Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - co zrobić?

undergrund ;) - Czw 19 Lip, 2007 09:36
Temat postu: co zrobić?
Mam 16 lat i właściwie nigdy nie miałam chłopaka ani nie całowałam sie z jezyczkiem. Czy cos jest ze mna nie tak?
Ostatnio dwóch moich przyjacieli chciało sie ze mna całować, ale odmówiłam. Boje sie tego, bo oni robia to już od wielu lat... a ja nie, głupio mi o tym im poiwedziec Confused Od roku uprawiam z obydwoma Petting. Znamy sie włąsciwie od przedszkola. Ale ich doswiadczenie w 'tych' sprawach mnie po prostu przeraza. Neutral Jeden ostatnio zaproponował mi nawte sex, nie wiem co mam własciwie zrobic, ale chyba sie nie zdecyduje.
mała 13 - Czw 19 Lip, 2007 11:44
Temat postu:
nie masz chłopaka, nie całowałaś się a petting i sex to ok ?
najpierw piszesz że nie całowałaś się, tzn. że chcesz, a potem, że jak ci ktoś zaproponował to juz nie.
zwykła prowokacja...
Słupek - Czw 19 Lip, 2007 14:03
Temat postu:
ROTFLMAO

Bardzo dobra prowokacja Smile
undergrund ;) - Czw 19 Lip, 2007 16:02
Temat postu:
mała 13 napisał/a:
nie masz chłopaka, nie całowałaś się a petting i sex to ok ?
najpierw piszesz że nie całowałaś się, tzn. że chcesz, a potem, że jak ci ktoś zaproponował to juz nie.
zwykła prowokacja...

nie uważam ze sex to ok. Ja sie tego boje nie wiem, nie robie specjanie tej prowokacji Neutral
Marcia10 - Czw 19 Lip, 2007 18:48
Temat postu:
Petting.. kto mi wytlumaczy co to?

Kobieto, szczerze wez im odmow. Nie mialas chlopaka, nie calowalas sie i od razu do seksu chcesz przejsc? Nigdy w zyciu.
joasia1990 - Czw 19 Lip, 2007 19:38
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
Petting.. kto mi wytlumaczy co to?

zajzyj w google
Marcia10 - Czw 19 Lip, 2007 20:20
Temat postu:
Taa i potem moi rodzice: Jakich tematow ty szukasz, nie za mloda na to?
Anonymous - Czw 19 Lip, 2007 20:28
Temat postu:
Petting i bez całowania? Hehe.
Dam Ci radę. Wyobraź sobie jak to byś całowała, patrz jak to robią na filmach.
Ja już przyjdzie co do czego - na początku łagodnie, potem rzuć się z pazurami Razz To się tak może wydawać, że to trudne, a tak naprawdę boisz się tego, jesteś skrępowana, boisz się reakcji chłopaka. Zastanów się - ja chce tak, jest tak, i to mi się podoba. To on pewnie też. No innej rady nie ma. Wtedy będzie zadowolony.

Ja tam lubię brutalnie ;D
cornelia.j.m - Czw 19 Lip, 2007 21:25
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
Taa i potem moi rodzice: Jakich tematow ty szukasz, nie za mloda na to?

Ale masz problem, no to klikasz w okienku wyszukiwania znajdujesz slowo "petting" i nie klikasz tylko najezdzasz i wciskasz na klawiaturze "delete" ;p

A co do pettingu:
To jedna z form aktywności seksualnej człowieka. Polega na pieszczeniu seksualnym drugiej osoby z pominięciem pełnego stosunku płciowego
AŚKA - Pią 20 Lip, 2007 12:18
Temat postu:
heh... szczerze to trochę Cię nie rozumiem - dlaczego TO z nimi robisz?? bo znacie się od przedszkola?? jeśli nic do nich nie czujesz i TO robisz, to z góry przepraszam Cię za to co teraz napiszę, ale mam wrażenie, że oni Cię wykorzystują... po prostu znaleźli sobie darmową panienkę do zaspokajania swoich potrzeb... przepraszam za te słowa, ale nie wiem, jak inaczej to ując...

mam wrażenie, że robisz to dlatego, że właśnie nie miałaś chłopaka, ani się nie całowałaś... może zazdrościsz koleżankom 'doświadczenia' i jesteś gotowa zrobić wszystko, aby im dorównać...

a co do całowiania, zawsze jest ten pierwszy raz biggrin
undergrund ;) - Pon 23 Lip, 2007 16:20
Temat postu:
wiesz w jakis sposób do nich cos czuje... jeden BYŁ moja wielka miłoscia...
ale moze i masz racje zazdrosze innym 'doswiadczenia' ale co mam czekac do 30tki aby sie z kims casłowac? czy coś? nie wiem co robic? odmówiłam seksu...
Anonymous - Wto 24 Lip, 2007 08:36
Temat postu:
To jak Ty to zrobiłaś - petting i zero całowania?
Laki - Wto 24 Lip, 2007 09:25
Temat postu:
Może śmierdziało facetowi z gęby...
undergrund ;) - Wto 24 Lip, 2007 09:45
Temat postu:
heh całowalismy sie ale nie z jezyczkiem <buziaki> po szyji... itp itd.
cornelia.j.m - Wto 24 Lip, 2007 11:58
Temat postu:
dla mnei to jest conajmniej dziwne...zeby dac sie obmacywac 2 facetom..
laniade - Wto 24 Lip, 2007 13:30
Temat postu: Re: co zrobić?
NIe całowaś się a już był pettiing i to z dwoma facetami. Przyjaciele z przedszkola, a może robicie trójkąciki ?? Confused skoro tacy przyjaciele.
Może słyszałaś o tym, że niektóre PROSTYTUTKI nie chcą i nie mogą się całować ponieważ dla nich całowanie to prawdziwa oznaka miłości a nie tylko po to żeby zarobić. Nie wmawiajcie mi, że gadam głupoty bo na ten temat dużo czytałam i oglądałam. Oczywiście nie mówię też, że każda prostytutka ma taki sam system wartości...
AŚKA - Wto 24 Lip, 2007 14:51
Temat postu: Re: co zrobić?
laniade napisał/a:

Może słyszałaś o tym, że niektóre PROSTYTUTKI nie chcą i nie mogą się całować ponieważ dla nich całowanie to prawdziwa oznaka miłości a nie tylko po to żeby zarobić. Nie wmawiajcie mi, że gadam głupoty bo na ten temat dużo czytałam i oglądałam. Oczywiście nie mówię też, że każda prostytutka ma taki sam system wartości...

ja się w 100% z Tobą zgodzę i przytoczę przykład -
w 'Pretty women' (będę pisała nazwiskami aktorów) - przyjaciółka Julii Roberts, też prostytutka, powiedziała jej, że jak będzie spędzała tamten tydzień z swoim klientem - Richardem Gerem, to nie go nie całuje w usta... Julia to zrobiła, bo jej się facet podobał... potem się zakochała... i kiedy opowiedziała o tym przyjaciółce to na to - 'całowałaś go w usta! przeciez mówiłam, żebyś tego nie robiła!' czy coś w tym stylu... (przepraszam za nazwista aktorów, ale nie pamiętam bahaterów RazzRazzRazz)
nawe Republika śpiewa w jednej ze swoich piosenek 'Mamona' - '...tak jak żadna prostytutka nie całuje nigdy w usta...' nanana i tak dalej RazzRazzRazz
Laki - Wto 24 Lip, 2007 23:21
Temat postu:
laniade napisał/a:
Przyjaciele z przedszkola, a może robicie trójkąciki ?? Confused skoro tacy przyjaciele.

A czemu by nie, z przyjacielem fajnie Smile Jak to nie zmienia waszych relacji Smile
laniade - Sro 25 Lip, 2007 00:00
Temat postu:
Laki napisał/a:
laniade napisał/a:
Przyjaciele z przedszkola, a może robicie trójkąciki ?? Confused skoro tacy przyjaciele.

A czemu by nie, z przyjacielem fajnie Smile Jak to nie zmienia waszych relacji Smile

Shocked skoro lubisz tak z przyjaciółmi to krzyżyk na drogę !! To jest nienormalne jakaś choroba!! zaraza!! zboczeństwo się szerzy!! to już lepszy rydzyk od tego !!
Słupek - Sro 25 Lip, 2007 00:05
Temat postu:
A ja uprawiam seks z psem, kozą i 3 świeżymi trupami jednocześnie, a nigdy nawet nie dotknąłem żywej dziewczyny. Czy coś ze mną nie tak?
joasia1990 - Sro 25 Lip, 2007 09:40
Temat postu:
laniade napisał/a:
skoro lubisz tak z przyjaciółmi to krzyżyk na drogę !! To jest nienormalne jakaś choroba!! zaraza!! zboczeństwo się szerzy!! to już lepszy rydzyk od tego !!

to, że masz inne poglądy, spowodowane chyba wiarą, bo tak to wyglada, nie oznacza, że osoba, która nie ma nic przecwiko współzyciu z koleżanką, kolegą jest chora i zboczona.
undergrund ;) - Sro 25 Lip, 2007 09:58
Temat postu:
ehh dobra... nie zmienia to anszych relacji ale nie róbcie ze mnie dizwki.
laniade - Sro 25 Lip, 2007 10:27
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
laniade napisał/a:
skoro lubisz tak z przyjaciółmi to krzyżyk na drogę !! To jest nienormalne jakaś choroba!! zaraza!! zboczeństwo się szerzy!! to już lepszy rydzyk od tego !!

to, że masz inne poglądy, spowodowane chyba wiarą, bo tak to wyglada, nie oznacza, że osoba, która nie ma nic przecwiko współzyciu z koleżanką, kolegą jest chora i zboczona.

Joasiu jaka wiara! Jestem osobą, która nie lubi chodzić do kościoła ani się modlić. To bylo tylko porównanie. A co do drugiej twojej kwestii to jak to inaczej nazwiesz?? miłość ?? zauroczenie?? z dwoma chlopakami przyjaciółmi... ;/ weź mi nazwji to postępowanie bo nie kumam o co chodzi ...

[ Dodano: Sro 25 Lip, 2007 10:31 ]
Słupek napisał/a:
A ja uprawiam seks z psem, kozą i 3 świeżymi trupami jednocześnie, a nigdy nawet nie dotknąłem żywej dziewczyny. Czy coś ze mną nie tak?

Aaa i takie coś to można nazwać, że masz objawy zarazem satyriasis (zwierzęce) oraz objawy nekrofilii.
Laki - Sro 25 Lip, 2007 11:50
Temat postu:
laniade napisał/a:

Żeby zaspokojic swoje pragnienia, to czemu by nie z koleżanką?
undergrund ;) - Sro 25 Lip, 2007 12:05
Temat postu:
ale ja nie współzyje z nimi!!

ojej poprzytulamy sie, podotykamy sie, podajemy sobie buziaki czy cos... nie bede wam pisac dokłądnie bo sie rozlegnie zagorzała duskusja.

Jak juz ktos pisał petting:To jedna z form aktywności seksualnej człowieka. Polega na pieszczeniu seksualnym drugiej osoby z pominięciem pełnego stosunku płciowego. A nie jakies współzycie!

czy to jakas zbrodnia?????

[ Dodano: Sro 25 Lip, 2007 11:07 ]
[/quote]
Żeby zaspokojic swoje pragnienia, to czemu by nie z koleżanką?[/quote] z przyjaciółka...Razz to róznica
Anonymous - Sro 25 Lip, 2007 13:32
Temat postu:
Po prostu nie rozumiem jednego - petting bez całowania.
Dziwne.
Marcia10 - Sro 25 Lip, 2007 13:36
Temat postu:
buziaczki. Ona mowi ze sie nie calowala z jezyczkiem. Ot.
joasia1990 - Sro 25 Lip, 2007 16:27
Temat postu:
laniade napisał/a:
Joasiu jaka wiara! Jestem osobą, która nie lubi chodzić do kościoła ani się modlić. To bylo tylko porównanie. A co do drugiej twojej kwestii to jak to inaczej nazwiesz?? miłość ?? zauroczenie?? z dwoma chlopakami przyjaciółmi... ;/ weź mi nazwji to postępowanie bo nie kumam o co chodzi ...

Ale zrozum wreszcie, że każdy człowiek ma inny system wartości, inne poglądy i dla jednego seks z przyjaciółką jest czymś złym, dla innego nie. Osobiście nie mogłabym zrobić tego z kolegą, ale jeśli komuś nie sprawia to problemu, to nie mówie mu, że jest chory, zboczony i bóg wie co jeszcze. Słyszałaś o czymś takim jak TOLERANCJA? I nie czepiaj się tak ludzi którzy są inni niż Ty, bo to, że nie wyznają Twoich poglądów nie oznacza, że sa źli
laniade - Czw 26 Lip, 2007 12:36
Temat postu:
co do tolerancji to jestem tolerancyjna...Joasiu skoro jesteś taka tolerancyjna to uszanuj kogoś innego zdanie Confused
A co do głównego problemu to moja rada : skoro był już petting to tym bardziej nie ma sie czego obawiać w całowaniu. I nie uważam cię za dziwkę bo na pewno spoko dziewczyna jesteś, ale takie postępowanie jest dla mnie dziwne i takie jest moje zdanie.
undergrund ;) - Czw 26 Lip, 2007 16:54
Temat postu:
heh dziekuje Smile ale o całowanie chodzi mi w ogólnym sensie, jak by juz miało do czegos dojsc z 'tym jedynym'. Very Happy
Akacja12 - Czw 26 Lip, 2007 19:32
Temat postu:
AŚKA napisał/a:
ale mam wrażenie, że oni Cię wykorzystują...

A dziewczyny nie maja swoich potrzeb ?
joasia1990 - Pią 27 Lip, 2007 00:15
Temat postu:
laniade napisał/a:
I nie uważam cię za dziwkę bo na pewno spoko dziewczyna jesteś, ale takie postępowanie jest dla mnie dziwne i takie jest moje zdanie.

No ale nie mów, że ktoś jest 'chory' bo uprawia peeting z dwoma kolegami. Równie dobrze któś mógłby powiedzieć, że Twoje uprzedzenia są chore
Shaunri - Pią 27 Lip, 2007 23:10
Temat postu:
underground - Do pierwszego pocałunku z tym jedynym nigdy nie dojdzie - Dlaczego? Bo ten z którym pierwszy raz się będziesz całować pewnie nie będzie tym jedynym, więc w drogę i na podbój młoda damo.

Dwa, to tak na boku powiem żebyś zastanowiła się sama przed sobą (Nie, nie muszę od Ciebie usłyszeć "Tak", lub "nie", w ogóle mnie to właściwie nie obchodzi) czy tak naprawdę jakąkolwiek przyjemność sprawia Ci petting z nimi, seks z nimi, przebywanie z nimi, całowanie się z nimi i ogólnie ich bytność w twoim życiu.
AŚKA - Nie 29 Lip, 2007 16:52
Temat postu:
Akacja12 napisał/a:
AŚKA napisał/a:
ale mam wrażenie, że oni Cię wykorzystują...

A dziewczyny nie maja swoich potrzeb ?

i prostytutki też??
to przypomina mi mojego księdza od religii, który uważa, że prostytutkom ich praca sprawia wielką przyjemność, dlatego to robią...
Akacja12 - Nie 29 Lip, 2007 16:55
Temat postu:
Troche dziwne porównanie. Po prostu dziwna wydaje mi się opinia że jak dziewczyna coś robi, to na pewno ją wykorzystują.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group