Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Kiedy to będzie?

Kasia - Nie 30 Gru, 2007 19:57
Temat postu: Kiedy to będzie?
Cześć.
Mam czasem myśli w których:
-będę miała okres i dowiem się o tym na w-f
Co wtedy robić? Embarassed

Bo mam nauczycielkę w-f u która za nic w życiu nie wypuści do łazienki.
Co robić?
No może nie jest to najlepszy czas ale wole mieć rady na później.
Monik - Nie 30 Gru, 2007 20:04
Temat postu:
Wymknij się jakoś ;p Nie wiem, jeśli kibelek jest blisko i w jakimś zaułku po wyjściu z sali, to szybko leć do niego, trochę papierku i wracaj ;p Albo wybłagaj ją jakoś, może zrozumie. Ciesz się, że nie masz z facetem ; )
Shaunri - Nie 30 Gru, 2007 21:45
Temat postu:
WF-istka też kobieta, powiedz że musisz do toalety, bardzo, bardzo pilnie. Nie jest neandertalczykiem żeby się nad tobą znęcała i kazała dalej ćwiczyć.

Jak nie pozwoli to po prostu wychodzisz, do toalety, robisz co trzeba i wracasz.
CHoCoLaTE - Nie 30 Gru, 2007 22:06
Temat postu:
Pewnie nawet nie będziesz wiedzieć, że masz okres, bo pierwszy to tylko kilka kropelek krwi. Ja byłam na zakupach i zobaczyłam dopiero w domu po paru godzinach i nic mi nie przeciekło.
Aśka_93 - Nie 30 Gru, 2007 22:37
Temat postu:
CHoCoLaTE u mnie bylo tak sao bylam u babci i nic nie czulam a potem jak zobaczylam to sie podlamala...

a co do tego pytania to jesli to bedzie na w-f to podejc do pani tak zeby nie bylo nikogo i powiedz ze chyba dostalac okres powinna zrozumiec... to tez baba... chyba RazzRazzRazzRazzRazzRazzRazzRazz

ja tez mam babe tez jest wredna ale jak powiem o co sie rozchodz to pozwala wyjsc
mała 13 - Pon 31 Gru, 2007 12:32
Temat postu:
spytaj jej się, jak nie pozwoli to powiedz "no prosze paniiiiiii jaaaaa naaaapraaadę muuuuuuuuuuuszęęęęęęęęęęęęę....." i jak nawet wtedy nie wypuści (w co nie wierzę) to odwróć sie na pięcie i wyjdź.

U nas w szkole jest taki chol*ernie głupi zakaz że nie można wychodzic na lekcji do kibla ale jak sie powie taki tekst jak wyżej to w skrajnych wypadkach wyopuszczają... Razz

(no to idź ale żeby nikt cie nie widział Smile)
CHoCoLaTE - Pon 31 Gru, 2007 12:38
Temat postu:
mała 13 napisał/a:
U nas w szkole jest taki chol*ernie głupi zakaz że nie można wychodzic na lekcji do kibla ale jak sie powie taki tekst jak wyżej to w skrajnych wypadkach wyopuszczają...

U nas tak samo xD Ale też zależy od nauczyciela i ucznia...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group