Dzieci OnLine

SEKS - mam takie pytanko do kobiet uprawiających sex, czy w tr.....

monia1 - Wto 11 Wrz, 2007 20:00
Temat postu: mam takie pytanko do kobiet uprawiających sex, czy w tr.....
oiuu
Shaunri - Wto 11 Wrz, 2007 20:44
Temat postu:
Seks bez zabezpieczenia młoda panno grozi zajściem w ciążę : )
monia1 - Sro 12 Wrz, 2007 09:20
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Seks bez zabezpieczenia młoda panno grozi zajściem w ciążę : )

Tyle to ja wiem, chodzi mi o to czy kobieta powinna czuć jak facet to robi !!! Rolling Eyes
Shaunri - Sro 12 Wrz, 2007 17:18
Temat postu:
Tak, tak, powinna czuć, ciężko nie czuć.
Anonymous - Sro 12 Wrz, 2007 18:26
Temat postu:
Bo Ty masz pochwe i wiesz.
monia1 - Sro 12 Wrz, 2007 19:09
Temat postu:
Natalie Hetfield napisał/a:
Bo Ty masz pochwe i wiesz.

ale ja pytam kobiety skąd facet ma o tym wiedzieć !! a jeżeli nie czuje to co jest tego przyczyną ???
Shaunri - Sro 12 Wrz, 2007 20:45
Temat postu:
Natalie - Nie mam pochwy, wiem, starczy?

monia - Dużo czytam : )
Anonymous - Czw 13 Wrz, 2007 08:58
Temat postu:
monia1 napisał/a:
ale ja pytam kobiety skąd facet ma o tym wiedzieć !! a jeżeli nie czuje to co jest tego przyczyną ???

Nie mówiłam do Ciebie.
joasia1990 - Czw 13 Wrz, 2007 17:26
Temat postu:
monia - jesli dopiero rozpoczęłas współżycie, to możesz mieć problemy z odczuwaniem przyjemności. Przyczyną może być zbyt duże nawilżenie, albo problem psychologiczny. Jeżeli chłopak odczuwa przyjemnośc, to raczej to drugie. Wszystko zaczyna się w głowie, musi być gotowość na przyjemnosć, poczucie bezpieczeństwa, zaufanie, rozluźnienie, brak chorej obawy przed ciążą..... Czesto rozpoczynając współżycie ciężko to wszystko zapewnić, zwłaszcza, jeśli nie jest się gotowym na inicjacje.

Jeżeli jesteś bardzo młoda to może odłóż współzycie na troche później? Jesli się na to nie zdecydujesz, to po prostu spokojnie poczekaj na "odczuwanie partnera", albo sprawdz inne pozycje.
Shaunri - Czw 13 Wrz, 2007 18:59
Temat postu:
"[...]powinna czuć jak partner wydala sperme"

Albo ja jestem przygłupi, albo to nie ma nic wspólnego z przyjemnością...

... jej chodziło tylko i wyłącznie o "czucie wydalania spermy", jak to skrzętnie ujęła.
monia1 - Czw 13 Wrz, 2007 19:36
Temat postu:
ja tak prawde mówiąc nie jestem już taka młoda mam 26 lat męża i dwoje dzieci. Rolling Eyes
joasia1990 - Czw 13 Wrz, 2007 19:44
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
"[...]powinna czuć jak partner wydala sperme"

Albo ja jestem przygłupi, albo to nie ma nic wspólnego z przyjemnością...

... jej chodziło tylko i wyłącznie o "czucie wydalania spermy", jak to skrzętnie ujęła.

Wiem. Ale wydawało mi sie, ze w drugim poście sprostowała, i pytała sie, czy czuc, kiedy facet jest " w niej".

Sorka, jeśli źle zrozumiałam.

monia
- moze napisz na jakims forum ginekologicznym, seksuologicvznym, albo medycznym? Smile
Shaunri - Czw 13 Wrz, 2007 20:34
Temat postu:
<spada z krzesła, umiera trzy razy, ginie, zdycha, kwiczy, dezintegruje się>

Zapiszę ten wątek dla potomnych : )

Do tej pory rekordy biła "Co to jest orgazm? Aga, lat 20" w Bravo dawno temu, ale Ty Ją pokonałaś : )
nasty_girl - Czw 13 Wrz, 2007 23:55
Temat postu:
Ale wiesz już, że twoich dzieci nie przyniósł bocian?
joasia1990 - Pią 14 Wrz, 2007 05:55
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Do tej pory rekordy biła "Co to jest orgazm? Aga, lat 20" w Bravo dawno temu, ale Ty Ją pokonałaś : )

No wiesz... moja koleżanka z klasy, która od roku uporawia seks oralny z chłopakiem, pytała mi sie, skąd ma wiedzieć, że ma orgazm
Shaunri - Pią 14 Wrz, 2007 14:40
Temat postu:
To akurat problem wielu kobiet - Jako że nie da się wytłumaczyć bardzo obrazowo (A typowa definicja zaprawdę nic nie mówi), to wiele kobiet ma problem z rozpoznaniem - to już orgazm, czy jeszcze nie ; )?

Jednak - 20-o letnia kobieta nie wiedząca czym tenże jest, no cóż, parę lat temu umarłem czytając to : )

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group