INNE PYTANIA - Brat Anonymous - Sro 30 Lip, 2003 11:00 Temat postu: Brat
Zbierałam dzisiaj z bratem wiśnie i rozmiawialiśmy sobie o ten anegnocie Weroniki Potem temat zszedł na forum i po co ono jest. Powiedziałam też, że przed wyjazdem do Kretowin zapytałam tu ile miesiączka może trawać. Nagle mój brat wkurzył się, że to napisałam, bo takich rzeczy się nie mówi. Wytłumaczyłam mu, że po to jest forum, ale on nic nie rozumie i nadal mi dokucza. Co robić? Na forum nie zamierzam go zapraszać. Gościówa - Sro 30 Lip, 2003 11:46 Temat postu: brat
Porozmawiaj z bratem, pokaż mu forum dokładniej. Wytłumacz po co ono jest itp. xxx7 - Sro 30 Lip, 2003 19:55 Temat postu:
to forum nazywa sie trudne pytania i masz prawo o takie sprawy tu pytać.. powiedz bratu, że skoro on Ci nie udziela na niektóre pytania odpowiedzi to czemu nie mozesz korzystac z forum. jestes tu praktycznie anonimowa...powodzenia w przekonywaniu brata Alice_10 - Pią 29 Sie, 2003 12:03 Temat postu:
pokaz mu te forum i powiedz mu ze wszyscy pisza tak jak ty a nawet o bardziej prywatnych sprawach! Mała - Sob 30 Sie, 2003 21:16 Temat postu:
nene, nene to ty o takich rzeczach z bratem gadasz!!! <nu nu>
a teraz na powaznie:D
twoj bra sie poprostu z cieie nabija, prawdopodobnie cie rozumie, a jesli nie bo to bardzo mozliwe (gadalam z nim duoz na gg. i to kompletny swir i zboczeniniec) to daj sobie spokoj. Anonymous - Sob 30 Sie, 2003 21:22 Temat postu:
MÓJ BRAT TO NIE ZBOCZENIEC Świrem też nie jest. Po prostu robi sobie jaja Ale na forum go NIE zaproszę! Żeby się nabijał z moich problemów?! Jeszcze czego! Mała - Sob 30 Sie, 2003 21:28 Temat postu:
zartowalam przeciez z tym zboczncem:) buehehehe... a moze ot ym niewiesz.... ale...
hehe no zartuje:) zartuje:) ciekawe czy nie jeszcze pamieta:D Anonymous - Sob 30 Sie, 2003 21:31 Temat postu:
Pewnie, że tak Mała - Sob 30 Sie, 2003 21:35 Temat postu:
buahaha, oby nie, jaka ja musialam wtedy byc glupia:P Xesquio - Sob 30 Sie, 2003 23:29 Temat postu:
Nene napisał/a:
MÓJ BRAT TO NIE ZBOCZENIEC Świrem też nie jest. Po prostu robi sobie jaja Ale na forum go NIE zaproszę! Żeby się nabijał z moich problemów?! Jeszcze czego!
A ile lat ma twój brat Anonymous - Nie 31 Sie, 2003 11:20 Temat postu:
18... Gościówa - Nie 31 Sie, 2003 12:41 Temat postu: brat
Wszyscy bracia są lekko stuknięci w tym mój też ;] Być moze żeczywiście twój brat robił sobie poprostu żarty girl_in_black - Czw 04 Wrz, 2003 20:56 Temat postu:
jak mu pokażesz to forum dokładnie to on tu ciągle będzie pisał