Moda, Uroda, Wygląd - Manufaktura Miley - Wto 14 Sie, 2007 22:58 Temat postu: Manufaktura
Ja niedługo wybieram się tam.Ponoć duże CH.Byliście może tam??I fajnie jest??.Zakupy to dla mnie sposób na życie.Nawet w zwykłych osiedlowychsklepach musiałam coś kupować...przecież miałam przezwisko"MUSZĘ COŚ KUPIĆ"... Laki - Wto 14 Sie, 2007 23:42 Temat postu:
Mieszkam w Łodzi i dośc często tam bywam. Sklepy jak to sklepy, wiele fajnych rzeczy dla siebie znajdziesz. A jedyne co mi się bardzo podoba, to restauracje (te na dworzu)- nie wiem jak im się udało, ale każda knajpa jest droga, ale ma do zaoferowania pyszne jedzenie Polecm Bierhalle (taka Niemiecka knajpka obok Pizza Hut) i Sushi Hanaka- czy jakoś tak. Miley - Wto 14 Sie, 2007 23:44 Temat postu:
a to może być fajnie.Ja zawsze chodze do pizza hut.Moi rodzice kochają pizze a ja sałatki z baru sałatkowego.Może wreście udamy się gdzie indziej;-) Margieritka - Czw 18 Paź, 2007 21:50 Temat postu:
Byłam.
Z racji tego że tego typu "galerie"mnie przerażaja nie podobało mi się.
Ot zwykłe centrum handlowe.
Ceny jak ceny.
Zadko tam kupuję
bo potem pół szkoły nosi to co ja.
Ot co. Marcia10 - Pią 19 Paź, 2007 12:43 Temat postu:
Kolezanka jezdzi. Ja nie. Stwiedzam ze mam za daleko. A kolezanka dziadkow w Łodzi ma to narzekac nie moze. Jezdzi tam co jakis czas. I zachwala manufakture. Laki - Pią 19 Paź, 2007 15:36 Temat postu:
Zachwala piękną Łódź Wpadniecie kiedyś do mnie to was oprowadzę nasty_girl - Sob 20 Paź, 2007 13:19 Temat postu:
Łódź piękna? Mi się to miasto kojarzy z brudem, blokami, dymem, biedą itd.. no i socjalizmem ze względu na fabryki. Feee. Margieritka - Sob 20 Paź, 2007 13:28 Temat postu:
Laki napisał/a:
Zachwala piękną Łódź
W niektorych miejscach owszem.
Lubie też Pomorską xD Laki - Sob 20 Paź, 2007 19:04 Temat postu:
Ulicę? Mozę Piotrkowską? ;p
nasty_girl napisał/a:
Mi się to miasto kojarzy z brudem, blokami, dymem, biedą itd.
A jakie miasto w Polsce nie? Margieritka - Nie 21 Paź, 2007 08:38 Temat postu:
Laki napisał/a:
Ulicę? Mozę Piotrkowską? ;p
A tą znam.Lubie.Zawsze jak tam jestem,tracę mnóstwo kasy :p
Ale chodziło o galerie Pomorska w Bydgoszczy xD nasty_girl - Nie 21 Paź, 2007 13:25 Temat postu:
No wiele, na pewno wiele, u mnie jest jedna huta, i syf z tego straszny, a co dopiero z wielu fabryk? Laki - Nie 21 Paź, 2007 14:56 Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
a co dopiero z wielu fabryk?
Wielu fabryk? Nie wiem, gdzie Ty w Łodzi widzisz fabryki? Chyba, że mówisz o czasach rozkwitu Łodzi- kiedy to szyto tu mnóstwo tekstylii.. Marcia10 - Nie 21 Paź, 2007 16:06 Temat postu:
No to wbijamy do ciebie xDD
Fabryki jak w elementarzu do 1-szej lkasy... Kacza - Nie 21 Paź, 2007 16:53 Temat postu:
byłam.
widziałam.
fajnie fajnie.