Od roku uprawiam z obydwoma Petting. Znamy sie włąsciwie od przedszkola. Ale ich doswiadczenie w 'tych' sprawach mnie po prostu przeraza.
 Od roku uprawiam z obydwoma Petting. Znamy sie włąsciwie od przedszkola. Ale ich doswiadczenie w 'tych' sprawach mnie po prostu przeraza.   Jeden ostatnio zaproponował mi nawte sex, nie wiem co mam własciwie zrobic, ale chyba sie nie zdecyduje.
 Jeden ostatnio zaproponował mi nawte sex, nie wiem co mam własciwie zrobic, ale chyba sie nie zdecyduje.      
     | mała 13 napisał/a: | 
| nie masz chłopaka, nie całowałaś  się a petting i sex to ok ? najpierw piszesz że nie całowałaś się, tzn. że chcesz, a potem, że jak ci ktoś zaproponował to juz nie. zwykła prowokacja... | 

| Marcia10 napisał/a: | 
| Petting.. kto mi wytlumaczy co to? | 
 To się tak może wydawać, że to trudne, a tak naprawdę boisz się tego, jesteś skrępowana, boisz się reakcji chłopaka. Zastanów się - ja chce tak, jest tak, i to mi się podoba. To on pewnie też. No innej rady nie ma. Wtedy będzie zadowolony.
 To się tak może wydawać, że to trudne, a tak naprawdę boisz się tego, jesteś skrępowana, boisz się reakcji chłopaka. Zastanów się - ja chce tak, jest tak, i to mi się podoba. To on pewnie też. No innej rady nie ma. Wtedy będzie zadowolony.
| Marcia10 napisał/a: | 
| Taa i potem moi rodzice: Jakich tematow ty szukasz, nie za mloda na to? | 

skoro tacy przyjaciele.
  skoro tacy przyjaciele. 
| laniade napisał/a: | 
| Może słyszałaś o tym, że niektóre PROSTYTUTKI nie chcą i nie mogą się całować ponieważ dla nich całowanie to prawdziwa oznaka miłości a nie tylko po to żeby zarobić. Nie wmawiajcie mi, że gadam głupoty bo na ten temat dużo czytałam i oglądałam. Oczywiście nie mówię też, że każda prostytutka ma taki sam system wartości... | 

)
)

| Przyjaciele z przedszkola, a może robicie trójkąciki ?? Confused skoro tacy przyjaciele. | 
 Jak to nie zmienia waszych relacji
 Jak to nie zmienia waszych relacji  
     | Laki napisał/a: | ||
| 
 A czemu by nie, z przyjacielem fajnie  Jak to nie zmienia waszych relacji  | 
 skoro lubisz tak z przyjaciółmi to krzyżyk na drogę !! To jest nienormalne jakaś choroba!! zaraza!! zboczeństwo się szerzy!! to już lepszy rydzyk od tego !!
  skoro lubisz tak z przyjaciółmi to krzyżyk na drogę !! To jest nienormalne jakaś choroba!! zaraza!! zboczeństwo się szerzy!! to już lepszy rydzyk od tego !!     | laniade napisał/a: | 
| skoro lubisz tak z przyjaciółmi to krzyżyk na drogę !! To jest nienormalne jakaś choroba!! zaraza!! zboczeństwo się szerzy!! to już lepszy rydzyk od tego !! | 
| joasia1990 napisał/a: | ||
| 
 to, że masz inne poglądy, spowodowane chyba wiarą, bo tak to wyglada, nie oznacza, że osoba, która nie ma nic przecwiko współzyciu z koleżanką, kolegą jest chora i zboczona. | 
| Słupek napisał/a: | 
| A ja uprawiam seks z psem, kozą i 3 świeżymi trupami jednocześnie, a nigdy nawet nie dotknąłem żywej dziewczyny. Czy coś ze mną nie tak? | 
| skoro lubisz tak z przyjaciółmi to krzyżyk na drogę !! To jest nienormalne jakaś choroba!! zaraza!! zboczeństwo się szerzy!! to już lepszy rydzyk od tego !! | 
 to róznica
 to róznica     | laniade napisał/a: | 
| Joasiu jaka wiara! Jestem osobą, która nie lubi chodzić do kościoła ani się modlić. To bylo tylko porównanie. A co do drugiej twojej kwestii to jak to inaczej nazwiesz?? miłość ?? zauroczenie?? z dwoma chlopakami przyjaciółmi... ;/ weź mi nazwji to postępowanie bo nie kumam o co chodzi ... | 

ale o całowanie chodzi mi w ogólnym sensie, jak by juz miało do czegos dojsc z 'tym jedynym'.
 ale o całowanie chodzi mi w ogólnym sensie, jak by juz miało do czegos dojsc z 'tym jedynym'.   
     | AŚKA napisał/a: | 
| ale mam wrażenie, że oni Cię wykorzystują... | 
| I nie uważam cię za dziwkę bo na pewno spoko dziewczyna jesteś, ale takie postępowanie jest dla mnie dziwne i takie jest moje zdanie. | 
| Akacja12 napisał/a: | ||
| 
 A dziewczyny nie maja swoich potrzeb ? |