Dzieci OnLine
Moda, Uroda, Wygląd - Półmetek
cornelia.j.m - Sro 26 Wrz, 2007 14:55
Temat postu: Półmetek
Mam pytanie dotyczace ubioru na półmetek czyli sukienek, jakie wybralyscie (dziewczyny) sukienki na półmetek i jakie sa teraz w modzie, za ile je kupiłyscie i gdzie, mile widziane zdjecia:)
Ewcia - Pią 28 Wrz, 2007 18:06
Temat postu:
Jeśli masz na myśli zwyczajowe połowinki, na "pół" liceum, tudzież innej szkoły średniej, to chyba nie warto przesadzać, co do ubioru.
Nie wiem, jakie imprezy są organizowane u Ciebie, bo np. w mojej okolicy jest to impreza w klubie, na którą wszyscy ubierają się raczej normalnie - jeansy, jakas bluzeczka, czy tam spodniczka, leginsy, takie sprawy, nie ma tu mowy o żadnych sukniach balowych
oczywiście u Ciebie może to być bardziej formalna impreza, taka, na której panowie ubierają się w garnitury a dziewczyny właśnie w jakieś sukienki (choć nie doradzałabym tu jakiejś mega balowej sukni
) także przede wszystkim powiedz, jaki charakter ma ta impreza - luźny, czy bardziej formalny, wtedy będzie można coś doradzić
nasty_girl - Pią 28 Wrz, 2007 20:22
Temat postu:
W moim mieście raczej wszystkie szkoły mają normalny półmetek - w formie balu, i tak z reguły wygląda. Z sukniami.. nie kieruj się modą, lepiej znajdź coś dla siebie, żebyś ładnie wyglądała tą jedną noc, a nie tak jak innym się podoba. Na studniówce (nie swojej) miała czarny gorset i spódnicę, na półmetku beżowo brązowy komplet, też gorset i spódnicę, tyle że w taki sam wzór, nie tak jak przy czarnym. A teraz... zobaczymy
Jeszcze czas.. W sumie, do studniówki mi się nie spieszy, za szybko potem czas będzie mijał ;p
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group