Słupek - Pon 18 Cze, 2007 19:36
Temat postu:
Monik napisał/a:
Jest, ale wtedy ubywałoby wszystkim dużo postów i mogłyby powstawac konflikty ; )

Bo oczywiście lepiej się napawać, ile się nikomu nie potrzebnych postów napisało kiedyś, niż pisać nowe w komfortowych warunkach.
Monik - Pon 18 Cze, 2007 20:22
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Bo oczywiście lepiej się napawać, ile się nikomu nie potrzebnych postów napisało kiedyś, niż pisać nowe w komfortowych warunkach.

Ty tak uważasz, ja tak uważam, zapewne Nikita i jeszcze parę innych użytkowników - ale wtedy co z resztą, która walczy jak lew o licznik? : ) My nie możemy liczyć się tylko z częścią osób na forum, musimy postarać się dogodzić wszystkim i byłoby nie fair gdybyśmy chciały sprawić przyjemność jedynie Tobie czy komuś innemu, bo np piszesz bardziej wartościowe posty niż niektórzy. Smile
Słupek - Pon 18 Cze, 2007 21:35
Temat postu:
Nie twierdzę, że piszę bardziej wartościowe posty. Twierdzę, że garstka osób nie wyrobionych w sprawach forów dyskusyjnych próbuje narzucić swoją wolę bardziej obytej reszcie.
Laki - Pon 18 Cze, 2007 21:43
Temat postu:
Nie dałoby się wykasowac wielu starych postów, bądź całego działu zabawy? Jest tam 6897 nikomu nie potrzebnych postów, pokasowac zdjęcia z albumów? Możnaby spróbowac..albo nawet zróbmy listę tematów nie potrzebnych, które trzeba skasowac..Mogę pomoc.
Magwill - Wto 19 Cze, 2007 12:45
Temat postu:
Zgadzam się z pomysłem Lakiego
Można by było zrobić listę niepotrzebnych tematów, i może byśmy uniklneli kłótni
nasty_girl - Wto 19 Cze, 2007 15:02
Temat postu:
listę? najlepiej wszystkie z przed np dawniej niż 2 lat..
Monik - Wto 19 Cze, 2007 15:58
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Nie twierdzę, że piszę bardziej wartościowe posty.

Ale ja tak twierdzę ; )
Słupek napisał/a:
Twierdzę, że garstka osób nie wyrobionych w sprawach forów dyskusyjnych próbuje narzucić swoją wolę bardziej obytej reszcie.

Ale to forum jest głównie dla dzieci, które raczej nie są wyrobione w takich sprawach.
Laki napisał/a:
Nie dałoby się wykasowac wielu starych postów

Pisałam do Bożeny w podobnej sprawie; dokładnie to dotyczącej usunięcia starych kont. Ale nie odpisała. A bez niej nic nie możemy zrobić.
Laki - Wto 19 Cze, 2007 22:33
Temat postu:
Monik napisał/a:

Pisałam do Bożeny w podobnej sprawie; dokładnie to dotyczącej usunięcia starych kont. Ale nie odpisała. A bez niej nic nie możemy zrobić.

GG, jakiś telefon, jej mail masz? Może na urlopie jest ;D

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group