Dzieci OnLine
Moda, Uroda, Wygląd - Pielęgnacja włosów
Akacja12 - Nie 12 Sie, 2007 11:09
Temat postu: Pielęgnacja włosów
Czy macie jakieś sposoby wypróbowane na pielęgnacje włosów ? Żeby były piękne, zdrowe i w ogóle. Coś czytałam że dobry jest jedwab...
Monik - Nie 12 Sie, 2007 11:36
Temat postu:
Ostatnio kupiłam sobie odżywkę, tylko jak ona się nazywała... < biegnie do łazienki sprawdzić nazwę > O! Nivea Hair Care brilliant brown (bo mam brązowe włosy, ale jest też do blond i do rudych). Fajna, ładnie potem pachną włosy, są bardziej puszyste i wyglądają trochę jakby były z pasemkami bo takie różne odcienie włosów "wydobywa" z nich ;> No i jest bez spłukiwania, a to u mnie duży plus
nasty_girl - Nie 12 Sie, 2007 11:39
Temat postu:
Tak, ale w profesjonalnych kosmetykach, nie tych drogeryjnych, najlepszy chyba jest z Farouka, biosilk, sama używam i zadowolona jestem, tylko nie kupuj na allegro ani w sklepach internetowych, sama raz się pokusiłam, i dostałam jakiś spirytus z jedwabiem a nie jedwab.
Akacja12 - Nie 12 Sie, 2007 11:42
Temat postu:
Tylko gdzie się kupuje te Farouki ?
)
nasty_girl - Nie 12 Sie, 2007 12:58
Temat postu:
Tu jest problem, podróbki na allegro, czyli rozcieńczone, itd, ale tego bym się bała użyć, a tak to w sklepach fryzjerskich i dobrych salonach fryzjerskich, pochodź, popytaj. Warto.
Odżywki bez spłukiwania obciążają włosy, zatykają je, są bardzo złe dla zniszczonych. Poza tym, te wszystkie drogeryjne kosmetyki, czy lepszych, czy gorszych firm, są do pupy.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group