| snooks napisał/a: | 
| Gdyby ktos mi mógł powiedziec od czego sie biora pryszcze | 

| nasty_girl napisał/a: | 
| Nic po jednym użyciu nie działa, to by było niemożliwe, albo jakieś krótkotrwałe.. | 
| Natalie Hetfield napisał/a: | 
| Mam pytanie - czy to mydło wysusza skórę jak inne? | 
| Marcia10 napisał/a: | 
| Najlepiej maść cynkową. | 
| Np. Moj brat tak robil - skutkowalo. Kolezanki - skutkowalo. | 
| No to innej metody niz probowanie nei ma. | 
| Najlepiej maść cynkową. | 

| Zamiast wszystkich tabletek, antybiotykow, tonikow i innych bajerow wystarczy domowa metoda czyli masc cynkowa i ew. mydlo siarkowe. | 
| AŚKA napisał/a: | 
| co do Waszej 'kłótni' - też słyszałam, że maść cynkowa jest dobra... jest to stara metoda, ale sprawdzona i większości pomaga | 
| joasia1990 napisał/a: | 
| mam w klasie 5 dziewczyn z trądzikiem (nie mówie tu o 5 pryszczach na nosie, tylko o poważnym trądziku). żadnej nie pomogła maść cynkowa | 

| AŚKA napisał/a: | 
| myślałam, że to jest oczywiste, że przy poważnym trądziku idzie się do dermatologa... | 

): chipsy, slodycze, no i oczywiscie mycie twarzy pare razy dziennie w mydlem no i rano i wieczorem tą pianka i zelem punktowym. Sadze ze sa tutaj bardzije doswiadczone osoby ale to jest tylko moja rada
 ): chipsy, slodycze, no i oczywiscie mycie twarzy pare razy dziennie w mydlem no i rano i wieczorem tą pianka i zelem punktowym. Sadze ze sa tutaj bardzije doswiadczone osoby ale to jest tylko moja rada  
| sledzislaw napisał/a: | 
| oczywiscie mycie twarzy pare razy dziennie w mydlem | 
| laniade napisał/a: | 
| racja mydlo wysusza | 
 Po prostu to jest tradzik i tzreba czekać az minie
 Po prostu to jest tradzik i tzreba czekać az minie  Ja jednak używam płynu do przemywania twarzy Clearskin,Maści Cynkowej i żelu do smarowania twarzy "Accos".I musze powiedzieć ze nic nie pomaga xD no moze troche ten zel Accos.Ja mam 5 krostek na nosie,8 na czole,i 3 na policzkach xD
 Ja jednak używam płynu do przemywania twarzy Clearskin,Maści Cynkowej i żelu do smarowania twarzy "Accos".I musze powiedzieć ze nic nie pomaga xD no moze troche ten zel Accos.Ja mam 5 krostek na nosie,8 na czole,i 3 na policzkach xD