Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - Dziwne miesiączkowanie..
Cornelia142 - Pon 03 Wrz, 2007 10:59
Temat postu: Dziwne miesiączkowanie..
Witam was serdecznie. To mój pierwszy post . Mam do was pytanie: moja koleżanka ma 17 lat kiedy miała 12 lat pierwszy raz miała okres i od tej pory.. NIC
Nie miała żadnego okresu więcej. Była u ginekologa, ale ten kazał czekać. Czemu tak sie jej dzieje?? a jeśli pierwszy okres to nie było nic ważnego, to czemu teraz nie ma okresu?? proszę o szybką odpowiedź!
[/code]
Akacja12 - Pon 03 Wrz, 2007 12:51
Temat postu:
Jeżeli ginekolog powiedzial że ma poczekać, to znaczy że ma poczekać. My więcej nie powiemy, bo nie jesteśmy lekarzami...
CHoCoLaTE - Pon 03 Wrz, 2007 14:16
Temat postu:
Jesli czeka juz dosc dlugo od ostatniej wizyty u ginekologa to powinna pojsc znowu
Shaunri - Pon 03 Wrz, 2007 16:24
Temat postu:
To co powiedziała CHoCoLaTE, plus lekarz prywatny, niech idzie i zapłaci te 50 złotych - Obiecuję że dostanie zaprawdę fachową pomoc.
Mówię ze względu na swoje doświadczenia z lekarzami.
nasty_girl - Wto 04 Wrz, 2007 23:26
Temat postu:
Tak, tak, koleżanka. W wieku 17 lat zachowywać się jak głupia 12 latka, a pomyśleć, że to prawie dorosłe.
AŚKA - Pią 07 Wrz, 2007 19:21
Temat postu:
hmmm... a kiedy koleżanka była u tego ginekologa?? jeśli dawno, to radzę pójść jeszcze raz, bo jeśli 17-letnia dziewczyna nie ma okresu jest to już niepokojące... jeśli porada lekarza będzie podobna - radzę pójść do innego
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group