Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Dziewczyna - klopot

Anonymous - Wto 29 Lip, 2003 19:39
Temat postu: Dziewczyna - klopot
Podoba mi sie dziewczyna ... Co roibc ?
Jestem troche wstydliwy...
SONIa - Wto 29 Lip, 2003 20:37
Temat postu:
po 1 powinienes sie zastanowic czy chcialbys zeby was cos laczylo
po 2 powinienes zainteresowac sie (np kogos podpytac albo zauwazyc)
czym sie interesuje jakie ma zainteresowania itp
po 3 powinienes podejsc i poprostu zagadac czy ma zeszyt np z matmy itp
Nemeia - Wto 29 Lip, 2003 20:51
Temat postu:
Nie ma przepisu na to jak poznac dziewczyne... Proponuje ci zebys poczytal troche starszych postow. Juz wiele razy staralismy sie zapodac wam jakies pomysly Smile Poczytaj, zobaczysz czy ktorys z nich ci odpowiada Smile
Gościówa - Sro 30 Lip, 2003 11:33
Temat postu: miłośc
Jesli naprawde ją kochasz i chciałbys z nią byc to poprostu weźsię w garsc i zagadaj o czykolwiek...może ona juz od dawana chciała cie poznać tylko też nie ma odwagi??
xxx7 - Sro 30 Lip, 2003 19:50
Temat postu:
nie łam sie, przełam sie Razz
zbierz w sobie odwage i zagadaj do niej.. na poczatku bedzie musiala wystarczyc Ci przyjazn, ale potem moze bedzie z tego cos wiecej..
podejdz do niej i zagadaj np. "Wczoraj chyba widziałem Cie z moją koleżanką..?" jesli odpowie nie(bo tak wlasciwie powinna zrobić..Wink) to juz macie jakis początek.. powodzenia Smile
Anonymous - Sro 30 Lip, 2003 20:58
Temat postu:
Chodzi o to, ze ja ją znam bardzo dobrze (od urodzenia !) ...
Nemeia - Czw 31 Lip, 2003 00:51
Temat postu:
Jesli tak dobrze sie znacie, to ja nie widze problemu! Porozmawiaj z nia... Przeciez nie jestes jej obcy, sam napisales ze znasz ja bardzo dobrze, wiec powinieniec mniej wiecej wiedziec jaka bedzie reakcja, i kiedy najlepiej z nia porozmawiac.
Anonymous - Czw 31 Lip, 2003 19:05
Temat postu:
Tylko ze ja w tym roku sie z nia spotkalem moze 3 razy !
W tamtym 2 !!!
Kamix - Sro 06 Sie, 2003 18:30
Temat postu:
Teraz cie nierozumie zabardzo spotkales sie przez 2 lata z dziewczyna 5 razy i ja kochasz ??
Anonymous - Sro 06 Sie, 2003 19:07
Temat postu:
NIe napisalem ze ja kocham, tylko ze mi sie podoba !!!
Kamix - Sro 06 Sie, 2003 19:11
Temat postu:
Aha bardzo przepraszam za przejezyczenie sie no to teraz sie z nia spotkaj zapros ja do kina albo na lody i bedzie git Wink
girl_in_black - Sro 27 Sie, 2003 20:38
Temat postu:
Mi się podoba wielu chłopaków - ale jestem brzydka. I co ja mam powiedzieć Exclamation Question
Anonymous - Sro 27 Sie, 2003 23:11
Temat postu:
że nie wygląd jest najważniejszy - uwierz w siebie biggrin U mnie w szkole ejst taka potwornie gruba dziewczyna ... wiesz ona z charakteru jest fajna iz bawan i dostała więcej walentynek nzi nie ejdna ladna dziewczyna Razz

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group