CHoCoLaTE napisał/a: |
Lepiej nie idz do H&M |
nasty_girl napisał/a: |
w h&m są i duże i małe, tam bez problemu znajdzie, jeszcze w cubusie są też takie |
Marcia10 napisał/a: |
W 3 klasie? Nie no... to juz z lekka przegiecie. Mialas w ogole na co? |
mała 13 napisał/a: |
mojej koleżanki siostra jest w 3 klasie, tzn. teraz idzie juz do 4 i ma wieksze cycki ode mnie. w ogóle jest potężna !! |
Monik napisał/a: |
to te cycki Pameli pewnie są z otyłości |
Jeżeli ktoś uważa, że duże piersi mogą mieć tłuste dziewczyny |
Cytat: |
to chyba po prostu jest chuda i płaska. |
i nie trzeba do tego być słoniem, uwierz mi |
Skoro ona jest w trzeciej klasie i Chocolate pisała, że jest potężna |
CHoCoLaTE napisał/a: |
Ja nic takiego nie pisalam! xP |
Wielkosc biustu moze tez zalezec od genow, czyli najparwdopodobniej ma sie takie jakie ma mama. |
Shaunri napisał/a: |
W rytmie kurczaków które jadła : ) |
Mamy zaczarować twoją mamę, żeby chciała ci go sama z siebie kupić, czy co? |
stefcio napisał/a: |
Moim skromnym zdaniem, nie urażając nikogo, Miley jest jeszcze deską i dlatego mama jej nie chce kupić. |
Miley nie jest deska, bo napisala rozmiar swojego biustu i pod nim, z czego wynika ze ma biust 70A/75A. |
Czesc! Chciałabym nosic stanik... |
stefcio napisał/a: |
Moim skromnym zdaniem, nie urażając nikogo, Miley jest jeszcze deską i dlatego mama jej nie chce kupić. |
Kelly95 napisał/a: |
Laski! ![]() |
Tu jednak nie chodzilo o Miley tylko o Kelly95 xD |
shabowy napisał/a: |
mój tata uważa że lepiej poczekać ze stanikiem.idę do 6 klasy.czy to prawda? |
shabowy napisał/a: |
mój tata uważa że lepiej poczekać ze stanikiem.idę do 6 klasy.czy to prawda? |
Shaunri napisał/a: |
W dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe... O kurde, podpaska mi wypadła, wiecie jak temu zaradzić? Do moich stringów żadne podpaski nie pasują : / |
Marcia10 napisał/a: |
ja dostalam w 5 klasie. Tata nie jest kobieta (ew dziewxzyna) wiec nie moze czuc potrzebby kupna nowego stanika xD |
Natalie Hetfield napisał/a: |
A ja sobie muszę kupić tampon idealny do kształtu mojej pochwy... Tylko gdzie znaleźć? |
Kasia napisał/a: |
cornelia mówisz że to po genach,tak ?? U mnie geny się nie sprawdziły(oczywiście geny mamy) Moja koleżanka (mówi że ma te cyce po siostrze ciotecznej) . Jak dla mnie to piersi wychodzą od wagi ciała a nie ?? ![]() |
cornelia mówisz że to po genach,tak ?? U mnie geny się nie sprawdziły(oczywiście geny mamy) Moja koleżanka (mówi że ma te cyce po siostrze ciotecznej) . Jak dla mnie to piersi wychodzą od wagi ciała a nie ? |
Moja koleżanka (mówi że ma te cyce po siostrze ciotecznej) |
Jak dla mnie to piersi wychodzą od wagi ciała a nie ?? |
Niekoniecznie, bo przecież to nie jest tak, że jak jest dziewczyna przy kości to ma duży biust, a szczupła malutki. |