Magwill napisał/a: |
Monik chyba już ten post nie będzie potrzebny |
Akacja12 napisał/a: |
Magwill (i inni) przestańcie się rządzić, bo odnawianie tematów nie denerwuje tak, jak wasze zwracanie uwagi... |
Ale innym może będzie... bez przesady. Magwill (i inni) przestańcie się rządzić, bo odnawianie tematów nie denerwuje tak, jak wasze zwracanie uwagi... |
Mag napisał/a: |
A po drugie to nie ja zwracam uwagę lecz inne osoby |
Akacja12 napisał/a: | ||||
No właśnie stwierdzam tyle żeby przestali się rządzić moja droga Monik, więc tak jakby trzymam Twoją stronę, a Ty mnie obracasz tu przeciwko. |
No właśnie stwierdzam tyle żeby przestali się rządzić moja droga Monik, więc tak jakby trzymam Twoją stronę, a Ty mnie obracasz tu przeciwko. |
Nikita napisał/a: | ||||||
Chyba chodziło Ci o Magwill, a nie o Monik? ![]() |
Cytat: |
Źle zrozumiałaś mój post ; ) On był tak jakby dodaniem czegoś do tego, co Ty napisałaś. A to "Wy" broń Boże nie było do Ciebie ; ) |
Nikita napisał/a: | ||
|
Magwill napisał/a: | ||||
No właśnie stwierdzam tyle żeby przestali się rządzić moja droga Monik, więc tak jakby trzymam Twoją stronę, a Ty mnie obracasz tu przeciwko. Chyba chodziło Ci o Magwill, a nie o Monik? ![]() Chodziło jej o Monik, ponieważ napisała,, No właśnie stwierdzam tyle żeby przestali się rządzić moją drogą Monik" P.S. Dopisałam 2 ą ![]() |