DOJRZEWANIE - Nadmierne pocenie undergrund ;) - Czw 02 Sie, 2007 10:18 Temat postu: Nadmierne pocenie
Wiem ze ten problem był ale nie znalazłam porady dla siebie. Więc nadmiernie pocę sie juz ok od 3 lat, nie chodzi mi o nieprzyjemny zapach ale o ciągle plamy pod pachami. Użwywałam juz wielu dezodorantów i antyperspirantów (rexony różne, adidasy, nivea, dove w kulkach, sztywtach i spreay) ale nic mi nie pomaga. Chodze tylko w bluzkach an ramiaczka ale po pewnym czasie mam wielkie zacieki pod pachami juz nie mówiąc o poceniu gdy mam okres... Regularnie depiluje sie pod pachami oraz jak najczęściej przemywam zimna woda ale to duzo mi nie daje. Moja mama twierdzi ze to kiedys przejdzie i kaze mi uzywac zimnej wody i mydła, ale ja juz mam dosc tego to mi nic nie daje. the dude - Czw 02 Sie, 2007 10:30 Temat postu:
NIE UŻYWAJ DEZODORANTÓW Z BIEDRONKI joasia1990 - Czw 02 Sie, 2007 11:00 Temat postu:
Idź do dermatologa undergrund ;) - Czw 02 Sie, 2007 12:45 Temat postu:
the dude napisał/a:
NIE UŻYWAJ DEZODORANTÓW Z BIEDRONKI
nie używam Shaunri - Czw 02 Sie, 2007 14:06 Temat postu:
Czas, czas to akurat w takich przypadkach jedyne lekarstwo : ) joasia1990 - Czw 02 Sie, 2007 14:53 Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Czas, czas to akurat w takich przypadkach jedyne lekarstwo : )
Jak ktoś choruje na nadmierną potliwość to może sobie czekac i czekac, a i tak sie nie doczeka Shaunri - Czw 02 Sie, 2007 17:05 Temat postu:
Ale zważając na jej wiek nie przesądzałbym choroby : ) AŚKA - Pią 03 Sie, 2007 16:26 Temat postu:
najlepiej wybierz się do lekarza nadmierne pocenie może być oznaką jakiejś choroby... ula94 - Wto 07 Sie, 2007 08:31 Temat postu:
a ja złyszalam ze jak u małych dzieci dziecko sie nadmiernie poci to znaczy ze ma za duzo witamin w organizmie no ale nie wiem jak w tym przypadku. Monik - Wto 07 Sie, 2007 13:34 Temat postu:
Pot to chyba raczej usuwanie toksyn, nie witamin... Tak mi się wydaje.
Undergrund, kiedyś Ci przejdzie, każdy się poci. Ale jeśli Cię to niepokoi, to idź do lekarza. nasty_girl - Wto 07 Sie, 2007 14:05 Temat postu:
Witaminy rozpuszczalne w wodzie, jeżeli masz ich nadmiar są wydalane. undergrund ;) - Pią 09 Lis, 2007 18:25 Temat postu:
dawno mnie tu nie było... ehh brak internetu. No więć z poecniem nadmiernym mi przeszło_ to był chyba czas mojego najbardziej intensywnego dojrzewania