Shaunri napisa³/a: |
Spróbuj dwóch rzeczy:
1) Myj w³osy codziennie - maj±c d³ugie w³osy powinno Ci to wej¶æ w krew, ¿e na przyk³ad codziennie wieczorem myjesz w³osy. 2) Jesli przy tym nic siê nie zmieni - czas siê wybraæ do lekarza rodzinnego, On sam sprawdzi czy przypadkiem wszy nie masz, a je¶li nie to pewnie rzuci Ci skierowaniem do dermatologa - Tam ju¿ Ciê dalej leczyæ bêd± : ) Jednak zacznij od mycia : P |
Monik napisa³/a: |
Nie myj rano skoro Ci siê nie chce, tylko wieczorem. A na noc nie wiem, mo¿e jako¶ lekko zwi±¿ gumk± w³osy to zawsze jako¶ lepiej bêdzie, albo mo¿e rêce sobie zwi±¿ ;p |
Pink Panter14 napisa³/a: |
Przet³uszczone? Po nocy? Ja codziennie myje wieczorem w³osy i jakos rano nie mam przet³uszczonych.. |
Cytat: |
Nie nie mam wszy ... bo 1. ¿yje w czystym ¶rodowisku i nie trzymam sie z bachorami z baraków a 2. nie mam tak zawsze ....¿e co 2 dni to gryzie....
Poza tym prawie zawsze jak ju¿ swêdzi to w jednym miejscu ... i rozdrapuje przez sen.. |
Kimex napisa³/a: |
... sama sobie rêce zwi±¿... |
Wieczorem siê w³osów nie myje bo rano nie do¶æ ¿e stercz± |
s± przet³uszczone (przez noc) |
Natalie - Znam t± teoriê - najlepiej wcale siê nie myæ, bo i tak siê ubrudzisz. |
Monik napisa³/a: | ||||||
joke, kole¶
Jak masz wysuszone (niekoniecznie suszark±, bo od tego w³osy siê niszcz± i szybciej przesuszaj±) i dobrze u³o¿one na poduszce to nie powinno Ci nic sterczeæ.
Mówi³e¶, ¿e masz zdrowe piêkne w³osy, to w czym problem, tak szybko siê t³uszcz±? ![]() I kolego, my¶lisz ¿e tylko Ty tu masz d³ugie w³osy i jak powiesz ¿e przez noc stercz± i siê t³uszcz± to od razu Ci wszyscy uwierzymy? ![]() |
Cholera... nie zawsze codziennie mi siê chce myæ w³osy...
Nie nie mam wszy ... bo 1. ¿yje w czystym ¶rodowisku i nie trzymam sie z bachorami z baraków a 2. nie mam tak zawsze ....¿e co 2 dni to gryzie.... Poza tym prawie zawsze jak ju¿ swêdzi to w jednym miejscu ... i rozdrapuje przez sen.. |
Dobrze u³o¿one na poduszcze? wiesz ja w nocy lubie siê przewracaæ z boku na bok przez sen (niekontrolowanie) |
Tajemnicza napisa³/a: |
Powinienes isc do lekarza, dobrego dermatologa !
A moze to nerwica ? tzn ze czasami sie drapniesz w g³owe i pozniej juz nie przestajesz bo Cie swedzi ? Nie tykaj g³owy jesli tak :p Niektórzy tak maja ze bezmyslnie pakuja we wlosy paluchy jak mysla (albo i nie ![]() A czasami to tylko subiektywne uczucie |
kucyk mmmrr xD |
Monik napisa³/a: | ||
Hm co¶ znów nie pasi? ;] |