Dzieci OnLine

O Forum - Zachowanie Menka...

Nemeia - Czw 31 Lip, 2003 01:04
Temat postu: Zachowanie Menka...
Osobiscie uwazam ze menek powinien dostac bana, i dolaczyc do kolegi korala... Nie sie razem obrazaja nawzajem. Nie wiem jak wy ale mam uczulenie na ludzi ktorzy nie potrafia szanowac innych, a oni wlasnie taka postawe pokazuja.
Zaden dobrze wychowany i inteligetny chlopak nie nazwie kobiety "dziwka" a znajomych na forum "bachorami". Jesli nie potrafia uszanowac tak prostej zasady jak szacunek dla innych to wypad.
Gościówa - Czw 31 Lip, 2003 12:29
Temat postu: menek
Nemeia masz kompeltną racje. Żaden z forumowiczów nic mu nie zrobił a on mimo to złamał zasady bluźniąc i wyzywając innych. Popierqm to że mądra osoba nigdy by tak nie postąpiła z byle powodu. menek powinien dostac bana i to by go cos nauczyło.
Anonymous - Czw 31 Lip, 2003 13:03
Temat postu:
Tylko kto zagłosował na "Nie"
Anonymous - Czw 31 Lip, 2003 13:37
Temat postu:
Pewnie on sam.
Marcinek - Czw 07 Sie, 2003 00:04
Temat postu:
Nemeia napisał/a:
Osobiscie uwazam ze menek powinien dostac bana, i dolaczyc do kolegi korala... Nie sie razem obrazaja nawzajem.

No przepraszam, ale ja się na nikogo nie obrażam... Ja wyraźnie napisałem, że odchodzę, gdyż nie mam czasu na forum, co prawda wcześniej miałem małą kłótnie z między innymi Toją w sprawie konkursów i obraziłem parę osób, gdyż poniosły mnie nerwy, ale później przeprosiłem, a stwierdziłem, że odchodzę z zupełnie innego powodu niż ta kłótnia...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group