DOJRZEWANIE - Mały biust... Angara - Nie 13 Kwi, 2008 08:31 Temat postu: Mały biust...
We wrześniu skończę 13 lat i pójdę do gimnazjum lecz wcale mnie to nie cieszy... mam okropnie mały biust! W biuście 73 a pod biustem 69, i co JA mam powiedzieć... U mnie na staniku jest dziwna nu7meracja: 70/32 ni wiem jaki to rozmiar, może Ty wiecie? Jak narazie noszę stanik taki zwykły zerówka chyba, czy są usztywniene takie jak na mój rozimar? Bo bardzo chciałąbym mieć... Shaunri - Nie 13 Kwi, 2008 10:34 Temat postu:
Och proszę Cię - nie każda dziewczyna musi mieć Biust jak Pamela Anderson. Masz jaki masz. Jedne mają większy, inne mają mniejszy.
Jeśli o biust chodzi to naprawdę nie zauważyłem żadnej zależności "Mniejszy biust = mniejsze zainteresowanie ze strony chłopców", jeśli masz w miarę zgrabną figurę to nie masz się czym martwić : )
Na techniczne niuanse to musisz poczekać na forumowe dziewczyny, bo akurat na stanikach to się nie znam : ) CHoCoLaTE - Nie 13 Kwi, 2008 13:09 Temat postu:
A ja mam lat 15 i ma pod 74, a w 80 i też mam mały. Noszę 75A, więc myślę, że na Ciebie będzie 70A. I to są z usztywnieniem, poprostu normalne staniki. A 70/32 to chyba oznacza miseczkę A70. PotworAreturn - Sro 16 Kwi, 2008 15:33 Temat postu:
Maly biust jest slodki i seksowny Nie zwisa, jest bardzo wygodny itd... Mnie juz predzej odstraszaja wielkie, obwisle cycki niz maly, jedrny biust Agata1996 - Sro 06 Sie, 2008 10:19 Temat postu:
75A to mały czy duży? CHoCoLaTE - Sro 06 Sie, 2008 12:34 Temat postu:
mały nasty_girl - Sro 06 Sie, 2008 20:48 Temat postu:
PotworAreturn napisał/a:
Maly biust jest slodki i seksowny Nie zwisa, jest bardzo wygodny itd... Mnie juz predzej odstraszaja wielkie, obwisle cycki niz maly, jedrny biust
o ile takie a biustem można nazwać ;p Kimex - Sro 06 Sie, 2008 22:08 Temat postu:
kobiety nie potrafią zrozumieć że porządnych facetów nie kręci biust a'la pamela ...
małe jest ok słodkie i urocze