Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - Hm
Anonymous - Pią 25 Lip, 2003 22:45
Temat postu: Hm
Przeglądam sobie stare posty na "Dojrzewaniu" i widzę post Blanki, gdzie pisze, że miesiączkę dostają wcześniej pulchne dziewczyny, czemu deg nie zaprzeczył! Chciałabym się dowiedzieć, czy to prawda?
Anonymous - Sob 26 Lip, 2003 22:17
Temat postu:
Ekhm... Odpowie mi ktoś?
Gościówa - Nie 27 Lip, 2003 12:22
Temat postu: dojrzewanie
hmm.,...ja raczej bym powiedziala że wolnieuj dojrzewają dziewczyny chude. A grube jak i te o normalnej wadze chyba są na równi z dojrzewaniem...zresztą nie wiem. Poczekajmy na dega
deg - Pon 28 Lip, 2003 21:43
Temat postu:
Szczerze mówiąc, nie wiem i nie za bardzo mam kogo zapytać, bo moja podręczna pomoc medyczna w osobie mojej siostry wyjechała na wczasy za granicę
.
Nemeia - Wto 29 Lip, 2003 03:51
Temat postu:
Nie jestem pewna czy byly na ten temat badania, ale slyszalam ze wlasnie tak sie dzieje... Dlaczego? Trudno powiedziec. Nie jestem lekazem wiec nie potrafie wam tego wytlumaczyc... Poza tym zawsze bylam chuda jak szkapa
Anonymous - Wto 29 Lip, 2003 11:28
Temat postu:
Cóż, ja też nie jestem gruba, a pierwsze dwie z mojej klasy które dostały okresu, to szczerze mówiąc, szczapy.
Iśka - Wto 29 Lip, 2003 11:46
Temat postu:
A u mnie w klasie najpierw te grubsze podostawały okres... I to się chyba sprawdza... Moja koleżanka już w 5 klasie podstawówki dostała okres, a jest... nie ukrywając... pulchna
...
Anonymous - Wto 29 Lip, 2003 12:51
Temat postu:
a moja koleżanka jest gruba i ma stanik jako jedyna
Anonymous - Wto 29 Lip, 2003 13:18
Temat postu:
Ta, bo ma piersi z tłuszczu pewnie
Moje koleżanki, które mają największe piersi, mają je własnie z tłuszczu, ale może być wyjątek. Ja tam nigdy nie byłam ani za gruba, ani za chuda, taka w sam raz. Tylko rok temu miałam taką pucłowatą buźkę, ale teraz się wydłużyła i jest ok
joasia1990 - Wto 29 Lip, 2003 20:38
Temat postu:
Zwykle jest tak że pulchne dziewczyny dostają wcześniej. Ale to zależy najczęściej od matki. Jeśli twoja mama dostała wcześnie mieśiączkę to ty pewnie też ją wcześnie dostaniesz.
Nemeia - Wto 29 Lip, 2003 20:50
Temat postu:
Nene wszystkie piersi sa z tluszu... Twoje tez beda i bynajmniej nie z tego na ciele... Piersi kobiety to nic innego jak tkanka tluszczowa i przewody mleczne. Nic innego tak nie ma... A miesnie sa pod piersiami a nie "w nich"
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group