mała 13 napisał/a: |
nie masz chłopaka, nie całowałaś się a petting i sex to ok ?
najpierw piszesz że nie całowałaś się, tzn. że chcesz, a potem, że jak ci ktoś zaproponował to juz nie. zwykła prowokacja... |
Marcia10 napisał/a: |
Petting.. kto mi wytlumaczy co to? |
Marcia10 napisał/a: |
Taa i potem moi rodzice: Jakich tematow ty szukasz, nie za mloda na to? |
laniade napisał/a: |
Może słyszałaś o tym, że niektóre PROSTYTUTKI nie chcą i nie mogą się całować ponieważ dla nich całowanie to prawdziwa oznaka miłości a nie tylko po to żeby zarobić. Nie wmawiajcie mi, że gadam głupoty bo na ten temat dużo czytałam i oglądałam. Oczywiście nie mówię też, że każda prostytutka ma taki sam system wartości... |
Przyjaciele z przedszkola, a może robicie trójkąciki ?? Confused skoro tacy przyjaciele. |
Laki napisał/a: | ||
A czemu by nie, z przyjacielem fajnie ![]() ![]() |
skoro lubisz tak z przyjaciółmi to krzyżyk na drogę !! To jest nienormalne jakaś choroba!! zaraza!! zboczeństwo się szerzy!! to już lepszy rydzyk od tego !! |
joasia1990 napisał/a: | ||
to, że masz inne poglądy, spowodowane chyba wiarą, bo tak to wyglada, nie oznacza, że osoba, która nie ma nic przecwiko współzyciu z koleżanką, kolegą jest chora i zboczona. |
Słupek napisał/a: |
A ja uprawiam seks z psem, kozą i 3 świeżymi trupami jednocześnie, a nigdy nawet nie dotknąłem żywej dziewczyny. Czy coś ze mną nie tak? |
skoro lubisz tak z przyjaciółmi to krzyżyk na drogę !! To jest nienormalne jakaś choroba!! zaraza!! zboczeństwo się szerzy!! to już lepszy rydzyk od tego !! |
Joasiu jaka wiara! Jestem osobą, która nie lubi chodzić do kościoła ani się modlić. To bylo tylko porównanie. A co do drugiej twojej kwestii to jak to inaczej nazwiesz?? miłość ?? zauroczenie?? z dwoma chlopakami przyjaciółmi... ;/ weź mi nazwji to postępowanie bo nie kumam o co chodzi ... |
AŚKA napisał/a: |
ale mam wrażenie, że oni Cię wykorzystują... |
I nie uważam cię za dziwkę bo na pewno spoko dziewczyna jesteś, ale takie postępowanie jest dla mnie dziwne i takie jest moje zdanie. |
Akacja12 napisał/a: | ||
A dziewczyny nie maja swoich potrzeb ? |