Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Maruda...

snooks - Pon 30 Lip, 2007 17:48
Temat postu: Maruda...
Witam, niedawno miałem dziewczyne, jednak coś miedzy nami sie nie układało (przynajmniej ja to z mojej strony odczułem) i postanowiłem powiedziec jej to prosto w oczy, nie moge z toba byc coś w tym stylu ona sie popłakała i uciekła, potem napisała mi na gadu gadu że jestem debil itd. A od niedawna meczy ze powinnismy do siebie wrócic, co moge zrobic by sie odczepiła ? Smile z góry dziekkkuje za odpowiedz Smile
cornelia.j.m - Pon 30 Lip, 2007 18:29
Temat postu:
hmm ignorowac? i dac jasno do zrozumienia ze chocby niewiadomo co robila i tak do niej nie wrocisz, szkoda jej wysilku. Ponadto nie odbieraj od niej telefonow, nie odpisuj na smsy i na wiadomosci z gadu-gadu, z czasem znudzi sie jej "proszenie".Smile
Monik - Pon 30 Lip, 2007 19:04
Temat postu:
Powiedz jej, że co z tego by miała, gdybyś do niej wrócił, skoro zrobiłbyś to z litości, na odczepkę i nie byłoby tak jak wcześniej? Skoro z nią zerwałeś, to jej nie kochasz, więc po co macie od nowa się spotykać? Uświadom jej to.
A, i następnym razem na forum podaj prawdziwy wiek. [;
Shaunri - Pon 30 Lip, 2007 20:06
Temat postu:
Odbierasz, rozmawiasz, dyskutujesz - Dajesz nadzieję.

Nie odbierasz, nie rozmawiasz, nie dyskutujesz - Pokazujesz, że już po wszystkim.

Prosta zasada.
the dude - Czw 02 Sie, 2007 10:28
Temat postu:
snooks ale frajer z ciebie
Kasia - Czw 02 Sie, 2007 11:32
Temat postu:
snooks ile masz lat ??
Tore - Sob 11 Sie, 2007 22:49
Temat postu:
Kasia napisał/a:
snooks ile masz lat ??
Ona mnie irytuje Very Happy
aneta007 - Nie 12 Sie, 2007 12:46
Temat postu:
powiedz jej poprostu ze z wami koniec i zeby sie od ciebie odczepila
AŚKA - Nie 12 Sie, 2007 17:13
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Odbierasz, rozmawiasz, dyskutujesz - Dajesz nadzieję.

Nie odbierasz, nie rozmawiasz, nie dyskutujesz - Pokazujesz, że już po wszystkim.

Prosta zasada.

świetny pomysł biggrin

ja mam jeszcze jeden, może trochę chamski, ale jakbyś zaczął 'prowadzać się' z inną panną... wtedy będzie wiadomo, że nic z tego nie będzie...
Shaunri - Nie 12 Sie, 2007 17:22
Temat postu:
jakbyś zaczął 'prowadzać się' z inną panną... wtedy będzie wiadomo, że nic z tego nie będzie.

A to wcale nie jest takie czarno-białe jak by Ci się zdawało : )
AŚKA - Pon 13 Sie, 2007 13:57
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
jakbyś zaczął 'prowadzać się' z inną panną... wtedy będzie wiadomo, że nic z tego nie będzie.

A to wcale nie jest takie czarno-białe jak by Ci się zdawało : )

no wiadomo - dzieczyna może się wkurzyć i zacząć walczyć ze zdwojoną siłą Razz

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group