Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - za duży stanik

Kasia - Pon 03 Wrz, 2007 12:45
Temat postu: za duży stanik
Jest pewien problem ze stanikiem.
Moja mama kupiła mi na gwiazdkę 3 Za DUŻE 1 to 70bb 2 to 75aa a trzeci to 75bb. Co jest nie tak ?? Nie uważam że powinnam nosić juz tak duzy stanik. W obwodzie klatki piersiowej mam 68 czyli wychodzi że muszę nosić (albo nie muszę) rozmiar 70aa. bo bb jest duzo za duże. Wy tu macie problemy czemu wasza mama nie chce wam kupić stanika a ja mam ich aż nad to (tylko że są za duże) Proszę o odpowiedzi. Arrow
Czarna - Pon 03 Wrz, 2007 13:23
Temat postu:
Najlepiej abys posdzla i przymierzyla w sklepie Smile
CHoCoLaTE - Pon 03 Wrz, 2007 14:04
Temat postu:
A w czym my mamy ci pomoc? Neutral
Jak sa za duze to idz kup mniejszy...
A tamte zostana na pozniej, powiedz mamie ze ma ci kupowac 70aa lub wcale.
nasty_girl - Wto 04 Wrz, 2007 23:27
Temat postu:
O ile będą na później, może będziesz miała 75 w obwodzie, a może 80, takich rzeczy nie kupuje się na oko.
Nikita - Sro 05 Wrz, 2007 15:26
Temat postu:
Powiedz mamie, że te staniki, które dla Ciebie kupiła są za duże. Widocznie Twoja mama kupiła Ci stanik na oko. Następnym razem powinna się udać z Tobą. Wink A jeśli będzie Ci chciała zrobić prezent, to powinna chociaż znać Twoje rozmiary...
Horusek - Czw 06 Wrz, 2007 20:14
Temat postu:
Tatuś kupił mi za duze spodnie!
Powiedzcie prosze, co ja mam teraz biedny zrobic?
Słupek - Czw 06 Wrz, 2007 20:59
Temat postu:
Urośnij i przytyj.
Alika - Pią 07 Wrz, 2007 02:22
Temat postu:
Kasiu, 68 cm masz pod biustem? Zmierzone ciasno i na wydechu (bez powietrza)? Jeśli tak, to dla Ciebie są staniki z obwodem 60, ewentualnie 65, a miseczkę pomogę dobrać jak podasz obwód w biuście (zmierzony luźno). Może na razie wystarczy lekki top? Smile

I w żadnym wypadku nie noś tych staników kupionych przez mamę! One będą się przesuwać po Twojej klatce i niszczyć biust, działając na piersi jak hebel Sad
Sasia_ - Sob 08 Gru, 2007 14:25
Temat postu:
Najlepiej gdybyś sama sobie kupowała staniki i je przymierzała Smile Mi się wydaje że to jedyne wyjście Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group