nasty_girl napisał/a: |
patologia? |
Nie, nie ironia, po prostu nie rozumiem czegoś takiego, picie, kradzieże, a rodzice którzy zamiast rozmawiać leją, chyba coś jest nie tak? |
problem leży i po jego i rodziców stronie, klaps klapsem, ale lanie pasem to przemoc. |
Shaunri napisał/a: |
Eee, takie tam bicie, xx pasków, to żadne bicie - Lanie, czyli wasza patologia, to całkiem, całkiem co innego.
To jeszcze podchodzi pod pewną metodę wychowawczą - Złą, bo złą, ale metodę wychowawczą. Dla jednych skuteczna, dla innych nie - Jedne dzieciaki na myśl o poważnej rozmowie z rodzicami leją po nogach, a drugie trzeba trzepnąć dla opamiętania przez łeb, a dla trzecich szlaban na komputer jest najgorszą karą. Patologia to nieco co innego. |
Słupek napisał/a: |
Są też ludzie, którym się wymiotować nigdy nie chciało Smile |
Cytat: |
Są też ludzie którzy nie potrafią się zaciągac |
Shaunri napisał/a: |
Natalie - Jest nawet metoda oduczania dzieciaków do palenia. Rodzic bierze takiego do pokoju, siada obok, daje mu 2-4 paczki papierosów i każe wypalić w ciągu dwóch godzin. |
Słupek napisał/a: |
Znam człowieka, który pali przez taką dziurkę ![]() Nie możemy zmienić tematu na jakiś sympatyczniejszy, typu kto jakie lubi? ![]() |
Andrzej_28 napisał/a: |
a mam 28 lat biggrin |
Dazul napisał/a: | ||
Ja jakiś miesiąc temu zapaliłam (rodzice palą) wzięłam od mamy papierosa i jak wyszła to spróbowałam ale jeden raz mi wystarczy.Nie ciągnie mnie do tego.Wiem ... za mała,ale w mojej szkole wszyscy palą.Nawet na przerwach,po szkole,w kiblach itd A profesorzy nawet nie mają pojęcia xD
[ Dodano: Pią 20 Mar, 2009 09:10 ]
Wow ! To nie za dużo jak na te forum? |
Chippy napisał/a: |
Za 6 lat on będzie miał 6 lat mniej niż twój ojciec, przecież wszyscy się starzeją ![]() |