Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - przesunąć okres..

pytalska - Pią 22 Cze, 2007 21:52
Temat postu: przesunąć okres..
Hej Wam wszystkim! Mam do was takie pytanie.. Czy znacie jakieś sposoby żeby przesunąć albo zatrzymać na jakiś czas miesiaczkę? Bo jade nad morze i raczej w tym samym czasie dostane okres a wiadomo chcę się kąpać etc. A nie mogę raczej użyć tamponu, poniewaz mam bardzo obfite miesiączki a tampon super dla mnie za duży.... Błagam pomóżcie mi!
joasia1990 - Pią 22 Cze, 2007 22:04
Temat postu:
Tylko za pomoca tabletek antykoncepcyjnych, ale nie wystraczy jedna. Trzeba najpierw wziąść jedno opakowanie a potem następne bez robienia przerwy. Niestety podczas pierwszych 3 opakowań mogą występowac plamienia, ale i tak są słabsze od normalnej miesiączki jeśli masz dobrze dobbrane pigułki.

Dlaczego tampony super są dla Ciebie za duże? Przecież pochwa jest bardzo elastyczna. Członek jest zwykle 2 razy grubszy od nich a jakoś wchodzi Smile
ewamarchewa - Pią 22 Cze, 2007 23:21
Temat postu:
A na ulotce czasem nie pisało, że dla dziewic to tylko mini, light flow i normal?
joasia1990 - Sob 23 Cze, 2007 00:42
Temat postu:
ewamarchewa - coś mi świtało, że pytalska nie jest już dziewicą. Poza tym na ulotce nie ma nic takiego. To, że dziewczyna jest dziewicą nie oznacza, że nie może używac duzych tamponów.
Gościówa - Sob 23 Cze, 2007 17:50
Temat postu:
ewamarchewa napisał/a:
A na ulotce czasem nie pisało, że dla dziewic to tylko mini, light flow i normal?

mi tam tez super za chiny nie chcą wejsc. A na ulotce dodawanej do tych zestawów tamtponow ktore czasami rozdają w szkolach (te zestawy OB) to pisze ze na początek najlepsze są wlasnie mini albo normal. W sumie zwykle takich uzywam. Kiedys kupila super to oddalam mamie;/
nasty_girl - Nie 24 Cze, 2007 09:06
Temat postu:
ja nosiłam i mini i normal, czyli jednak da się
Gościówa - Nie 24 Cze, 2007 21:53
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
ja nosiłam i mini i normal, czyli jednak da się
no mowie ze mini i normal używam przeciez;p
joasia1990 - Pon 25 Cze, 2007 00:46
Temat postu:
A ja nosiłam super jak byłam jeszcze dziewicą i nic mi sie nie stało Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group