Moda, Uroda, Wygląd - Czerwienienie..... Pink Panter14 - Wto 11 Gru, 2007 17:12 Temat postu: Czerwienienie.....
Hejka mam problem. a mianowicie często z byle jakiego powodu robię się czerwona. Np jak idę do odpowiedzi czy rozmawiam z chłopakiem, który mi się podoba.. Jest to dla mnie mega uciążliwe i mam pytanie czy zna ktoś jakieś sposoby żeby to ,,zatuszować"?? CHoCoLaTE - Wto 11 Gru, 2007 17:38 Temat postu:
Kilkucentymetrowa tapeta (fluid, podkład, puder itd.) xD
Mam takie kumpele, to się nigdy nie czerwienią, nie pocą, kompletnie nic ;D
Ale nie polecam tego sposobu ^^
Sama się czasem czerwienię, nawet o tym nie wiem i mi ktoś mówi, że się zawstydziłam, bo mam rumieńce xD Shaunri - Wto 11 Gru, 2007 18:55 Temat postu:
Normalna rzecz u ludzi rasy białej, nic na to nie poradzisz - a raczej nie musisz poradzić, po co aż tak skrywać emocje? Tak! Bądźmy wszyscy najlepiej tacy sami O_o Marcia10 - Pią 14 Gru, 2007 11:29 Temat postu:
mam taki sam problem..
zupelnnie nie wiem co robic...
bez tapety.. mała 13 - Pią 14 Gru, 2007 11:50 Temat postu:
ja jak chce cos komuś nakłamać to wtedy robie sie czerwona i od razu widać że prawdy nie mówię.... Akacja12 - Pon 17 Gru, 2007 18:52 Temat postu:
A ja się robię czerwona raczej od temperatury, a tak to zupełnie nie ale to jest na prawdę uroczę jak ktoś tak się czerwieni, więc nie macie się czego obawiać ) smoczek250 - Pon 17 Gru, 2007 20:23 Temat postu:
od tego nie da rady uciec... A ja jestem za shaunri każdy jest inny i głupio by było jakby każdy był taki samy... Marcia10 - Nie 30 Gru, 2007 16:33 Temat postu:
No dobra, ale to ze np.
gadasz z miloscia swojego zycia i nagle ni z tego ni z owego spalasz buraka, chociaz nic takiego ci nie powiedzial co by moglo przyprawic o wzrost temperatury ciala.
Wiesz, jakie to wkurzajace? Akacja12 - Nie 30 Gru, 2007 17:35 Temat postu:
Przynajmniej masz większe szanse że zauważy że mu się podobasz i zacznie działać ^^ Shaunri - Nie 30 Gru, 2007 19:01 Temat postu:
Marcia - No ależ przecież to jest urocze! : ) To wręcz atut, a nie wada, naprawdę : ) Monik - Nie 30 Gru, 2007 19:16 Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Marcia - No ależ przecież to jest urocze! : ) To wręcz atut, a nie wada, naprawdę : )
Ech, Shaunri... Patrz czasem na wiek rozmówcy ; )
Dla Ciebie i Twoich kolegów, dla osób w Twoim wieku, które są już trochę mądrzejsze i zauważają takie rzeczy byłoby to w porządku, ale weźmy przykład Marci, której koledzy nie są chyba za bardzo dorośli. I efekt raczej nie byłby taki jak mówisz, tylko reakcje w stylu "Oo, lecisz na niego!", "Marcia+< ktośtam >=..." pisane na tablicy itd. Nie pamiętasz podstawówki, gimnazjum? : )
Oczywiście może też się zdarzyć ktoś bardziej "podrośnięty" lub po prostu doroślejszy w tych sprawach, więc wtedy ok : )
Szczęście, że ja się nigdy nie rumienię ;p Shaunri - Nie 30 Gru, 2007 21:47 Temat postu:
<drapie się po głowie> A, wybacz, nie myślałem o tym w ten sposób : )
No cóż, to fakt, że takie sytuacje nie są zbyt przyjemne, ale najwyraźniej wszystko co najlepsze wciąż przed nią, znaczy się będzie tylko lepiej : P