Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - ZAROST

rafi48 - Czw 25 Paź, 2007 18:01
Temat postu: ZAROST
czesc kiedy mi sie pojawi zarost ? Jakie znacie sposoby na rozbudowanie klatki piersiowej i spalenie brzucha teraz robie brzuszki ale chce cos wiecej czekam na odp nara
Laki - Czw 25 Paź, 2007 19:26
Temat postu:
Pierwsze co to podaj swój wiek- nikt Ciebie tutaj nie zna.. Po drugie nawet jeśli go podasz nikt Ci nie powie kiedy pojawi Ci się on, jedynie można zakładac w przybliżeniu 2-7 lat. I mówię Ci zarost to nie taka fajna sprawa- wstawac rano i dodawac do jednego z obowiązków golenie..Rozbudowanie klatki piersiowej- jeśli masz siłownię to najlepiej ze sztangą. A o brzuszkach poczytaj- jest takie cwieczenie 8 minutowy ABS.
rafi48 - Czw 25 Paź, 2007 20:27
Temat postu:
Mam skończone 14 lat narazie rośnie mi tylko wąsik i czasem sie gole ale to tak nie przeszkadza bo gole sie raz na tydzien narazie pisac dalej nara z gory dzieki za odp Smile
Laki - Czw 25 Paź, 2007 23:40
Temat postu:
Ja to na początku nawet lubiłem się golic, teraz mnie to denerwuje..
hades - Czw 20 Gru, 2007 13:49
Temat postu:
im dluzej sie bedziesz golil tym szybciej zacznie odrastac ;]
Azazel - Nie 30 Gru, 2007 10:48
Temat postu:
Jesli zalezy Ci az tak na zaroscie-gól się codziennie. (nie polecam bo sam nienawidze zarostu)
A co do klatki to i tak nie rozbudujesz teraz, spróbuj za pare lat, po tych wąsach widac ze jeszcze na dobre nie zaczałes dojrzewac.
hades - Wto 01 Sty, 2008 17:27
Temat postu:
rafi co do spalenia to narazie moze nie idz nasilownie bo troche mlody jestes(zdania sa podzielone na ten temat). uprawiaj sporty, biegaj jezdzij na rowerze i przedewszystkim nie jedz duzo!
pozdro
smoczek250 - Sro 02 Sty, 2008 17:59
Temat postu:
Ja polecam karate i bieganie. Na karate robisz dużo ćwiczeń. W w miesiąc schudłem 3kg. A zajęcia mam dwa razy w tygodniu po 1 godzine. A biegam dużo bo lubie sprawia mi to przyjemność. Najbardziej to lubie biegać rano, w Sobote o 6:30 na Odrą. A w normalne dni to tylko wieczorem (oczywiście w lato nie teraz).
dr Ryszard - Sro 02 Sty, 2008 20:56
Temat postu:
Nie licz na to ze pojawi ci się odrazu twardy zarost taki jak u mezczyzn, na to trzeba czasu i wielu golen zeby wlos sie utwardzil. Ale szczerze to nie jest nic fajnego golic sie codziennie rano. A co do cwiczen to na spalenie tluszczu najlepszy rower i bieganie, systematycznie i w miare dlugo, a w domu mozna sprobowac rewelacyjnego zestawu cwiczen Aerobiczna szostka Weidera. Na klatke jest troche za wczesnie ale mozesz robic rozpietki z hantelkami.
krystian603 - Nie 22 Lut, 2009 12:22
Temat postu:
Ja mam od 2 miechów 13 a wąsik to mam z roczek a teraz zauważyłem że rośnie mi broda i baczki i te cholerne pryszcze:(
Tremere - Nie 22 Lut, 2009 20:38
Temat postu:
no to czas najwyzszy zgolic ten wasik, przepraszam z gory jezeli kogo obraze, ale nie ma NIC PASKUDNIEJSZEGO niz mlodzienczy was.
krystian603 - Nie 22 Lut, 2009 21:12
Temat postu:
Ja chyba zacznę bo mam taki czarny gruby męski wąs i to wygląda fatalnie Smile))
hippie - Nie 22 Lut, 2009 21:13
Temat postu:
To już dawno powinieneś zgolić, idź to łazienki xd
violetLily - Nie 22 Lut, 2009 21:35
Temat postu:
Tremere zgadzam się z tobą xD
Shaunri - Pon 23 Lut, 2009 14:10
Temat postu:
Tremere widzę jak zwykle głosi prawdę o młodzieńczym wąsiku ; )
Sumek - Pon 23 Lut, 2009 17:39
Temat postu:
ja mam 12 w maju 13 ;P mam wzrost co prawda 1,70m i denerwują mnie pryszcze Mad a co do wąsów to nie golilem ani razu a mam dosc duze biggrin tak samo juz pojawiaja sie na klacie ale takie czarne a nie białe Mad ale ani razu nie golilem ... ja ci radze nei golic bo później mozesz miec ich za duzo i dojedzie do tego ze bedziesz mial twardy zarost na klacie Mad
Słupek - Pon 23 Lut, 2009 18:08
Temat postu:
Pysk się goli - rzekł Słupek, co często dość długo popitala ze swoim śmiesznym zarostem, bo się mu nie chce.
SIMON300195 - Pon 23 Lut, 2009 21:15
Temat postu:
Cytat Tremere (jak sie uraziłem to sorki)

"nie chcę żebyś wyglądał jak małpa..."
krystian603 - Sob 07 Mar, 2009 20:53
Temat postu:
Ja te wasze teksty to już na pamięć znam hehe ^^.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group