Kiniuchna napisał/a: |
*pierwszy raz u ginekologa byla w wieku 17 lat ![]() *prawie wogole ![]() *to byl facet a tak z przypadku *mnie tam nie sprwia to zadnej roznicy ![]() *mnie nie bolalo nic i dostalam jedynie zdjecie z USG *nie bylam dziewica ![]() *w wiekzosci sa lazienki ale w domu tez mozna sie umyc i jakos wytrzymac *nie ![]() ![]() *ja bylam z chlopakiem ![]() |
Blanka napisał/a: |
Znacie jakieś tabletki dla młodzieży nie powodujące tycia i w jakiejś normalnej cenie? (mniej niź 50 zł miesięcznie) |
nasty_girl napisał/a: |
taaa, tylko że to ginekolog powinien jej poradzić, tabletek jest cała masa, ale co z tego, jak sama sobie nie dobierze, no i każda jednak ma jakieś negatywne skutki |
nasty_girl napisał/a: |
odpowiadam na jej pytanie. |
Cytat: |
ukradłaś mi avatara;d;dRazz |
Kiniuchna napisał/a: | ||
oj gosciowa ja juz duzo wczesniej an tym forum bylam i miala ten avatear moja siostra matrz nadia25 ![]() |
ewamarchewa napisał/a: |
Ja byłam z mamą, no, ale to chyba normalne patrząc na mój wiek za pierwszym razem. Później też byłam z mamę, bo chyba jeśli się nie ma skończonych 18 lat to trzeba iść z opiekunem. Ale jeśli Ty masz-to radziłabym z przyjaciółką. |
Co do estrogenów-coś mi się kojarzy, że z krwi |
*4 latka, później to 13.
*Tak. Nie było czego. |
*4 latka, później to 13.
*Tak. Nie było czego. |
Cytat: |
dlaczego z opiekunem? ginekolog to normalny lekarz, a przeciez do innego nie musisz chodzić z rodzicem |
Gościówa napisał/a: |
*w jakim wieku pierwszy raz poszliscie do ginekologa? *Czy bardzo się bałaś/krępowałaś? *był to facet ginekolog czy kobieta? Co zdecydowalo o waszym wyborze? *Jezeli bylas juz kilka razy zarowno u kobiety jak i u męzczyzny to jak ich porwonujesz? do kogo lepiej isc? Męzczyzny napewno bardziej sie wstydzimy ale slyszalam ze jest on delikatniejszy i zazwyczaj baanie mniej boli niz jak dorwie sie do ciebie kobieta;) *Bolalo was badanie? Długo ono trwało? Czy na koniec zapisala wam jakies leki? *Przy pierwszej wizycie u ginekologa bylas dziewicą czy nie? Jezeli bylas dziewica to czy pytal o to? jakich nazedzi uzywal? Badal cie przez odbyt czy uzywal poprostu mniejszych specjalnech narzedzi? *Czy w kazdym gabinecie ginekologicznym są łazienki do podmywania się przed badaniem? *zdazylo Ci się kiedys tak ze wystarczyla sama rozmowa wstępna bez badania? *JAk sądzisz na pierwszą wizytę najlepiiej wybrać się samemu, z koleżanką cyz może np. z mamą? |
Gościówa napisał/a: |
*w jakim wieku pierwszy raz poszliscie do ginekologa?
*Czy bardzo się bałaś/krępowałaś? *był to facet ginekolog czy kobieta? Co zdecydowalo o waszym wyborze? *Jezeli bylas juz kilka razy zarowno u kobiety jak i u męzczyzny to jak ich porwonujesz? do kogo lepiej isc? Męzczyzny napewno bardziej sie wstydzimy ale slyszalam ze jest on delikatniejszy i zazwyczaj baanie mniej boli niz jak dorwie sie do ciebie kobieta;) *Bolalo was badanie? Długo ono trwało? Czy na koniec zapisala wam jakies leki? *Przy pierwszej wizycie u ginekologa bylas dziewicą czy nie? Jezeli bylas dziewica to czy pytal o to? jakich nazedzi uzywal? Badal cie przez odbyt czy uzywal poprostu mniejszych specjalnech narzedzi? *Czy w kazdym gabinecie ginekologicznym są łazienki do podmywania się przed badaniem? *zdazylo Ci się kiedys tak ze wystarczyla sama rozmowa wstępna bez badania? *JAk sądzisz na pierwszą wizytę najlepiiej wybrać się samemu, z koleżanką cyz może np. z mamą? |