Dzieci OnLine

O Forum - Znikające posty

Magwill - Sro 27 Cze, 2007 16:13
Temat postu: Znikające posty
Bardzo możliwe, że taki temat już był ( z góry przepraszam).
Nie wiem dlaczego, ale wczoraj miałam 169 postów, a teraz mam 163 (czy mniej, lub więcej).
Nie żebym chciała mieć 5 gwiazdek, chodzi mi ogólnie, żę znikają mi posty.
Pytałam się o to moderatorów, ale oni też nic nie wiedzą co się dzieje Rolling Eyes
Napewno czasem Monik lub Nikita usuną mój post, ale nie tak żeby ciągle mi znikały Wink

POMÓŻCIE !!!
Nikita - Sro 27 Cze, 2007 16:16
Temat postu:
Widzę, że Bożena usunęła zbędne posty z działu "Apele o pomoc", więc może dlatego?
Gdy usuwam posty to najczęściej wpisuję uzasadnienie i dany użytkownik dostaje zawiadomienie na e-mail.
Magwill - Sro 27 Cze, 2007 16:19
Temat postu:
Nic nie dostałam Sad
Monik - Sro 27 Cze, 2007 16:54
Temat postu:
Nikita napisał/a:
Gdy usuwam posty to najczęściej wpisuję uzasadnienie

Ja tak samo, lub zaznaczam po prostu którąś z obowiązkowych opcji.
Magwill napisał/a:
Nic nie dostałam

A masz adres e-mail?
Magwill napisał/a:
Napewno czasem Monik lub Nikita usuną mój post, ale nie tak żeby ciągle mi znikały

Ostatnio przenosiłam dużo off-topów [a przy przenoszeniu do off-topa posty usuwają się z licznika (jak w zabawach)]. Skasowałam też może dwa czy trzy Twoje posty, i Bożena skasowała te z Apeli o pomoc. To na pewno dlatego.
Magwill - Sro 27 Cze, 2007 17:37
Temat postu:
Bardzo możliwe Rolling Eyes

Mam adres e-mail Wink
nasty_girl - Czw 28 Cze, 2007 08:30
Temat postu:
musi mieć, bo przy rejestracji potrzebny, tylko czy podałaś poprawnie?
Magwill - Czw 28 Cze, 2007 20:19
Temat postu:
No pewnie, że poprawny Wink
Nikita - Pią 29 Cze, 2007 11:44
Temat postu:
Przy przenoszeniu wątków do Off-topów nie dostaje się powiadomienia na e-maila.
Monik - Pią 29 Cze, 2007 11:56
Temat postu:
Nikita napisał/a:
Przy przenoszeniu wątków do Off-topów nie dostaje się powiadomienia na e-maila.

No wiadomo, ale chodzi chyba o kasowanie postów. Wink
Problem już chyba rozwiązany, nie? Smile
Magwill - Pią 29 Cze, 2007 17:17
Temat postu:
Problem rozwiązany, ale radze nie zamykać bo komuś może się jeszcze przydać Wink
Bożena - Sob 30 Cze, 2007 09:47
Temat postu:
Synchronizacja postów
"W wielu przypadkach licznik postów użytkowników nie odzwierciedla prawdziwej ilości postów którą użytkownik ma na forum. Podczas kasowania tematu, postu licznik postów użytkowników jest zmniejszany. Jednak w przypadku gdy kasujemy całe forum, lub forum ma ustawione czyszczenie, licznik postów użytkowników celowo nie jest zmniejszany"
Od czasu do czasu robię synchronizację postów użytkowników i wtedy liczniki wracają do rzeczywistej wartości"
Jeśli chodzi o powiadomienia o kasowaniu postów to przy kasowaniu całego tematu powiadomienie dostaje jedynie osoba, która założyła temat.
Na forach, które mają moderatorów zazwyczaj nie kasuję postów. Robię to tylko wtedy, jeśli moderatorzy mnie o to poproszą (duża ilość spamu, który trzeba skasować "hurtem"), gdy moderatorzy coś przeoczą (bluzgi, wyjątkowo głupie żarty, etc).
Magwill - Sob 07 Lip, 2007 14:05
Temat postu:
A mam pytanie:
Dlaczego pisze, że masz 91 postów, a masz 5 gwiazdek (powinnaś mieć więcej postów Smile)
Shaunri - Sob 07 Lip, 2007 16:18
Temat postu:
Bo jest adminem

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group