Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - Stanik
monira97 - Pią 02 Maj, 2008 17:56
Temat postu: Stanik
Kupiłam sobie stanik taki zwykły za 8 zł i swędzi i szczypie mnie biust od tego momętu,gdy założyłam stanik czy to jest jakieś uczulenie czy co ? nigdy tak się nie działo
Monik - Pią 02 Maj, 2008 19:58
Temat postu:
Może np. jakieś kokardki Cię swędzą, czy jakaś metka, zapięcie, ozdoby... Albo na materiał jesteś uczulona. ;]
Blanka - Sob 03 Maj, 2008 08:46
Temat postu:
pewnie źle uszyty, źle dobrany do piersi, lub jak mówiła poprzedniczka- zły materiał. Przykładaj większa wagę do tego typu zakupu kolejnym razem, bo piersi sa wrażliwe jak widzisz i źle dobrany biustonosz może je strasznie podrażnić.
PotworAreturn - Sob 03 Maj, 2008 09:14
Temat postu:
http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?p=164845&highlight=#164845
Dokladnie taki sam problem.
Angara - Sob 03 Maj, 2008 18:24
Temat postu:
Heja:* ja miałam zupełnie tak samo, wszystko swędziało... Tak zawsze jest jak kupisz taki zwykły nowy stanik... Ja też go kupiłam za 8 zł i podejrzewam że kupiłyśmy taki sam xD Choć ja go kupiłam na wakacje. W wewnętrznej stronie stanika tam idzie taki pasek, i na tym pasku są takie włoski jakby, chyba wiesz o co mi chodzi... Jak się przyjrzysz to zobaczysz. Po kilku praniach przestaniesz to odczuwać, bo wiem ze swojego doświadczenia xD Tak że wiesz tak przeważnie jest jak się kupi stanik za 8 zł xDxD
PotworAreturn - Sob 03 Maj, 2008 18:37
Temat postu:
Czasem te za 8 zl sa lepsze (na poczatek) niz te za zlotych 50.
Blanka - Wto 06 Maj, 2008 14:26
Temat postu:
Żeby kupić dobry trzeba po prostu wprawy. Znajomości tkanin i własnego ciała.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group